Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Sound Identity - proiecte noi si inovatii (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/19665-sound-identity-proiecte-inovatii.html)

BH09SSS 12-11-09 16:07

Re: Sound Identity - proiecte noi si inovatii

:bunch::drunk:La Multi Ani Sandule, multa sanatate si forta de munca!!!:bunch::drunk:

Vlad_BMW 12-11-09 19:24

oo la multi ani sefule...!!! :bunch::bunch::peace::peace::D

szambi77 12-11-09 20:38

LA MULTI ANI SI SA NE TRAIESTI !

Arys` 12-11-09 20:54

La multi ani Sandu! ai mai urcat... o treapta in viata, fie ca ca toate treptele ce vor urma sa iti fie presarate cu noroc,cu fericirea sa mergi la brat, sanatate sa ai din plin.. si... bani.. ..din belsug... ca.. asa`i frumos :) :joy:

morpheusmaster 12-11-09 23:26

La multi ani coane!!! Sa traiesti, lucruri frumoase sa ne inveti!!! Si bafta multa in afaceri!!! Te pupam

szoke_sz 13-11-09 10:18

la multi ani

CJ02VDV 13-11-09 22:10

La multi ani sefu.(Boldog szulinapot)

SoundIdentity 14-11-09 07:57

salut baietii

va multumesc tuturor urarile de bine :) multumesc mult!
sanatate bucurie va doresc si eu in viatza si sincer sa realizati minim ce am realizat eu in viatza si eu spun ca e de ajuns :)
1-am 2 copii frumosi 6 si 9 ani cu jumatati
2-o femeie histerica dar foarte ok :) de 10 ani (pitbuul mama :):) )
3-restu nu le enumaram ca valorie nu conteaza doar totusi e important sa le ai :)
la 33 de ani cati am deja eu ii multumesc lui dumnezeu de toate oferite :) si ca am multi multi prieteni ....deja la moul sediu am catev locuri de sezut pentru amici ce vor veni la un net tv dvd carti pin-pong table playstation& xbox360 party ....vai ce coool va fii :)
serviceul este una din realizarile visurilor mele care cu greu dar am reusit realizarea si a lui ::)

inca o data va pup pe toti si va doresc sanatate ca e cea mai valoroasa restu daca tragi vine de la sine :)

Flo_lancer 14-11-09 10:36

la multi ani sanducule multa multa sanatate, cand pot sa vin la tine sa ma joc un pro street pe x-box?

Vlad_BMW 17-11-09 23:59

sa razgandit clientul pentru jante.. :) :(

DaBotta 19-11-09 08:33

La multi ani sanducule si tot ceea ce iti doresti tu sa ti se implineasca !

SoundIdentity 23-11-09 19:32

sal baietii :)
mersi inca o data de urari :)

momentan sunt deja mutat in casa noua si nu am net :) de aceea am lipsit ...nu am curaj sa va spun ce deranj era in magazin ca nu ajungeam pana la calculator sa vad ceva de multimea lucrurilor adunate prin mag in centru si in toate lateralele :)

acuma incet incet continui amenajarea casei pe interior si in decurs de 2 saptamani ma pun puternic pe garaj :)

Flo_lancer 24-11-09 00:22

sanducu ti-am trimis pe cineva cu un psp.... la tine nush ce bai are.... ai grija de el ii baiat bun ;)

SoundIdentity 25-11-09 13:19

Quote:

Originally Posted by Flo_lancer (Post 2831554)
sanducu ti-am trimis pe cineva cu un psp.... la tine nush ce bai are.... ai grija de el ii baiat bun ;)

mersi :) o venit :)

o zis ca is io suparat pe tine...e adevarat?ca io nu stiam :):):) sau am uitat :)

Flo_lancer 25-11-09 13:24

tu suparat pe mine? de cand si di ce? ce stiu io ce o inteles el, cand termini cu mutatu?

All times are GMT +2. The time now is 16:53.

- Copyright 2026 4Tuning