Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

Mustang 04-05-07 12:05

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 884077)
Sti ca masturbarea este o solutie indicata ! intreaba un psiholog sa vezi ce iti zice! te ajuta la stress..la orice ;) si e healthfull :D

Mai lasa-ne dracu' cu masturbarea ta. =))

dolb 04-05-07 12:11

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 884087)
Mai lasa-ne dracu' cu masturbarea ta. =))

:lol: boo... don't interrupt a brother when he's wanking ;)

Acer 04-05-07 12:48

Quote:

Sti ca masturbarea este o solutie indicata ! intreaba un psiholog sa vezi ce iti zice! te ajuta la stress..la orice ;) si e healthfull :D

Merge si aia dar mai trebuie si realitatea cateodata :) da-o draq aia o faceam cand eram mai mic

Acer 04-05-07 12:49

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 884079)
pe mine ma streseaza fosta, ca le spune tuturor ca vai dom'le tot io i-am distrus viata :lol: dar nu tine cont ca am iubit-o enorm si m-a parasit inainte de craciun :| lasa ca i-a venit si ei randul si sufera acum dupa altu .. sa vada cum e ;)

Si a mea spune la fel mai nou a uitat sa isi plateasca taxa la cec pt examenu auto tot din cauza mea ca eu sunt de vina ca e zapacita si din cauza mea a ajuns asa :)

Sasha_z 04-05-07 14:52

Quote:

au doamneeee cand am citit asta am picat de pe scaun....auzi????ar fi indicat sa te duci u la un psiholog...k nu`i a buna!!!!=))))))))))))))))))))):lol::lol::lol::lol: :lol:

dolb 04-05-07 15:07

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 884341)
au doamneeee cand am citit asta am picat de pe scaun....auzi????ar fi indicat sa te duci u la un psiholog...k nu`i a buna!!!!=))))))))))))))))))))):lol::lol::lol::lol: :lol:

dc..nu inteleg dc nu esti de acord cu Onan ? :D chiar am consultat un psiholog si mi-a spus ca onanismul este bun ( in multe, printre care..stres, nu te mai gandesti la iubita, elimini toxine bla bla bla ;) )

Sasha_z 04-05-07 15:11

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 884366)
dc..nu inteleg dc nu esti de acord cu Onan ? :D chiar am consultat un psiholog si mi-a spus ca onanismul este bun ( in multe, printre care..stres, nu te mai gandesti la iubita, elimini toxine bla bla bla ;) )

in primul rand nu elimini toxine...cum a spus cineva : arzi calorii.....si in al 2`lea rand.....esti normal???poate psihologul nu te poate ajuta...incearca la psihiatru....fara suparare....dar esti .....whatever...nu`s eu in postura sa te judec pe u ...dar scoti niste porumbei din gura in public....si nu stiu ce sa cred.....

Acer 04-05-07 16:38

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 884366)

Eu stiam ca masturbarea este recomandata fetelor (nu prea se mentioneaza de baieti) pentru a se cunoaste mai bine pe ele.
De baieti cre ca nu se mai incurajeaza pentru ca sunt anumite specimene care exagereaza

Eugen_TL 04-05-07 18:45

eu trag o concluzie :))) masturbarea ajuta la uitarea fostei =))) ce tare

Acer 04-05-07 18:54

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 884751)
eu trag o concluzie :))) masturbarea ajuta la uitarea fostei =))) ce tare

Da am gasit cea mai buna metoda sa uitzi fostu iubit sau fosta iubita.... masturbarea in draci

bluey 04-05-07 19:51

Quote:

Originally Posted by Acer (Post 884766)
Da am gasit cea mai buna metoda sa uitzi fostu iubit sau fosta iubita.... masturbarea in draci

Functioneaza... Acum depinde si de cea care ti-o face :twisted:

Acer 04-05-07 19:55

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 884856)
Functioneaza... Acum depinde si de cea care ti-o face :twisted:

Asa mai merge :D acum inteleg ce a vrut sa zica :D

Gabi 04-05-07 20:00

Masturbati-va in privat, nu aici, si, daca vreti sa uitati persoana pe care ati iubito, mergeti pur si simplu mai departe !

Hai sa nu o dam in penalizari, ok ?

Magos 05-05-07 20:41

grow up boys...
singura cale de-a uita o persoana pe care ai iubit-o e... indiferenta si alte preocupari...
si parerea mea... o relatie luata de la capat... nu are sanse de continuitate.. pentru ca nici unul din cei doi nu se va schimba pentru celalalt, oricat de mult ne-am chinui noi sa ne mintim pe noi insine...
poate v-a mai exista un sentiment, sau o urma de sentiment... dar... vor fi intodeauna acele greseli pe care nu le veti uita... nici unul din voi... :(

treceti mai departe, fiecare dezamagire e un pas inainte si o lectie invatata in viata!!!

Acer 05-05-07 20:45

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 886334)
grow up boys...
singura cale de-a uita o persoana pe care ai iubit-o e... indiferenta si alte preocupari...
si parerea mea... o relatie luata de la capat... nu are sanse de continuitate.. pentru ca nici unul din cei doi nu se va schimba pentru celalalt, oricat de mult ne-am chinui noi sa ne mintim pe noi insine...
poate v-a mai exista un sentiment, sau o urma de sentiment... dar... vor fi intodeauna acele greseli pe care nu le veti uita... nici unul din voi... :(

treceti mai departe, fiecare dezamagire e un pas inainte si o lectie invatata in viata!!!

Se pare ca ai dreptate adika logica cel putzin asa spune dar mereu ai pe suflet sperantza aia ca totu se poate schimba sa fie mai frumos si mai bine.
Eu suncer cred ca potzi invatza din greseli

All times are GMT +2. The time now is 17:31.

- Copyright 2026 4Tuning