Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   RED ZONE Motorsport Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/117666-red-zone-motorsport-ploiesti.html)

julaikos 10-05-10 13:38

Re: RED ZONE Motorsport Ploiesti

l-a sabotat tarziu,era pe drumu spre intoarcere,si mai rau ploua in anumite locuri...

felicitari baieti pentru cupe!

DONU' 11-05-10 00:58

Evenimentul in sine a fost ok, mai putin faptul ca n-a mers cronometrul, ceea ce era super important si toata lumea vroia sa-si afle timpii, si a mai fost urat faptul ca o gramada au fost lasati sa se dea de mai multe ori bagandu-se cu japca in fata, fata de cei care au stat normal la rand ca sa se dea.

Ma bucur mult pentru Nebunu si Bobby! Felicitari!
Felicitari si lui Bahaus pentru locul 2!
Adi, felicitari pentru participare!
Important este sa participi, nu sa si castigi neaparat, asa ca data viitoare baga-te frate si tu cu japca ca sa te dai de mai multe ori!
Imi pare rau pentru cele intamplate pe drumul de intoarcere. Daca te pot ajuta cu ceva, call me!
Adi Viteza, felicitari pentru participare si tie... pai ce draq, numai pe doua rotzi? Mai dai tata si pe 4! Frumos rau ursul! Treci la next level! Turbo Power! Altfel... vin diesel-urile din spate si nu e frumos! :p

Sper ca dupa aceasta cursa, dupa toate discutiile purtate fata in fata si pe forum, s-a dovedit faptul ca nu conteaza neaparat sa faci parte din club! Am fost o buna parte din grupul asta de smintitzi si am facut panarama si ne-am distrat si am ras cu totii indiferent daca eram sau nu in club.
Glumele pot merge mai departe, dar sa n-o dam in cuvinte urate si mistouri nesarate!
Avem la Ploiesti multe masini care pot face treaba buna la curse si trebuie sprijiniti cu totii indiferent daca fac parte sau nu din club. Vorbesc despre cei care fac parte din grupul asta mare de prieteni care s-a format de-a lungul timpului.
Vreti sa reprezentati Ploiestiul sub numele RED ZONE, ok, vreti sa veniti sa participati la curse fara sa reprezentati vreun nume? Foarte bine! Numai veniti si dati-va acolo fiindca oricum va sprijinim!

Asteptam urmatoarea legala unde sper sa mergem la fel de multi, dar poate mai multi ca numar de participanti la cursa!

DiavoLLo 11-05-10 22:33

bine spus.....nu da bine sa se ajunga la cearta....e si vreun oras mare sa nu ne lovim unii de altii.......felicitari tuturor.....

Seal 12-05-10 13:06

Treceti peste toate porcariile. De la un club uite unde sa ajuns!

Vine Clujul si reprezint clubu. Corsa de drift va lua cateva kile in plus si ea dupa o vizita la mine la garaj si se va infatisa si ea la sunet. La cati mai multi decibeli ..:twisted:

Poze cu ambele fiare cand vor fi gata..eu personal sper la un 145 db pe corsa avand in vedere ca e un amplificator de 1000w pus pe SOLO X de 18''...RIP corsa:twisted:

sittheo 12-05-10 13:12

Quote:

Originally Posted by Seal (Post 3354102)
Treceti peste toate porcariile. De la un club uite unde sa ajuns!

Vine Clujul si reprezint clubu. Corsa de drift va lua cateva kile in plus si ea dupa o vizita la mine la garaj si se va infatisa si ea la sunet. La cati mai multi decibeli ..:twisted:

Poze cu ambele fiare cand vor fi gata..eu personal sper la un 145 db pe corsa avand in vedere ca e un amplificator de 1000w pus pe SOLO X de 18''...RIP corsa:twisted:

super ...bravo

DONU' 12-05-10 13:16

Ma gandesc sa-i montez un roll-cage pentru momentul cand voi da volumul la maxim! :lol:
Vom reprezenta Ploiesti-ul cu doua masini fortza!
Freelander-ul si Corsa!

Doamnelor si domnilor, muzica!

julaikos 12-05-10 13:25

din pacate n-am cum sa ajung la cluj,am intrat pe ultima supta de metri cu masina de raliu pentru coasta de la campulung de saptamana aviatoare...

da' vedeti cu corsa...turnati niste beton in ea sa scoata mai mult,presimt o mare supriza oltcit la cluj...multi decibeli :D

Seal 12-05-10 13:57

Olcitul lui Tibitzu o sa sune foarte bine! Stiu ce are in ea si pot sa zic de pe acum ca o sa scoata foarte bine! Are difuzoare de la aceeiasi firma de unde am luat si eu acum ! Tibi este in aceeiasi echipa ca si mine ! Si acelasi brand la difuri ! numa ca la el sunt 2 de 18 ''si la mine 6 de 15'' :rolleyes2

julaikos 12-05-10 14:05

acum ramane de vazut cat o sa scoata,mai ales ca nu sunt rodate inca...

ady_viteza 14-05-10 07:30

M-am inscris si eu:D
Jakal cand mai facem o sesiune de antrenamente??:D

julaikos 14-05-10 07:56

exact :D
parca ma bate un gand,dar daca ma bag la s1 aspirat n-am nici o sansa,daca ma bag la s2(cu turbo) iar e belea mare :shock: sa vedem cum o sa fie...

pasionat.. 15-05-10 18:36

Quote:

Originally Posted by TheMaax (Post 3358798)
Vin ..... ma bag si eu daca nu am vreun examen atunci ....... dar vin sigur ca acolo cunosc ...... la categoria musca .... m-am inscris deja .... :twisted::twisted:

LOOL SUNT INSCRIS DE 2 ORI LA GRUPE DIFERITE S2 SI S6 :)) CE CACAT...TRE SA VAD CE SA INTAMPLAT....asta in situatia in care eu nu mam inscris deloc

DONU' 17-05-10 15:26

2 Attachment(s)
Felicitari Vlad pentru premiul castigat la SPL la KOE Cluj-Napoca!

Sa-ti iei draq o vitrina numai pentru cupe! :peace:

julaikos 17-05-10 16:39

bravos!

mihaistan 17-05-10 17:44

bv boss :D poate iei si cu turbaciunea o cupa la alexeni :D

All times are GMT +2. The time now is 19:15.

- Copyright 2026 4Tuning