Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Buzau (https://forum.4tuning.ro/192-buzau.html)
-   -   Diverse Discutii (https://forum.4tuning.ro/192-buzau/16804-diverse-discutii.html)

MariusMKV 10-09-09 15:33

Re: Diverse Discutii

and they lived happily ever after :D

19tdi 22-09-09 00:34

dragi buzoieni am si eu o mare dilema:
de la ce Doamne iarta-ma vin numerele astea BZ xx ZZZ ??? de la ce vine acel ZZZ ??? ca am vazut o gramada

giubau_v8 22-09-09 12:17

de la zzzzz zzzz.. stii in desene animate...aia cand dorm le pune un zzz zzz zzz deasupra ;) :D

giubau_v8 26-09-09 17:03

in aceasta seara , o noapte fierbinte de altfel, iese cineva?

diesel_pw 26-09-09 22:28

Mi-am bagat si Io netu
vb..

giubau_v8 27-09-09 14:41

aseara, eu am intrebat si eu n-am venit :( . m-am pus in pat si am adormit..plm

MariusMKV 27-09-09 21:45

batranetea asta.. de la o varsta nu mai tii mult :D

giubau_v8 28-09-09 13:42

care cu ce va mai laudati? eu unu ma laud ca am descoperit motivul pierderii lichidului de racire la mustang...am un furtun care picura, pe care o sa il schimb.. :D, si am facut curat im masina, si am spalat-o, si acum sta si se uita cu faruri lungi la mine :P

giubau_v8 04-10-09 21:12

cine stie daca poate fi pusa o baterie fara intretinere la redresor? ...se poate sau face bum?

diesel_pw 04-10-09 23:52

Nu face ,stai linistit
DAR sa nu o ti mai mult de 8 Ore<depinde de Redresor>

giubau_v8 05-10-09 07:35

daca ar fi sa ma iau de pe indicatorul redresorului, incarca cu 2 amperi...ma gandeam sa o las 12 ore, si cam atat am lasat-o..oricum ochiul ala s-a inverzit, ca m-am uitat acum, dar parca e cam palid :D...o mai las jumatate de ora si o pun pe masina
apropo, unde imi verific si eu incarcarea, si ce mai trebuie verificat, mai ieftin?

diesel_pw 06-10-09 23:33

n-ai ma si tu un aparat de masura??
dak Nu dute la ori ce electriciam..... cat are sa-ti ia?

crystip84 17-10-09 13:47

Re: Provocari

Quote:

Originally Posted by razvanxx (Post 2726504)
pai daca termini masina normal ca o sa te adaugam pe lista!

domnu razvan ... de acum incolo o sa-ti zic nostradamus ..ca vad ca prezici unele lucruri care altii nu le stiu ... intai sa scot masina si dupa mai vedem ... oricum fiabilitatea motorului meu o sa fie mai mare decat la ceea ce vrei tu sa faci din 1.8 la 2.2...oricum nu mai comentez nimic pana nu scot masina..
o sa aliniez la start orice masina din buzau ...fara 997 ca stiu ca nu am sanse...
imi pare rau ca am probleme cu piesele ca nu vin la timp... fara niste cuzineti nu pot sa dau drumu la lucrul motorului.. ca altfel eram gata si eu de tulcea... cine stie...poate are timp mecanicul meu saptamana viitoare vreo 3zile sa-l dea gata

si nu cred ca ti-ar placea sa cobeasca cineva pentru masina ta...
si daca crezi ca o sa se strice din cauza unichip-lui ...poate ai dreptate .. dar eu deja am platit niste bani si nu imi permit sa arunc cu banii pe softuri aiurea...

razvanxx 17-10-09 15:17

Quote:

Originally Posted by crystip84 (Post 2726516)
si nu imi permit sa arunc cu banii pe softuri aiurea...

Sau ai vrut sa spui "aiurea pe softuri"?? Ca din ce spui tu se intelege cam altceva.

crystip84 17-10-09 16:58

Quote:

Originally Posted by razvanxx (Post 2726729)
Sau ai vrut sa spui "aiurea pe softuri"?? Ca din ce spui tu se intelege cam altceva.

scz daca s-a inteles gresit...am vrut sa zic aiurea pe softuri...

All times are GMT +2. The time now is 17:22.

- Copyright 2026 4Tuning