![]() |
Re: Diverse Discutii
and they lived happily ever after :D
|
dragi buzoieni am si eu o mare dilema:
de la ce Doamne iarta-ma vin numerele astea BZ xx ZZZ ??? de la ce vine acel ZZZ ??? ca am vazut o gramada |
de la zzzzz zzzz.. stii in desene animate...aia cand dorm le pune un zzz zzz zzz deasupra ;) :D
|
in aceasta seara , o noapte fierbinte de altfel, iese cineva?
|
Mi-am bagat si Io netu
vb.. |
aseara, eu am intrebat si eu n-am venit :( . m-am pus in pat si am adormit..plm
|
batranetea asta.. de la o varsta nu mai tii mult :D
|
care cu ce va mai laudati? eu unu ma laud ca am descoperit motivul pierderii lichidului de racire la mustang...am un furtun care picura, pe care o sa il schimb.. :D, si am facut curat im masina, si am spalat-o, si acum sta si se uita cu faruri lungi la mine :P
|
cine stie daca poate fi pusa o baterie fara intretinere la redresor? ...se poate sau face bum?
|
Nu face ,stai linistit
DAR sa nu o ti mai mult de 8 Ore<depinde de Redresor> |
daca ar fi sa ma iau de pe indicatorul redresorului, incarca cu 2 amperi...ma gandeam sa o las 12 ore, si cam atat am lasat-o..oricum ochiul ala s-a inverzit, ca m-am uitat acum, dar parca e cam palid :D...o mai las jumatate de ora si o pun pe masina
apropo, unde imi verific si eu incarcarea, si ce mai trebuie verificat, mai ieftin? |
n-ai ma si tu un aparat de masura??
dak Nu dute la ori ce electriciam..... cat are sa-ti ia? |
Re: Provocari
Quote:
o sa aliniez la start orice masina din buzau ...fara 997 ca stiu ca nu am sanse... imi pare rau ca am probleme cu piesele ca nu vin la timp... fara niste cuzineti nu pot sa dau drumu la lucrul motorului.. ca altfel eram gata si eu de tulcea... cine stie...poate are timp mecanicul meu saptamana viitoare vreo 3zile sa-l dea gata si nu cred ca ti-ar placea sa cobeasca cineva pentru masina ta... si daca crezi ca o sa se strice din cauza unichip-lui ...poate ai dreptate .. dar eu deja am platit niste bani si nu imi permit sa arunc cu banii pe softuri aiurea... |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:22. |
- Copyright 2026 4Tuning