![]() |
Re: Club TICO
20 Attachment(s)
Offf, pe vremea cand aveam si eu Ticozaur... Pozele vazute si revazute de prin sectiunea Daewoo imi aduc aminte de unele dintre cele mai frumoase momente din viata... Si activam din greu pe DaewooClub, si pe aici cate un pic... Si imi placea la nebunie ce faceam. Si asa ma ia dorul, ca imi vine sa imi mai iau un Ticalos si sa pun ceva banuti pe el.
Pana atunci, o sa va pun cateva poze cu EL. Va dati voi seama care sunt inainte si care dupa... |
Eu n'am vazut niciodata masina asta in braila !
|
Pai omu e din Constanta sau cel putin asa scrie la avatar-ul lui ;)
|
Masina in Braila a fost pusa la punct, pe timp de o luna, intr-o vacanta de vara. Eu stau in Constanta, dar nu am inca domiciliul stabil aici.
Oricum, Ticalosul a fost marea mea dragoste, in care am investit enorm, sufleteste mai ales si cu care am avut niste momente de satisfactie de nedescris. Una dintre ele ar fi ca am mers 1280 km de la Satu Mare la Constanta cu 4 pauze de cate jumatate de ora. Si masina s-a comportat excelent pent gabaritul ei. Odata am scos si consum de 4,05 l/100 km, 2 insi in masina si viteze de 100 km/h constant... Supert tare, ce mai. Urmaresc cu interes discutiile de pe aici! |
Cumpar usi de tico ( toate 4 ) si aripi fata stanga+dreapta. Daca aude/stie cineva .... astept ofertele aici. Fetele de usi NU sunt necesare, doar daca sunt donatii :lol: multumesc
|
Se mai intampla ceva cu clubul Tico?vreo intalnire ceva ca vad ca au apus toate actiunile de genul asteia...
|
Quote:
|
Aaaa am inteles se lucreaza pentru 4td? sau cum dati si voi detalii ca doar nu munciti 24/24 Bafta!
|
Quote:
nu chiar atat, dar 23/24 tot se lucreaza pe partea de performante. |
Am inteles...dar sa stii ca si in Bucuresti se lucreaza foarte mult pentru satisfactie sa nu te indoiesti vreo clipa de lucrul acesta peste tot se face asta doar ca noi mai si concuram ma rog cei care participa la concurs nu cu alt scop decat cel de a avea acea satisfactie de a te strange cu baieti care au placeri si fantezii din acestea comune chiar si poate un pic si pentru faptul ca vin oameni si unii chiar te apreciaza lucru foarte rar intalnit in tarisoara lu Papura Voda :D
|
Quote:
|
Ai foarte mare dreptate in bucuresti sunt ceva mai multi pasionati..asta se justifica oare ca sunt peste 2 milioane de locuitori in bucuresti?(s-ar putea sa ma insel asta e cifra pe care o cunosc eu ma rog nu are foarte multa relevanta asa ca nu dati tare!) si ca se strang oameni din toate colturile tarii si ale lumii zic eu cu tot felul de perceptii si mentalitati imposibil sa nu gasesti ceva aici...Si inca ceva nu e vorba de lauda...chiar nu e vorba de asa ceva e pur si simplu placerea de a expune un lucru la care ai muncit foarte mult timp si pur si simplu e bucuria ca iti este recunoscuta munca de anumite persoane...aici nu ma refer in mod special la cei care vin...vizitatorii ci la toti cei care participa si cunosc implicatiile acestui domeniu de activitate...Bafta multa! si poate ne auzim pe acolo sa mai stricam o vorba daca e :)
|
1 Attachment(s)
:D:D:D
|
Spor la treaba! :D
Quote:
|
4 Attachment(s)
va prezint sie micul bolid cateva poze
|