Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

YZF-PWR 18-02-06 00:48

daca ai face asa ceva nu ar mai face ei reportaj si nu ar mai da la tv k nu ar fii interesant pt ei! filmari de genu gasesti peste tot pe net dar ei nu le difuzeaza decat pe alea in plin trafic sau care se fac ilegal prin oras noaptea sau etc! pentru ca asa iti dai seama ca toate filmuletele care se fac zilnic cu masinile s-ar umple stirile peste tot numa cu masini , si ar inebuni andreea esca :twisted: :twisted:

GRIGO 18-02-06 13:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-06-YZF***X-Team\"
daca ai face asa ceva nu ar mai face ei reportaj si nu ar mai da la tv k nu ar fii interesant pt ei! filmari de genu gasesti peste tot pe net dar ei nu le difuzeaza decat pe alea in plin trafic sau care se fac ilegal prin oras noaptea sau etc! pentru ca asa iti dai seama ca toate filmuletele care se fac zilnic cu masinile s-ar umple stirile peste tot numa cu masini , si ar inebuni andreea esca :twisted: :twisted:

ar putea totusi in loc sa dea stiri de genu ....ca fisu la omorat pe tasu si dupaia la violat....mai bine da neste filme cu msini

Psycho 19-02-06 00:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GRIGO-X2\"
Quote:

Originally Posted by \"CT-06-YZF***X-Team\"

ar putea totusi in loc sa dea stiri de genu ....ca fisu la omorat pe tasu si dupaia la violat....mai bine da neste filme cu msini

ami bine suna tasu l`a omorat p fisu k participa la o illegala cu mashini :)

Psycho 19-02-06 00:30

nush daca ati observat dar .... igp Constantza s`a pus pe centuri ... filtre mai peste tot in orash si amenzi grupa mare ...

D_M_X 19-02-06 00:46

e nu stiu ce actiune mah pama in iulie paraca ...ceva de prvenirea accidentelor plm...

Psycho 19-02-06 02:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"
e nu stiu ce actiune mah pama in iulie paraca ...ceva de prvenirea accidentelor plm...

o sa murim spanzuratzi cu centura :))

13RvR 19-02-06 12:28

Vor sa ne punem centurile acum.... Nu ii mai intereseaza cu ce viteza mergem... :lol: :lol: :lol: asa ca eu zic ca e bine..... :lol: :lol:

Evo007 19-02-06 13:04

bha care jucati lfs....si aveti jocu pe cd...faceti o fapta buna si datimil si mie/ Live For Speed

10x

D_M_X 19-02-06 14:15

cauta pe odc ca eu l-am gasit

YZF-PWR 19-02-06 15:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Xtreme-Razvan\"
Vor sa ne punem centurile acum.... Nu ii mai intereseaza cu ce viteza mergem... :lol: :lol: :lol: asa ca eu zic ca e bine..... :lol: :lol:

Da , e razie pt centuri , deja s-a cam expirat si asta , urmeaza aia dureroasa pt folii ! si cu viteza ii intereseaza doar k pt asta nu ne mai opresc , ne certam cu amenzile direct acasa!

lolek 19-02-06 15:28

acum 20 min erau pe lapusneanu la tomis 3 acolo opreau masinile

Evo007 19-02-06 16:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"lolek\"
acum 20 min erau pe lapusneanu la tomis 3 acolo opreau masinile

da mha asa e ....iam vazut si yo pe bulangi ...erau cu un vento

YZF-PWR 19-02-06 18:58

acum o sa opreasca f multi! e grav datorita tampitilor din mass media care au difuzat astazi niste porcarii la tv pt care o sa opreasca tot ce prind!

peter 19-02-06 19:55

la mine gaborii stau ca sa ii prinda pe aia care traverseaza starda ILEGAL :shock: :lol: :lol: ....adik pe bulevardu 1 decembrie...aveti grija cum traversati ca se dau amenzi.. :) .....politie..am vazut astazi si la vapor..la iesire din cta.... :roll:

lolek 19-02-06 20:02

dak fug ce o sa se intample :?: :?: :?: :?: cand zik fug fug nu ma jok ca doar am fugit toata copilaria ... :?: :?:

All times are GMT +2. The time now is 20:04.

- Copyright 2026 4Tuning