![]() |
daca ai face asa ceva nu ar mai face ei reportaj si nu ar mai da la tv k nu ar fii interesant pt ei! filmari de genu gasesti peste tot pe net dar ei nu le difuzeaza decat pe alea in plin trafic sau care se fac ilegal prin oras noaptea sau etc! pentru ca asa iti dai seama ca toate filmuletele care se fac zilnic cu masinile s-ar umple stirile peste tot numa cu masini , si ar inebuni andreea esca :twisted: :twisted:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
nush daca ati observat dar .... igp Constantza s`a pus pe centuri ... filtre mai peste tot in orash si amenzi grupa mare ...
|
e nu stiu ce actiune mah pama in iulie paraca ...ceva de prvenirea accidentelor plm...
|
Re:
Quote:
|
Vor sa ne punem centurile acum.... Nu ii mai intereseaza cu ce viteza mergem... :lol: :lol: :lol: asa ca eu zic ca e bine..... :lol: :lol:
|
bha care jucati lfs....si aveti jocu pe cd...faceti o fapta buna si datimil si mie/ Live For Speed
10x |
cauta pe odc ca eu l-am gasit
|
Re:
Quote:
|
acum 20 min erau pe lapusneanu la tomis 3 acolo opreau masinile
|
Re:
Quote:
|
acum o sa opreasca f multi! e grav datorita tampitilor din mass media care au difuzat astazi niste porcarii la tv pt care o sa opreasca tot ce prind!
|
la mine gaborii stau ca sa ii prinda pe aia care traverseaza starda ILEGAL :shock: :lol: :lol: ....adik pe bulevardu 1 decembrie...aveti grija cum traversati ca se dau amenzi.. :) .....politie..am vazut astazi si la vapor..la iesire din cta.... :roll:
|
dak fug ce o sa se intample :?: :?: :?: :?: cand zik fug fug nu ma jok ca doar am fugit toata copilaria ... :?: :?:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:04. |
- Copyright 2026 4Tuning