![]() |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
1 Attachment(s)
cat ar costa 2 sticle stopuri dacia 1300, sticla transparenta. Modelul exact ca in poza asta :)
|
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Quote:
poza pusă de dvs este modelul aburit și sunt 65 lei setul + 20 lei transport prioripost coletarie poșta romānă. Stimă Hadobas Peter |
Quote:
|
Quote:
Dacă doriți să lăsați comandă fermă puteți trimite pm cu datele de destinatar complecte inclusiv un număr de telefon pe care să vă pot contacta și să specificați ce anume doriți. O seară plăcută. Stimă. |
1 Attachment(s)
pai,si modelul acesta,aburite,chiar nu se mai poate face un set?platesc in avans,daca e nevoie...:-)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
imi pare rau dar numai execut prelucrari fiindca nu imi mai renteaza. _________________ Quote:
Dacă doriți să lăsați comandă fermă puteți trimite pm sau sms cu datele de destinatar complecte inclusiv un număr de telefon pe care să vă pot contacta și să specificați ce anume doriți Stimă Hadobas Peter 0742036263 |
gandeste-te la un pret,si comunica-mi-l,pentru ca vreau neaparat un set.:cry2:
|
Salut! Un geam clar la vw passat B5 1998 far dreapta cat costa?
|
1 Attachment(s)
pentru un logan ph 1 (an 2006) o pereche de stopuri clare (transparente) ?care ar fi pretul ? am montat leduri si as vrea sa pun sticla (plasticul)transparent. o sa pun o poza cu stopul
|
Salut!Pentru un Fiat Punto MK1 imi poti face un set de geamuri clare pentru faruri (farurile sunt medelul cu becuri separate pentru fiecare faza)?Cat ar costa?
|
1 Attachment(s)
Salut, ma intereseaza daca poti face geamuri clare pentru peugeot 306 si pretul te rog.
|
Quote:
|
Salut! Lampile ptr 1300 cum pica pe cheder? Etanseaza?
|
Quote:
imi pare rau dar nu execut pentru acest model. _________________________ Quote:
imi pare rau dar numai execut lucrari care necesita prelucrari. _____________________________ Quote:
imi pare rau dar nu va pot ajuta. Nu imi mai renteaza matritare si executie in prima faza. ______________________________ Quote:
imi pare rau dar nu va pot ajuta. Nu imi mai renteaza matritare si executie in prima faza. ______________________________ Quote:
______________________________ Quote:
______________________________ Up^^ pentru produsele de daciute ! Stima. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:13. |
- Copyright 2026 4Tuning