![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
PS 3 fara nici o ezitare! Buna alegere ! Cand mi-l imprumuti si mie? :D alaturi de GranTurismo 2,3 si 4? :D
|
moaaaaaaaaaa care veniti la mine sa jucam grand turismo? de ex vineri sau sambata sunt liber:D
|
Cand am sa am jocurile Oliver..cu cea mai mare placere. Dar sa ai grija de el ca te mananc cu tot cu fulgi :lol: :lol:
|
Sa traiti am inteles! :D Si cand ai jocurile? ;))
|
:lol: :lol: pai..momentan am pe el doar jocuri de playstation 2..si nici alea prea multe. Am Gran Turismo 4, dar nu il am original..playstation 2-ul il am modat..si merg backupurile.
Luni imi vine Resistance: Fall of Man pentru PS 3 :). Am inteles ca si Fortza Motorstorm ar fi super |
lasa Trafy ca poate mergi cu tacto si cu maica`ta cealalta si nu mai stai prin camera :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
posibil................:)
|
Fain fain si pana la urma cum ramane cu grataru si cu intalnirea aia :) ca sa stiu si eu ce fac ... naspa ca mai am cateva zile pana la concediu :) uhu 1 luna si ceva liber abia astept sa nu mai am nicio grija :twisted: :-P :D so haleluia super de treaba toti pe care i-am cunoscut pana acum! trafy :d sorry :D chiar misto cheia aia :D pacat ca nu e de la o masina reala :D si doar te face sa te simti teribil
|
Foarte frumos filmuletul :P gg trafy gg GEO :P
|
10x buddy...lasa ca intr`o zi...voi avea si io cheie daia adevarata:( :))SHOCK
|
Quote:
|
am mane..dar e alta combinatie:) o sa iti zic io
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:07. |
- Copyright 2026 4Tuning