![]() |
Re: Dej
da-l ma in teag de oras,ca toti is reisari,tot teagu are mashina tunata,toti se uita periculos...si-au luat numa coji...toate cojile alea la fier vechi cu ele.tot deju e o piata auto..in centru,tot felu de tunate de vanzare..in germania costa 500 euro si astia le vand cu 2500 ...cu preturi europene..toti cunosc,toti stiu ce e ala tuning,toti se pricep ... s-a dus pe pla orasu si din punctu asta de vedere...
|
willy stai linistit k nu o sa mai apara multe k majoritatea shi-au luat masini pe credite shi akuma bancile nu mai dau credite asa ushor asa k o sa ramana cu astea care shi le-au luat la bani marutzi da cu multe probleme tehnice :D
|
1 Attachment(s)
O poza facuta in trecere pe langa GOLFU LAW.....nu mai are spoilaraia si cred ca si motorul,ca acum e diesel :lol:
|
ce le explica junioru .. ca un om mare =)))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
merge careva?? :)
|
daca ne strangem dc sa nu mergem? cu ce strica?..in primu rand sa ne strangem.
Care vine? |
Quote:
|
:blahblah: comm`on
|
Pentru cei interesatiVand 4 cauciucuri de IARNA, CONTINENTAL: 195*65*15. Stare impecabila. Pret 90 RON/bucata
|
Quote:
glumesc mah coitza bafta la sellerit :)) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
ati vazut opelu ala albastru tunarit ce o aparut prin dej?cu nr de suceava.cam ciudat arata din spate da na..
pun 2 poze da nu is prea clare sorry |
L-am vazut eu, arata cam ciudat cu spoilerele alea uriase :lol:
Si e de vanzare opelu :-P |
e de vanzare, ca acum vine iarna si trebuie cineva sa deszapezeasca drumurile din dej
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:37. |
- Copyright 2026 4Tuning