![]() |
Re: cafeneaua membrilor crazy drivers
unde va fi?
cati bani trebuie stransi? |
mey cu venirea la intalnire... mai degraba ne intalnim la mare, pe 1 mai..
eu nu mai am bani si d intalnire si d mers la mare... :( |
Hai, mai ca nu te costa iesirea la Voronet cat te costa iesirea la mare! ;) Plus ca ai cazarea gratis la Humor, nu?
|
Quote:
|
suna marfa de 1MAI la mare! :) si cu cazarea...eu sunt adeptu cortului:D...oricum vreau sa ajung la mare de 1MAI :D!!!
|
Bine mai ...dar pana la 1 mai ....mai avem de asteptat ....si acu vrem sa iesim la un gratar la munte ....si plus de asta ....noi din SV tre sa plecam cu bani seriosi pt mare ....chiar si pt cei din Bacau sau alte orase .....Iasi .....drumu asta pana la SV nu e asa costisitor....
|
cu cazarea am eu pe cineva acolo, nu e problema... dar nu stiu sigur daca ajung..
|
Quote:
|
HELLLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOO......voi vb deja de 1 mai cand noi avem de pregatit cu gratarel duminica......ce se mai aude de iesirea la iarba verde???? Daca se mai face ceva eu semnez condica :)
|
Re: LOGO SI NUMERE Crazy Drivers !
hmm...se pare ca tre sa ma bag si eu? sa va arat nijte monstre? hmm ... imediat...urmatoru` post vine si cu poza
|
Re: LOGO SI NUMERE Crazy Drivers !
1 Attachment(s)
deci.....eu nu vede bine...ink nu mam recuperat dupa operatie deci.... am facut-o alb negru ca pot sa lucrez mai bine... oricum am ceva idei..da nu pot sa lucrez :((
|
aveam o parere buna despre capitalism pana acum....da sa nu dea liber de 1MAI...mau dezamgit!
pai da vlad mai vb si noi de 1MAI:D!!! ca eu nu ajung la grtarel :(( ! ca nu am fonduri sa ajung la humor!! cu toate ca imi e dor de plaiurile alea:)!!!prea frumos!!! :(((vreau si eu la gratar!!! |
Pai sambata la Voronet la Heliport. In seara asata dau si eu ceva telefoane ca sa vad cine vine si maine ne decidem ce trebuie luat pentru papica si baut.
|
Si sa nu uit. Cica sambata la 11 dimineata sunt curse de indemanare la Botosani. Aflu mai multe detalii si ne auzim.
|
daca e duminica vin si eu!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:21. |
- Copyright 2026 4Tuning