![]() |
Re: Kitch Tuning ...de peste tot
Quote:
cu cine vb... ??? |
cu tine...ne`am intalnit, am vb dar am uitat sa aduc calcu ala...si am fost si de 2ori acasa.
la`s ca rezolvam pana pleci cumva |
2 Attachment(s)
sper sa va placa:lol::lol:
|
dacia ii miezu.
|
Cam slabut baiatu cu golfu o fi uitat sa lipesca Nike pe luneta sau BOSS
|
wooow..ala cu dacia e cel mai tare...nu pot sa cred ca e reala poza, ii imposibil sa faci asa ceva
cat de bine poate fii lucrat spoileru...deabea daca se observa k e de pe solenta sau logan luat.. |
Quote:
|
Quote:
|
ce e kitch la vw ?
nu va inghesuiti ;) tekno parca le ziceai undeva pe la inceputuri explicatia nu? |
Quote:
|
va dau eu explicatzia golfului albastru ca sa nu mai fie asa kitch......defapt proprietarul masinii este fan al sporturilor extreme si toate stickerele de pe masina sunt firme care sponsorizeaza sporturile extreme.....si se poarta mult pe masini aceste stickere si dincolo ...so nu vad de ce ar fi kitch
|
ii patronul de la bike zone
|
chestie de cult, yea yea, cata lume de aici crezi ca stie asa ceva? la noi toti se pricep la masini.... si la fotbal, femei si muzica buna..... cre'caaaaaaaaaa
|
Dacia aia are bullbar:))
|
2 Attachment(s)
vw 1.8 gti spaima soselelor...body kit home made(pleoape faruri racing,plasa de tantari,grila ufo,si fff mult Domostuc la imbinarile de la spoileru fata.numai pt cunoscatori):lol:o si suportul de numar cu cap de mort(f f tare)si prizele de aer care fac motorul sa respire celor 80 cai morti:shock: in a 2 a poza la mijloc i miezu soselelor
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:29. |
- Copyright 2026 4Tuning