![]() |
Re: E30 - BH-04-ARO ///M5 Power
Salut, sunt Andrei...pt plasme, vezi mai jos:
https://forum.4tuning.ro/670-firme-piese-tuning/40585-ceasuri-plasma-new-design-marci-preturi-bune/page-18.html "- 1 x Plasma BMW E30 M3(cu sigla M) 280km/h in bord (297RON), fond ALB, lumini albastru+rosu+alb" vineri mai avea o singura plasma pt E30M3 din transportul care tocmai a sosit. vezi ca are si inele cromate de bord care se clipseaza. tipu' e super-ok, e din Bucuresti si ti le trimite cu Fan Courier (Razvan 0723.643.113) ...nu ma uita si pe mine cu rugamintea vis-a-vis de ce fel de silicon trebuie sa folosesc pt etansarea celor 3 bucati la BBS RS...multam. |
Quote:
cu 10 ron |
Vand Gentile De Pe Aro.
|
si cat vrei pe ele????
|
Salut!...ai PM si ti-am scris si pe yahoo.
Andrei |
4 Attachment(s)
gentile am vandut.a cumparat b 69 hai.dar mai am gentile astia cu 450 e 4 buc 9x16.si am serpi raceland nou noute pt urs de 12 v si de 24 valve.cu 480 setul complect in cutie.
|
salut mestere am vazut ca ai vindut rotile de pe aro nu pui o poza cu rotile care ti leai luat:D mersi
|
Quote:
|
ce faci batrine :-) ce ne pregatesti la anu :D sarbatori fericite si la multi anii :peace:
|
Quote:
ce pregatasc la anu?vreau sa pun volan sport.dar sa nu zici la nimeni.vreau sa fie surpriza.....sarbatori fericite tie si fam tale si la toti tuningatii si proprietari de BMW. |
Pana la urma divulgi secretu si pui o poza cu ce jante ii pui ?...Sarbatori Fericite !!!
|
volan misto :D
|
am eu unu mama:D sau cum ii zice :D da sa nu zici la nimeni :D dau eftin sarbatori fericite si la multi caii :D si tuturor celor de pe 4tuning la multi aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :peace:
|
Fratilor sarbatori fericite si numai bine.
Poate dupa sarbatori ma enumar si eu printre posesorii de ursulet, nu numai printre fanii de ursulet. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:34. |
- Copyright 2026 4Tuning