Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr.html)
-   -   Cand au inceput circuitele in Romania? (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr/159581-inceput-circuitele-romania.html)

ROAD EMPIRE 10-05-11 06:34

Re: Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?

19 Attachment(s)
Buzau - Galati - 1984

cornel1955 10-05-11 06:55

Quote:

Originally Posted by ROAD EMPIRE (Post 4315549)
Buzau - Galati - 1984

La Magura am ratat locul 1 dar la Galati mia venit dracii si nu lam mai scapat, ...in poza cu # 30 Kulpinski care alerga sa ma prinda, si io alergam sal prind pe Peteanu, in spatele lui Kulpinski era Dorian Igiescu, Gherghel si bulgarul cu #44 (HC)cu Metalex de uzina care se juca cu noi :twisted: si nea dat 1 tur si jumate la toti

ROAD EMPIRE 10-05-11 07:04

1 Attachment(s)
si una in premiera cred :-P

valentin.nemtanu 10-05-11 07:06

Quote:

Originally Posted by ROAD EMPIRE (Post 4315549)
Buzau - Galati - 1984

In ultima poza cupele sunt impartite de presedintele clubului ing. Emil Munteanu si secretarul filialei galatene Stefan Gherasim. Oameni cu capacitate organizatorica, cu relatii in municipiu si judet, de numele carora se leaga o serie de activitati remarcabile in anii '80- '85. Din pacate, odata cu schimbarile facute la conducerea clubului, in orasul de la Dunare, activitatea automobilistica a disparut.

valentin.nemtanu 10-05-11 07:11

Si tot acolo il vedeti pe Duval - Craiova, iar in planul secund pe Fane Ioncovici + alaturi de Werner Hirschvogel.
Pana termina Nelutz vorba cu fata de la receptie, ajut la identificarea personajelor din poze.

valentin.nemtanu 10-05-11 14:30

Quote:

Originally Posted by ROAD EMPIRE (Post 4315567)

K sa-l revedem pe Petrica Surloiu + :?::?::?:
si revizia tehnica exigenta, dar pana la start nu respingea pe nimeni !!! Arbitru pretentios :cry: dar era un OM deosebit pentru acele vremuri, si umbla numai cu..avertismente pt piloti.:lol: stiind prin ce eforturi se realizau prezentele / participarile la start.

cornel1955 10-05-11 18:47

Quote:

Originally Posted by ROAD EMPIRE (Post 4315567)

haaaaa ce tare poza...unde dracu ai gasito ???? ...asta este Easterul meu dupa ce la vandut clubul IDMS la moldoveni...nu sunt eu in el...este...nu stiu din Bacau parca...vanzarea sa facut in '86 sau '87 dar fara motorul care era facut pe banii mei si pe munca mea si fara roti si alte anexe care erau cumparate de mine :twisted::twisted: nea Mitica e singurul care stie istoria acestei vanzari si nu mai revin asupra ei :twisted:...oricum felicitari pt poza Road...miai starnit amintiri si emotii :sad:

Rusanescu 10-05-11 18:55

Quote:

Originally Posted by cornel1955 (Post 4316889)
haaaaa ce tare poza...unde dracu ai gasito ???? ....este...nu stiu ...........oricum felicitari pt poza Road...miai starnit amintiri si emotii :sad:

După faţă este Augustin DAMIAN, care a fost la ITB. Acum este īn Botoşani, după ce a trecut o perioadă prin USA. Īncearcă să construiască un circuit de autocros īn Botoşani. Se pare că are terenul.............

cornel1955 10-05-11 19:00

Quote:

Originally Posted by valentin.nemtanu (Post 4316390)
K sa-l revedem pe Petrica Surloiu + :?::?::?:
si revizia tehnica exigenta, dar pana la start nu respingea pe nimeni !!! Arbitru pretentios :cry: dar era un OM deosebit pentru acele vremuri, si umbla numai cu..avertismente pt piloti.:lol: stiind prin ce eforturi se realizau prezentele / participarile la start.

Nea Petrica era un om unde erau inglobate multe calitati...pricepere, daruire, eforturi duse la extrem, simtz al umorului si modestie...dar sa te fereasca dracu sal fi pacalit cu "trucaje" la masina ca nu te ierta :lol:

cornel1955 10-05-11 19:03

Quote:

Originally Posted by Rusanescu (Post 4316904)
După faţă este Augustin DAMIAN, care a fost la ITB. Acum este īn Botoşani, după ce a trecut o perioadă prin USA. Īncearcă să construiască un circuit de autocros īn Botoşani. Se pare că are terenul.............

Asa, exact, acum imi amintesc...el este...nea Mitica trebuie sa recunosc ca mai batut inclusiv la capitolul memorie :lol: :lol: :lol:

cornel1955 10-05-11 19:08

Quote:

Originally Posted by Rusanescu (Post 4316904)

El este... am prelucrat poza si la pilot scrie DAMIAN A gr.0

valentin.nemtanu 10-05-11 19:29

4 Attachment(s)
Prima grila : la start incepatorii, in Circuitul de viteza Galati 1983.
Si sa -i nominalizam si pe cei din culisele intrecerii :
- cronometrorii braileni Teodor Gurtavenco, Mariana Buf, Marin Buf, alaturi de subsemnatul,
- un concurent increzator si curajos pe o Skoda S 100- cu halogene :-) si pt care a insistat , atunci, d-l Gherasim Stefan sa fie primit la start.
( Important e sa participi !-Pierre de Coubertin )
- numarator de ture Stan Istratescu cu panoul 30,
- 588 braileanul Vasile Stamate - fosta ITA Braila, iar grila 2 era singura fata tot braileanca Rodica Chirita tot ITA Braila.

Sa nu ma certati ca sunt B/W, dar sunt originale si instantanee !

valentin.nemtanu 10-05-11 19:32

Quote:

Originally Posted by valentin.nemtanu (Post 4317037)
Prima grila : la start incepatorii, in Circuitul de viteza Galati 1983.
Si sa -i nominalizam si pe cei din culisele intrecerii :
- cronometrorii braileni Teodor Gurtavenco, Mariana Buf, Marin Buf, alaturi de subsemnatul,
- un concurent increzator si curajos pe o Skoda S 100- cu halogene :-) si pt care a insistat , atunci, d-l Gherasim Stefan sa fie primit la start.
( Important e sa participi !-Pierre de Coubertin )
- numarator de ture Stan Istratescu cu panoul 30,
- 588 braileanul Vasile Stamate - fosta ITA Braila, iar grila 2 era singura fata tot braileanca Rodica Chirita tot ITA Braila.

Sa nu ma certati ca sunt B/W, dar sunt originale si instantanee !

Daca Mitica Rusanescu il re-cunoaste pe temerarul din Skoda de Galati... ar fi extraordinar. Eu am intrebat 2 galateni si...:?::sad:

cornel1955 10-05-11 20:15

Quote:

Originally Posted by valentin.nemtanu (Post 4317047)
Daca Mitica Rusanescu il re-cunoaste pe temerarul din Skoda de Galati... ar fi extraordinar. Eu am intrebat 2 galateni si...:?::sad:

nu pot sa te ajut....sorry, dar a fost intradevar un "temerar"...si skoda 100S un pic "lucrata" se schimba complect ...(vezi ce a scos Tomasek la CPP-CPF din Skoda dar era 1200)eu am avut o Skoda 100 S identica (bineintzeles miam bagat nasul prin chiulasa si supape si carburator dar era in final "masina de strada") si am alergat prin Militari Bucuresti 2 echipaje de militie circulatie in '85 cu Dacii si nu mau mai gasit(eram pe terenul meu) :lol:...motor foarte fiabil si destul de puternic pt 880 Kg ale masinii...motorul suporta o garamada de modificari pt ca era facut sa reziste nu sa mearga in regim de competitii

SEBASTIAN 10-05-11 20:34

Dar Lada, cine folosea Lada la noi?

All times are GMT +2. The time now is 22:34.

- Copyright 2026 4Tuning