![]() |
Re: E36 - Coupe - Low is a lifestyle -
Absolut incredibil.
|
bun bun bun!
bravo frate:)) |
:D
va multumesc pt. apreciere ... si mie mi draga rau :oops: |
frumos.
|
Quote:
|
Provenzano .. thx :D si ms pt ajutor... (s-a dat inainte sa ma pun pe drum..)
myky99... te pupa tata.. :D |
Superba masina...
La cat mai multe denivelari evitate :)). O tapiserie facuta cu mult talent si rabdare si eu personal zic sa te opresti ca o sa fim muuuuullllt prea invidiosi. PS: Nu am avut rabdare sa citesc toate posturile dar daca nu ai nici un sunet putin mai interesant nu ar strica (ma refer la muzica nu tobe..:)) |
Foarte frumoasa masina,bafta !
|
Am vazut masina azi si pot sa spun ca e criminala. caius dau super bine jantele pe ea.
P.S: Frumos la voi la pensiune:D:D |
Arata foarte bine.
P.S" Pe spate ai 225/35? Daca da, cum te descurci cu ele? :D |
Quote:
|
mytza_toxic ... ms de apreciere...
THE BLACK DREAM ... mersi! ovidiu89 ... tu erai? :D ce nu ai zis, ca naveam de unde sa stiu... anunta-ma data viitoare.. ca sunt si mai misto 8) alex_maniacu_91 thx man... da, am 225/35 spatele si fatza 205/40 ... sunt foarte okay.. mai multa grija si totu'i sub control ... :D mutzu ... simt invidia cum te roade... :lol: :lol: |
naaaaa cinei boss de boss acum.nu e rau.imi place sticker-ul de pe spate.asa si trebe.mai jos nu se poate ??!!!!!!:lol::lol::lol:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
salut caius , am un prieten care are o pisica 318 is '95 , jante pe 17 , pachet m exterior, evacuare g power , filtru k&n in carcasa originala si il intereseaza un schimb cu o diferenta din partea lui, sau daca nu sa il ajuti cu niste piese care mai lipsesc de la masina lui, pun si o poza daca nu e cu suparare. 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:06. |
- Copyright 2026 4Tuning