![]() |
bem bem??????
la multi ani maestre :bunch: nu ca ar fi vreun apropo :lol: |
mah tekno! mi-ai facut rost de oglinda?! A scuze ! nu asta trebuia sa-ti zic!
La multi ani!! si fa-mi rost de oglinda daca vrei o bere ;) |
3 Attachment(s)
neste poze din seara asta din feleac de pe partie
|
1 Attachment(s)
horea pica dp sanie :)))
|
daca nu s-a lovit tare..nu e misjto :lol: :lol: :lol: :chainsaw: :headache: :yikes:
|
nesimtitule :( ai fost la driftuiala si pe mine nu m-ai chemat
|
piry eu ma duc acuma, hai cu mine :D...vi? :d :lol: :lol:
|
noh, unde mergem deseara? ne vedem la 10 pe partie?
|
eu am fost, 2 ceasuri m-am dat...am un cd-u plin de filmulete...care are rabdare sa le puna pe net?
|
pai lasa horea ca te tin io minte ca pe mine nu m-ai chemat.. :(
bah ce naspa cu frigu asta.. cum stateam in seara asta 4 fete si razuiam gheata de pe masina ;)) ..baietii astia is mototoli..nu s-o pferit nime sa ne ajute :( |
ba da ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
mno, deci, pe la 12.30-13.00 mergem in faget sa bne dam....care vreti...haideti, pana acuma o sa fim 4masini se va filma, poze, etc etc...
ne intalnim in salicea la inceputul urcarii pe proba speciala |
am observat nenumaratele conflicte indirecte dintre cluburile KO RACING si CSR, credeti ca e nevoie sa se creeze un topic \"KO vs. CSR\" unde sa dezbateti subiectul ? sau o sa va linistiti voi odata...ca eu personal is foarte satul de tensiunile astea unde nici presedintele CSR si nici presedintele KO nu au nimic de zis...
|
atunci suntem deja 2 ...
|
imi pare rau ca topicurile care au cel mai mare succes sunt cele cu certuri si scandaluri :x
nici o prezentare de masinai nici un link misto ceva... **** mea imi dau demisia.....ati vrea voi :P sa nu uitam ca suntem la sectiunea chat unde orice e permis asa ca daca vreau maine va povestesc de motanul meu tomy :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:59. |
- Copyright 2026 4Tuning