![]() |
Re: MAK Motorsport Braila
eu am glumit ma cu 8 jumate..ne vedem la 7 jumate la iesire undeva ..ca sa putem sa mergem incet..ca si asa e belea pe drum. Vb sambata in oras.
|
Quote:
|
Ma pentru mine a fost binisor..ma asteptam ca masina sa traga mai tare ..dar la nivelul la care sunt acum ..si la ce masini mai erau in grupa :) ..am fost OK :)
https://forum.4tuning.ro/118-masina-m...a/page-24.html |
Quote:
ps ai pierdut ocazia sa facem proiectul ala cu panda ,in schimb ai posibilitatea sa-l faci cu cipin! |
am auzit ...nu e pierdut nimic...ramane de vazut..
|
am gasit pe net definitia pentru
turbo flutter: https://www.youtube.com/watch?v=gSAeT...eature=related :) |
ati plecat toti in vacanta am ramas numai eu si crc pe forumul asta?
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Ca sa va dezamortzitzi .... voila cateva poze de la etapa a III-a a CN de Karting 2010, cu Roberto pe locul VI in prima mansa, plecat de pe pozitia a X-a si cu un abandon in urma unui acrosaj in mansa a doua. O revenire relativ OK, cu mentiunea, ca se putea si mai bine, chiar podium... Speram sa se intample cat mai curand!
Multumiri speciale pentru cei ce sustin activitatea lui Roberto, BADSI RACING BUCURESTI si VTK RACING SERVICE BUCURESTI! Multumim pentru poze Vali TACHE! |
bravo!succes in continuare!
|
Si poate pe 17 Iulie, punem si noi de-o joaca, la Promenada ..... cum faceam anul trecut. Ce zic baietii ? Ma pun sa fac PS-urile ?
Sa le dam ocazia copiilor sa puncteze in clasamentul pilotilor .... :lol: |
Poate se ocupa cineva anul asta si de casting ... ca avem nevoie de fete ... sa inmaneze cupele ...:D
|
HAIDE EDI SA FACEM CEVA! :twisted:
Vad ca se cam someaza pe la noi pe aici... |
Eu va pot ajuta cu stiti voi ce si cu mai stiti voi ce :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:53. |
- Copyright 2026 4Tuning