![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
Pai incearca sa reinstalezi jocu ... si sa bagi doar motoarele si masinile de le folosesti .... :D
|
Quote:
Frate ce limba e asta , ca nu inteleg nimica :(((( ..... pot sa fac sa il dau in engleza sau ceva de genu ??:-s |
Am incercat, dar tot nu merge. Nush ce are :((
|
e poloneza foloseste Google Translate..
scrie acolo link dai Poloneza > Romana si dai traduce....si merge;) |
am si eu 2 probleme....de ce nu merge sa dau cercuri cu ursul??? am un motor m5 twin turbo de vreo 650 cp...si vreau sa dau cercuri i nu merge....ce pot sa ii fac sa mearga:((? si o a 2-a problema cum pot face si eu pzoe in joc...fara sa folosesc niciun program , cu print screen nu merge ms anticipat
|
la cutia de viteze este o setare.. care initial e data la 30% pe tractiunea fata.. tu muta`o la 90% pe spate. parca penultima setare din lista de setari :)
altfel nu stiu, eventual daca nici asa.. puneti jante pe spate mai subtiri decat alea fata. si mai mici desigur cu cam 2inch.. |
Quote:
Pai vezi ca trebuie sa reglezi transmisia sa fie tractiune spate:D .... si cu pozele in joc ... dai butonu de print screeen , te duci in paint dai edit , paste apoi save ar JPEG , si gata :) |
Quote:
|
borbet a pe 18``... sunt cu cateva pagini in urma :)
|
Quote:
|
Eu ce as putea face la un E30 de 700 si ceva de cai sa am mai mult...sunt la inceput ! Multumesc ! Salut !
|
schimbai sursa de alimentare... e una parca iti da cu 80-100 hp in plus.. :D ai motor 6 in linie sau m5?
|
Quote:
|
MA LAMURESTE si pe mine cineva cum pot sa pun motoare mai mari pe alte masini:
ex: bmw e30-v12 -v10.. ce trebuie sa instalez. cum etc.. va rog frumos |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:01. |
- Copyright 2026 4Tuning