![]() |
Re: Need For Speed: Carbon
Multumesc pentru sfaturi am inteles. Sa fa fac niste capturi de print screnn acum.
|
eu sincer cu mana pe inima iti recomand imageshack tool (kestia aia postata de mine).......apasand doar 2 butoane iti si uploadeaza poza......deci cred ca este mult mai simplu...oricum, alegerea ta;)
|
bey...se mai fac pollurile de la screenshoturile din joc ?
|
dupa ce a pus toata lumea pozele. azi sau maine.
salut |
pozele sunt puse toate... si ma refer la cele care au venit pana pe 28 noiembrie inclusiv...
|
am dat drumul la votari... votati si alegeti castigatorii :D
|
UNDE AdiNX?
|
|
Cat de multa zarva a fost pentru jocul asta mah!! Mai mult ne-a tinut pana a aparut decat dupa! :) Oricum, eu inca tunez masini la My Cars numai ca sa ma desfat cu grafica!! :D
|
cum mai poti face bani dupa ce ai terminat cariera? adica ma refer la bani nu la prostiile alea de 500 cat iti dau pe o cursa deja terminata
|
poti scoate cate o mie daca faci curse in free roam cu lumea... doar trebuie sa gasesti un racer pe strada, si sa dai enter ca sa-l provoci la cursa.. de restu iti dai tu seama in joc
|
30 Attachment(s)
Cu masinile mele mai mult ca sigur ca .... castigam!
|
Tari masinile frate.;) :arrow:
|
Quote:
|
crys fara suparare dar niciuna nu-mi place ...mi se par F F F URATE..kitch repet fara suparare! dar daca asta e gustul tau asta e ...eu am alte gusturi.. tu ai mers pe ceva extrem,poate la un salon o astfel de masina ar atrage priviri si ar lasa multa lume uimita ca ai incercat ceva la limita dar unu care apreciaza lucru finutz calitate etc etc ar alege un tuning mai normal..parerea mea doar! :) ar fi trebuit sa te fi bagat in concurs chira eram curios ce voturi aveai
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:01. |
- Copyright 2026 4Tuning