![]() |
Re: discutii Satu Mare
Quote:
|
pai ... cd-playeru` ... de la metro ... mi l-o adus marcel crisan ...336 ron
boxele ( 50 w rms :) ) 100 ron setu` + instalatu` care se poate neglija (10 ron pe cd-player si 8 ron boxa) |
mai juana eu ti`am zis sa vi at vineri sa o vezi...am vandut`o...si am adus un a4..
|
si asta e o bisjuterie ;)
dar nu ai zis nimic despre ea ... ce motor are? diesel sau benzina ? ... ce mai are in plus si din astea :) |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sa speram cat de curand ;) |
3 Attachment(s)
Quote:
Suzuki Intruder!!! o bijuterie care va lasa mut de uimire satmarul!!! Va arat niste poze de pe net cu modelul identic care este in satu mare doar ca la asta din sm numarul este jos in partea stanga sau dreapta(omologat desigur si e inmatriculata in germania). |
super tare arata motoru...la 1800 cmc...cred si eu k ti-s numarate zilele :)...oricum...tre as fie ceva soft sa scoti limita...si dak esti satul d viata...si dornic d adrenalina...te duci o data pana in zalau...si ii dai 300 :D...sa simti k iti iei zboru la propriu...
oricum arata traznet...sincer...mi-ar fi frik sa ma urc pe asa motocicleta... |
Quote:
|
buna baieti ...am si uitat ca mai am user aici :P ...as vrea si eu sa ma intalnesc cu voi asa sa vad cum sta treaba prin zona voastra ....sunt posesorul Calibrei negre (SM-21-CLA) ...poate stam si noi la o vorba la un sfat .. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
cu mai multe dacii atunci ;)
si eu stiam ca e roshie ... dar in fine bine ai venit printre noi |
da.. CLA din cate stiu si eu e rosie.. si cu neoane verzi din cate imi amintesc.. da nu am vazut-o de vreo o luna.. da nu conteaza.. welcome .. ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning