![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
in primul rand nu elimini toxine...cum a spus cineva : arzi calorii.....si in al 2`lea rand.....esti normal???poate psihologul nu te poate ajuta...incearca la psihiatru....fara suparare....dar esti .....whatever...nu`s eu in postura sa te judec pe u ...dar scoti niste porumbei din gura in public....si nu stiu ce sa cred..... |
Quote:
De baieti cre ca nu se mai incurajeaza pentru ca sunt anumite specimene care exagereaza |
eu trag o concluzie :))) masturbarea ajuta la uitarea fostei =))) ce tare
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Masturbati-va in privat, nu aici, si, daca vreti sa uitati persoana pe care ati iubito, mergeti pur si simplu mai departe !
Hai sa nu o dam in penalizari, ok ? |
grow up boys...
singura cale de-a uita o persoana pe care ai iubit-o e... indiferenta si alte preocupari... si parerea mea... o relatie luata de la capat... nu are sanse de continuitate.. pentru ca nici unul din cei doi nu se va schimba pentru celalalt, oricat de mult ne-am chinui noi sa ne mintim pe noi insine... poate v-a mai exista un sentiment, sau o urma de sentiment... dar... vor fi intodeauna acele greseli pe care nu le veti uita... nici unul din voi... :( treceti mai departe, fiecare dezamagire e un pas inainte si o lectie invatata in viata!!! |
Quote:
Eu suncer cred ca potzi invatza din greseli |
| All times are GMT +2. The time now is 17:31. |
- Copyright 2026 4Tuning