Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   -=Maşini din Piatra Neamţ=- (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31284-masini-piatra-neamt.html)

RapJustin 31-01-09 12:02

Re: -=Masini din Piatra Neamt=-

A facut cineva poze la bentley'l din parcare de la central???

Jok3r K10 01-02-09 10:16

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 2025463)
Nu am mai iesit cu motorul din motive evidente, ce au stransa legatura cu sezonul. Am intentionat la un moment dat sa il si vand, pt ceva mai nou si mai puternic, dar s-a bagat criza in seama si nu mai are lumea bani, asa ca am hotarat impreuna cu un grup restrans de bikeri sa ne luam motoare vechi si la aducem la viata intr-un mod mai original pt Romania, va fi f interesant de vazut. Primul a fost achizitionat deja

Pai fa un topic si tinene la curent poze una alta:-P

johnson 01-02-09 13:07

Daca as vedea ca exista un minim de interes, de ce nu? Pana acuma, proiectul are mai mult succes decat ma asteptam, ramane de vazut ce va urma

scturoag 03-02-09 17:01

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 1586708)
pai ...m-ar interesa si pe mine ...ce motor are ....cati cai ...etc etc ...

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 1586778)
6.1 l/426 hp/621 nm

Scrie clar pe capacul de la motor , 6.1L , 313 KW

Quote:

Originally Posted by 1.9Diesel (Post 1795931)
mai pun shi eu o mashina din PN ..:P ..... datziva shi voi o parere despre ea :P :>

Avion ? ii trebuie... garda la sol mai jos , un alt eleron si niste jante cu o marime mai mare :)
Quote:

Nu am mai iesit cu motorul din motive evidente, ce au stransa legatura cu sezonul. Am intentionat la un moment dat sa il si vand, pt ceva mai nou si mai puternic, dar s-a bagat criza in seama si nu mai are lumea bani, asa ca am hotarat impreuna cu un grup restrans de bikeri sa ne luam motoare vechi si la aducem la viata intr-un mod mai original pt Romania, va fi f interesant de vazut. Primul a fost achizitionat deja

Interesant ... sincer , ar fi ceva frumos si unic in moldova ... zic eu ... dar la ce te gandesti ... supersport sau choppere' ?

buddy_lexx 03-02-09 19:16

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 2027968)
Daca as vedea ca exista un minim de interes, de ce nu? Pana acuma, proiectul are mai mult succes decat ma asteptam, ramane de vazut ce va urma

eu unu sunt interesat de tot ce tine de domeniu moto...:P mult succes si spor la munca johnsone!:D

johnson 04-02-09 08:27

Pot spune ca nu e nici choper, nici speed asa cum il stim in zilele noastre

scturoag 04-02-09 08:28

atunci ? :D

eleeron 04-02-09 18:22

Quote:

Bafta la proiect si nu mai bine . App la multi ani si sa fii sanatos si iubit, scuze de intarziere :-) dar nu am mai intrat pe cafenea demult :)

scturoag 04-02-09 23:27

Din cate vad ... e/a fost ziua ta ... La Multi Ani , sa ai parte de fericire si tot ce iti dorest , scuze ca ti-am urat mai tarziu , acum am vaz si eu :) mai bn mai tarziu decat niciodata . bafta ! :)

enealiviu 17-03-09 15:54

8 Attachment(s)
vestitul Dodge Charger .. care arata tipic MUSCLE CAR ..
si totusi .. nimic nu se compara cu o masina design by Pininfarina .. cum e acest Maserati Gran Turismo

enealiviu 17-03-09 15:59

10 Attachment(s)
Doua MUSTANG-uri .. enjoy !:-)

scturoag 17-03-09 16:17

Cam "Chel" Primul Mustang ...

AnDrEiCa 17-03-09 18:47

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2156806)

mustangu "chel"s-a prezentata de vreo cateva ori la intalniri:D...dar de celalalte masini nu stiam:twisted:

buddy_lexx 17-03-09 19:00

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2156806)

chel ne chel...iti zic eu k nu iti poti permite sa intretii unu :D

stefan_88 17-03-09 19:02

mustangul ala "chel" are potential :) , cat am mers cu el ...m-am simtit in al 9lea cer :)

All times are GMT +2. The time now is 07:09.

- Copyright 2026 4Tuning