![]() |
Re: Masina mea...
Cauta si tu un numar de telefon de la Daewoo si suna sa intrebi de unde poti achizitiona o hartie cu dimensiunile cauciucurilor care le poti pune pe modelul tau de masina
Problema este ca acum si-au schimbat numele sau ceva de genu ... Mai exista o solutie ... Te duci la RAR si ii pui sa iti faca test cu rotile care le ai dar te costa mult mai mult in jur de 500 lei. |
Quote:
|
Quote:
|
Nu sunt chiar asa de rai , dar mai bine previ decat sa combati :lol: . momentan sunt ok , am gume de vara , dimensiune aproximativa cu cea din talon ( 175 / 70 / R 1 ) asa scrie pe talon printr-o eroare a celor ce l-au completat , deci prin concluzie pot pune pana la R19 ca ''R1" ala nu imi spune altceva :lol: . La craiova nu mai au numerele alea si peste altele nu am dat :(
|
215/40/16 daca ai suspensie sport
|
de vara am 195/55/15 , momentan raman pe dimensiunea asta vara iar iarna cobor iar pe 13
|
Quote:
|
Dati-va pierdute sau deteriorate certificatele ca sa obtineti din astea noi si nu mai aveti treaba ca in astea noi nu mai scrie dimensiunea cauciucurilor
|
amenda e 50 de lei, plus cat te mai costa sa postezi la ziar ...nu?
|
Eu l-am dus deteriorat si am platit 40 lei pentru unul nou...asta fiind acuma 2 ani. Daca il dai pierdut trebuie dat in monitorul oficial.
|
1 Attachment(s)
Masina mea pe A1.
|
pe vremea asta la acea viteza in caz de accident te cautau 2 ani pe autostrada sa te sudeze bucata cu bucata:rolleyes2
Grija mare la radare |
Quote:
|
Quote:
|
La 218 km/h niciun airbag nu te mai salveaza... la impact frontal te decapiteaza centura de siguranta... Nu te baza pe airbag si detector...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning