![]() |
Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...
cu cea mai mare placere as veni doar ca momentan timpul nu tine cu mine...nu prea mai ies cu cielo decat asa sa il misc...ca sa iti dau un exemplu : mai devreme cand ne-am salutat in trafic eram cu junioru in masina...deci :D....abia ne facem (eu si sotia) cate putin timp si pentru el ca sa mai respire si bona
virusu cu masinile e in sange ceea ce inseamna ca nu avem cum sa scapam de el doar ca nu tot timpul e dedicat lor....mai avem si altele ps: inca merg cu rotile de iarna(tot datorita timpului) |
5 Attachment(s)
Inca mai traim...
|
Like! Arata intr-un mare fel ;)
|
La voi e la moda sa ai masina in 2 usi,sau asa sa nimerit? :))
|
Quote:
Numai de bine! |
Quote:
Numai de bine |
Salutare stie cineva daca spoilerele de fiat punto mk 2 in 4 usi merg si la cel cu 2 usi?
|
Quote:
|
Salutare!Sunt detasat de vreo doua saptamani in Tg. Jiu cu serviciul si am avut ocazia sa iti vad masina de cateva ori :)) arata superrrrr :)) Felicitari !
|
Quote:
|
Quote:
Numai de bine! |
[QUOTE=promiseland;5521068]Salutare!Sunt detasat de vreo doua saptamani in Tg. Jiu cu serviciul si am avut ocazia sa iti vad masina de cateva ori :)) arata superrrrr :)) Felicitari ![/QUOTE
Salut,in primul rand multumesc pentru aprecieri si data viitoare sa ma opresti sa stam la o cafea un suc .. Numai de bine! |
10 Attachment(s)
Salutare,am reusit pana la urma o sedinta foto profi ..
Multumesc si aici RStudio ! Enjoy! |
Big like!
|
Dupa o lunga pauza in care nu am facut mai nimic la masinuta ,revin cu urmatoarele piese achizitionate :
Planetara fata stanga completa Ulei castrol 3 l antigel 2 l Buji ngk - 4buc Garnitura chiuloasa Semeringuri supape Garnitura esapament filtru ulei boch sonda temperatura + corpul acesteia prelungire noua bara fata (varianta de fiat stilo ) Urmeaza pe lista : Inca un set de jante impreuna cu cauciucuri de iarna ,si multe altele ,in urmatoarele zile revin cu poze Numai de bine! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:36. |
- Copyright 2026 4Tuning