![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
Felicitari pt reusita:D
Si spor la treaba. Si eu am adus azi motorul si o sa ma pun pe desfacut si sper ca pana deseara sa termin si saptamna vitoare sa montez motorul cel nou. |
5 Attachment(s)
Am terminat partea ,,tuning clean''...
Mai am un pic si demontez interioru si sa desfac motoru(R.Equinox ce zici ma ajuti?) Am luat faruri originale Jetta. |
Quote:
|
Fresh News:
-Am cumparat un kit m technik din plastic,contra sumei de 500 euro ce cuprinde: *Bara fata completa cu: grila centrala,bandouri,front lip. *Bara spate completa cu: bandouri,difuzor detasabil. *Praguri laterale -Am mai cumparat si un set de oglinzi electrice de pe un e36 m3,contra sumei de 85 euro. -Miau intra iarasi in dezmembrare completa in vederea schimbarii culori (de aceasta data,incerc sa fac totul ca la carte,inclusiv sa dau jos motorul) Noua culoare va fi un: aspen silber metallic Am sa va tin la curent cu evolutia ei. |
1 Attachment(s)
dupa cum am zis azi mam apucat cu varumio sa dau jos motorul ;)
Am nevoe da ajutor sa pun motoru cel nou ma ajuta careva ca nu ma pricep pre bine la chitibusuri:) |
2 Attachment(s)
Am terminat si eu de pus motoru pe 5'ar.Rupe,imediat las gumele pe asfalt
|
La 20:00 ar trebui sa-mi vina suspensia, spoilerele au venit ieri. Pana dimineata sper sa le montez pe Lambo
|
1 Attachment(s)
Gata cu munca pe azi ca totusi e duminica.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Dary762-True Story:lol:
killer23-frumos deocamdata...keep it up:D Revin cu noi modificaru la Mitsubishi: -Culoare: Metallic BLUE -Jante ADW pe 19 -Farurile noi montate. Un prieten mi-a oferit 60 de koko pe Mitsubishi si Skyline(si da...cred ca se merita...ce ziceti?) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Las-o ma ca merge'asa8) |
3 Attachment(s)
Azi am vazut la un parc de dezmembrari o pisicuta....
Treaba e ca masina a suferit un accident recent. Motor: -1800cc -116cp -186.234KM rulati An fabricatie 1992 Masina are nevoe de: -usa stanga -aripa dreapta -stop dreapta -bara fata/spate Pret 3400 Ron |
| All times are GMT +2. The time now is 22:01. |
- Copyright 2026 4Tuning