![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
o macheta care din poze pare absolut impecabila! Pozele sunt la mare-mare inaltime. Ca de obicei, esti tare!
|
Quote:
ps: la x6 de senzatie mi se par pragurile care la x6m sunt simple.8) in schimb ai dreptate la interior, peste x6 mult !! |
18 Attachment(s)
GMC Snow Plot - Highway61 1:16
Macheta are dimensiuni impresionante si desi este unpic mai mare (1:16), diferenta de scara nu este notabila. Remorca spate se poate ridica tragand de o maneta din interior, iar mai apoi se poate goli tragand de o alta maneta aflata in exterior. Se deschid usile si capota, iar plugul se poate ridica. Atat plugul cat si remorca au telescoape de sustinere reale si functionale. Plugul este construit integral din metal si este impresionant, iar remorca este de plastic. ps: unele parti se adauga ulterior si trebuie fixate, astfel ca in unele poze se pot vedea unpic miscate ... :) |
Foarte foarte tare şi ca deobicei pozele excelente !!! Bravo :D
|
3 Attachment(s)
Am pus si cateva poze comparative cu un pontica GTO - Highway61, la scara 1:18. Dupa cum ziceam, diferenta de scara e neglijabila ...
ps: pana in sezonul adecvat am zis sa fac niste poze in "studio". |
Este de nota 20 macheta, felicitari pentru ea, e superba si mareee:!::!::!:
|
Bestial X6-le M..sa il stapanesti sanatos nu ca celelalte nu ar fi...succes
|
Quote:
|
Quote:
Mi se pare cea mai tare macheta de pe forum...serios...cea mai mare, deosebita si e o macheta pe care cred ca oricine si-ar dori sa o aiba:lol: Felicitari:!: |
Mereu ne surprinzi cu ceva exclusivist, ceva de top.
Nu am vazut inca la nimeni o astfel de macheta, cum nu am vazut nici un dric. Cu ajutorul tau, vedem si noi astfel de machete frumoase si mai aparte. Camionul este minunat, o decizie buna de a-l achizitiona, detalii excelente. Un adevarat colectionar, meriti sa fi apreciat la maxim cum sunt convins ca esti! |
Cea mai frumoasa si originala macheta de pe forum.
|
Asa ceva n-am mai vazut pana acum :shock: Superb !
|
Superba :shock: , chiar ca nu am mai vazut asa ceva !
|
Ce monstru!:D
|
wow...big stuff....:shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning