Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 191 ZUZ my zuz (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/185835-191-zuz-my-zuz.html)

B-99-SAA 23-01-11 08:34

Re: B 191 ZUZ my zuz

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 4010631)
Si acum o poza care imi place foarte mult...

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4010633)
jante...urla dupa ele...;)

+1... De acord! Eu zic sa strangi bani de jante de pe acum, gasesti ceva acceptabil pe la 200-250 euro, cu tot cu gume!
Quote:

Originally Posted by LiviuTunman (Post 4011510)
Sunt curios ce o sa-i faci ! ;)

As zice eu ce face... dar ma bate Zuzu ca iar dau din casa :lol: E surpriza. Oricum, cred ca mai intai vin jantele, abea dupaia continua cu "body-kitu", nu? :twisted:

Alex30 23-01-11 15:04

@Sonny™,B-99-SAA: O sa va raspund la amandoi :D...jante momentan nu ma grabesc sa va zic si de ce...daca tot iau jante vreau ceva calumea si ceva minim 16-17 si + cauciucuri deci momentan e o investitie prea mare pentru mine acum. Ca planuri de viitor acum este un mp3 player si niste boxe ok,bara fata si spate putin modificate iar dupa aceea o pauza.

@Zeta: Da :twisted:...sau poate nu...ai uitat ca tu ai puteri :) (:bunch:)

@LiviuTunman: Putea sa zica si Liviu...nu e mare secret. Pai o sa fie eliminat carligul si astupat acolo si locul la nr mai mic.

Sonny™ 23-01-11 15:09

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 4013106)
@Sonny™,B-99-SAA: O sa va raspund la amandoi :D...jante momentan nu ma grabesc sa va zic si de ce...daca tot iau jante vreau ceva calumea si ceva minim 16-17 si + cauciucuri deci momentan e o investitie prea mare pentru mine acum. Ca planuri de viitor acum este un mp3 player si niste boxe ok,bara fata si spate putin modificate iar dupa aceea o pauza.

@Zeta: Da :twisted:...sau poate nu...ai uitat ca tu ai puteri :) (:bunch:)

@LiviuTunman: Putea sa zica si Liviu...nu e mare secret. Pai o sa fie eliminat carligul si astupat acolo si locul la nr mai mic.

da.mi add si vorbim de un mp3 player si boxe ceva mai ieftine;)

Alex30 23-01-11 16:11

1 Attachment(s)
Ti-am dat add. Mersi :-)

:arrow:

zoca 23-01-11 16:28

ce bn ara cu lupe:D
ce bn o sa arata cu bara fata clean:D

_Cox_ 25-01-11 22:17

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 4013293)
Ti-am dat add. Mersi :-)

:arrow:

Frumoasa poza.. frumoasa masina:oops:
Tu inca mai casetofon la masina?:shock::shock::shock:

valitataye 25-01-11 22:27

Da se vede si in poze inca are casetofonul original din fabrica:lol:

B-99-SAA 26-01-11 08:21

Quote:

Originally Posted by zoca (Post 4013354)
ce bn ara cu lupe:D
ce bn o sa arata cu bara fata clean:D

Si ce urat e fara jante... :cry: Lasa ca incet incet le rezolva el pe toate, timp este...
Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 4020912)

Sa inteleg ca e o rusine sa ai casetofon la masina? :rolleyes2 Ca sa nu incepi cu stangu la muzica, iti trebuie cel putin 500 lei pt un HU calumea si niste boxe... Eu zic sa-l lasam pe el sa isi faca masina in ce ordine vrea :D

TANASE GEORGE 27-01-11 20:05

1 Attachment(s)
Salut, ZuZu-le zi si la lume ca tiai facut masina de curse
P.S. jantele sar potrivi la tine(aja portocalii)

ovidiu89 28-01-11 00:16

Foarte bine dau lupele. O intrebare am si eu, ca la se montezi a fost nevoie sa tai din oflinda farului?

CataL 28-01-11 17:44

Bine colegu!
Next stage?
La jante eu zic sa nu te arunci pe 17",mai ales ca ii mai dai in mufa,sa nu iti para rau dupa. :-)
Drumuri bune!

chyryCRY 28-01-11 18:18

Felicitari pentru munca depusa !!! arata bestial golanul ! multa bafta in continuare ...

Alex30 30-01-11 17:20

Quote:

Originally Posted by chyryCRY (Post 4029985)
Felicitari pentru munca depusa !!! arata bestial golanul ! multa bafta in continuare ...

Multumesc. Bafta si tie ;)

Quote:

Originally Posted by CataL (Post 4029896)
Bine colegu!
Next stage?
La jante eu zic sa nu te arunci pe 17",mai ales ca ii mai dai in mufa,sa nu iti para rau dupa. :-)
Drumuri bune!

Mersi colegu'...next stage sa vedem. Iti dai seama ca daca iau pe 17'' o sa am grija ca ochii din cap si forja nu prea mai vede :-). La fel si tie

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 4028007)
Foarte bine dau lupele. O intrebare am si eu, ca la se montezi a fost nevoie sa tai din oflinda farului?

Ms. Sincer sa iti spun nu stiu daca s-a taiat...au fost facute la serban_pc il poti intreba pe el mai multe.

Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 4020912)

Da...inca mai am. Nu prea m-a interesat asa mult sa il schimb. O sa urmeze si ala..

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4021521)
Si ce urat e fara jante... :cry: Lasa ca incet incet le rezolva el pe toate, timp este...

Sa inteleg ca e o rusine sa ai casetofon la masina? :rolleyes2 Ca sa nu incepi cu stangu la muzica, iti trebuie cel putin 500 lei pt un HU calumea si niste boxe... Eu zic sa-l lasam pe el sa isi faca masina in ce ordine vrea :D

Ordinea la mine e cam in dubii :). Depinde cand am banii in mana ce idei imi vin si aia e :D

Quote:

Originally Posted by TANASE GEORGE (Post 4027129)
Salut, ZuZu-le zi si la lume ca tiai facut masina de curse
P.S. jantele sar potrivi la tine(aja portocalii)

Salut ma...as vrea eu sa fie aia a mea :lol:. Sa zicem ca s-ar potrivi..

Una peste alta astept sa iau banii sa vad ce o sa mai urmeze la ZUZ...pot sa spun ca v-a fi inca o surpriza

Sonny™ 30-01-11 20:27

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 4035481)
Multumesc. Bafta si tie ;)

Mersi colegu'...next stage sa vedem. Iti dai seama ca daca iau pe 17'' o sa am grija ca ochii din cap si forja nu prea mai vede :-). La fel si tie

Ms. Sincer sa iti spun nu stiu daca s-a taiat...au fost facute la serban_pc il poti intreba pe el mai multe.

Da...inca mai am. Nu prea m-a interesat asa mult sa il schimb. O sa urmeze si ala..

Ordinea la mine e cam in dubii :). Depinde cand am banii in mana ce idei imi vin si aia e :D

Salut ma...as vrea eu sa fie aia a mea :lol:. Sa zicem ca s-ar potrivi..

Una peste alta astept sa iau banii sa vad ce o sa mai urmeze la ZUZ...pot sa spun ca v-a fi inca o surpriza

stiu eu ca o sa fie pe masura asteptarilor surpriza...;)

zuz.ule de ce nu merge forumu?

Alex30 30-01-11 20:30

S-ar putea sa nu fie tocmai aia surpriza...inca nu stiu depinde de ce bani am.

Nu stiu..nici mie nu imi merge

All times are GMT +2. The time now is 17:33.

- Copyright 2026 4Tuning