![]() |
jos palaria pentru septarrr , culoarea nu cred ca este originala
|
are dreptate in legatura cu seria 7 ala alb...era 745I...kiar daca avea 760 , cel care l`a avut prima oara in CT sta la mine in cartier ( :wink: il vedeam aproape zilnic ) . P.S:e finu lu` Nutzu Camataru.. 8)
|
5 Attachment(s)
inca cateva poze cu BMW-ul le-am gasit pe site-ul de la ONO SERV.. :wink:
|
foarte misto , imi place la nebunie si ca sa fie mai excentrica mai este si alba , superrrr
|
e marfa dar nu e Li, vi se pare voua L? sau nu stiti ce inseamna? L este varianta lunga, cu portierele spate mai lungi, asta nu e L, semnul e pus dampulea.
|
Stiu ca sunt total OFF TOPIC dar tre sa zic:
MAAAAAAAAMAAAAAAAAAAAAA da ce masini avem in Romania!Eu nu am vazut decat 5 % din ele...CRED....ma insel!!! DAR AVEM MASINII DE MASINI si cik suntem calici :lol: |
:roll:
CLS... in Craiova :peace: |
1 Attachment(s)
Stie cineva ceva despre masina asta?
|
mda, masina asta a fost vazuta anul trecut la raliul banatului, a fost masina care a deschis superspeciala din oras. nu arata foarte rau, dar daca o vedeti din toate partiilr, o sa vedeti ca e prea incarcata.
|
Doar dupa spoilerul spate se vede ca-i incarcata, da' totusi, e ceva nou, cel putin pentru mine.
|
hmm....mishto....am mai vazut un Subaru cu nr de arges prin bucuresti facut super mishto la exterior...stie cineva ceva ?? ca semn particulat pot spune ca tobele erau pe mijloc :) si avea un sunet ametzitor :D
|
cica i se spune darth vader :)
din fata arata muuuult prea incarcata . |
mie mi se pare nu doar incarcata ci si EXAGERATA
|
Masina aia e din Campulung/ Arges iar spoilerele si le-a facut la Son Plast in Pitesti.
Am vazut-o in realitate si arata bine. Neoficial, am auzit ca are si ceva modificari pe la motor. |
inseamna ca e aia care o tot vad prin bucuresti...dar acum arata mult mai bine..are un eleron smeker si alte stopuri..blablabla...din cate am vazut are si nishte modificari la motor....dar...are mari probleme cu bodykitul...adik nu e prins bine...tobele se misca ca dreaq....spolerul fata e ciupit peste tot :) aoleu :D am sa`i fac nishte poze daca o mai vad!!! per total arata super bine masina!!!e modelul de generatie veche ..ala cu faruri rotunfe
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:51. |
- Copyright 2026 4Tuning