![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
Din perspectiva mea e un inceput bun pt evolutia clubului deoarece la nici un alt club auto care se nastea dupa ploaie sau exista dar ne-legal(Fictiv) in orasul nostru nu se dadea ocazia alegerii unui simbol reprezentativ pt club cum este o bulina,un parasolar ...etc!
|
Grasule sa nu o iei in nume de rau, dar sincer pentru ce sa vorbeasca, ca nu sunt masini de event-uri
|
Quote:
|
inteleg ce zici tu, dar eu unu sunt de parere ca masinile au multe defecte de rectificat
|
Quote:
|
Da ai dreptate cu suparatu, cu toate ca fiecare stie om pasionat isi cunoaste defectele la masina si nu ar trebuii sa se supere
|
Quote:
in fine....eu imi spun parerea,care dupa ce am vb la club e supusa la vot....nu sunt alfa si omega...imi spun oful....pana la urma sunt dorinte pt viitor,nicidecum lucruri care trebuie facute pt ca spun eu! |
2 Attachment(s)
Postez si eu ce-am mai incercat sa fac
|
Quote:
|
Quote:
|
cei care au imprimanta si doresc, ii rog sa scoata la imprimanta toate variantele postate, pt a le discuta cu toti, inclusiv cu cei care nu au acces la forum.
o seara placuta in continuare si LA MULTI ANI MAMELOR,FETELOR, DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR!!!!!!!!!!!!!!! |
Quote:
|
Quote:
doar ca la prima as modifica "roseala", o sa va explic sambata sambata seara ( 10.03.2012 ) la ora 20:00 in aceeasi parere ca data trecuta sunt asteptati toti cei care au fost de acord cu termini si conditiile clubului, impreuna cu contractu semnat si restul actelor care sunt mentionate. acestea fiind necesare pentru a intocmi dosarul membrului activ si tot odata sa vedem cine face parte din acest club. cine e interesat de locatie poate lasa mesaj privat si o sa-i raspundem va multumim SEVERIN RACING CLUB & Co. |
Quote:
|
Quote:
exemplu sa fie impartit in doua, alb/rosul, pe diagonala sper sa ma fi facut inteles |
| All times are GMT +2. The time now is 22:26. |
- Copyright 2026 4Tuning