![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
jantele nu se misca prelungirea capotei este blurry ,parca e cam putin fum si roata fata cred ca ar trebuii sa aiba unghiul mai mare
cel putin asta e parerea mea :) |
Quote:
|
FunBMW : (BMW 1) sub bara fatza nu este umbra , culorile putin ireale
(BMW 2) carbon ireal si prea mare , janta fatza sta foarte aiurea , prizele de aer nu sunt bine puse si arata urat rau pe bmw MM11AJJ : culoare ireala rau |
1 Attachment(s)
Quote:
|
|
e putin ciudat sa vezi o masina decapotabila pe un circuit pt ca se stie ca acolo sunt de preferat masinile cu acoperis "hard"
oricum e frumoasa mai ales decorul |
nu e ciudat :| iti zic eu ca sunt o gramada majoritatea de drift ;) deaia au si roll cage :| ;)
|
mai multe reflexii pe masina...
|
masina nu e bine proportionata in comparatie cu bg ......app mijto bg
|
[QUOTE=Reme;1400743]@manson - opel vectra - arata misto, parca se ia dupa mine :o janta e aceesi si pe fata si pe spate ;) ferea! lumina vorba lu mari, la janta spate
@pikone - scirocco - arata mai fain asa! buna alegere cu jantele... @no limits - seria 1 - bun ozn-ul tau...imi place! bravo @no limits - urs - ursache asta e misto facut, e ireal rau pe lateral, se vede ca e facut pe calc! din bot e bine facut! bv tie! @FEAR - scion - pragul nu are aceeasi linie cu spoilerul fata, in rest e bine @zein - seat - cashcaraveta ta arata cam aiurea, jante strambe, culori ireale, folie naspa, mai ai de munca...incepe si tu cu lucruri mai simple si incet incet aprofundezi, incearca mai inati sa pui jantele bine si folia si dup-aia treci la spoilere si eleroane Reme cum poti tu sa comentezi lucrarile tuturor intr-o maniera atat de zeflemista ca sa spun asa in timp ce lucrarile tale sunt asa cum sunt???Am observat ca asta e cam tot ce faci tu pe forumul asta...nu vreau sa incepem o cearta interminabila, ci doar sa aud raspunsul tau ! |
fear: la scion, cauciucurile+jantele sunt prea luminate:lol: acum am obs:))
|
1 Attachment(s)
:lol:..........................
|
Quote:
:-) Iti dau un singur sfat:arrow: Incearca sa faci cat mai reala lucrarea, gandeste-te bine cand faci o modificare, spre exemplu: daca te gandeai bine iti dadeai seama ca nu poti pune niste roti in miscare si masina e oprita..In concluzie, observa cu atentie modificarile care le aduci. Tocmai pentru asta se numeste Virtual Tuning. Trebuie sa para cat mai real;) |
2 Attachment(s)
ultima ;) hood e cp + overbrush adica cam e facut de mine + toate detalile de pe masina ;)
|
foaaarte tareeee :) congratz,arata intr`un mare fel,bravo,la mai multe :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:27. |
|
- Copyright 2026 4Tuning