![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
4 Attachment(s)
o LUCRARE/zi (doua unghiuri in cazul meu)
HEMI CUDA enjoY |
din cate stiu nu ai voie sa "prezinti " masina pt 4t days inainte de 4t days .... anyway nu e cine stie ce , ai multe greseli iar singurele lucruri care sunt cat de cat acceptabile sunt c/p
|
nu cu masina asta particip....nu te bucura degebaba.... am ceva mai frumos pentru 4tdays...e trimis deja
|
nu prea imi place cuda`u..nush cat de nerabdator erai sa postezi masina...sau sa o termini..te-ai grabit si ai dat-o rau in bara cu bg`u ....e blury si alungit...
diferenta mare de calitatea intre background si reclamele puse de tn...putin noise putea schimba putin situatia...trebuia sa nu te grabesti si sa gasesti un bg` decent...restul masinii nu o comentez... felicitari ptr munca depusa, ca stiu cat de mult se lucreaza o masina din 2 unghiuri ! bafta ! |
2 Attachment(s)
ceva rapid si simplu :-)
|
masina e buna....refs`urile laterale lasa de dorit...reflexii de rasarit/apus de soare ... intr-o hala sau ce mama ei e.....
|
Quote:
ms pt comm :rolleyes2 |
smecherie masina...daia de mafiot:D
|
Quote:
poate o sa ii schimb bg-u` si am sa o aranjez putin acum ca am terminat masina pentru v4tdays;) |
1 Attachment(s)
masina de la challenges...
|
jantele sunt blurry si omul ala parca e prea luminat si trebuia sa aiba si el o reflexie pe masina cat de cat
|
chiar asa BMWfan si omul e luminat din stanga, iar masina din dreapta si vezi ca jos, in apa, se vede culoarea portocalie de la semnalizare.
|
:):):)
2 Attachment(s)
inca o lucrare....am o mica greshala la janta de pe fata,si bara tot dupa fata....putin colturoasa...vedeti voi akl:) ....nush dak mai am greseli....mi le ziceti si voi....!!!! ...(by CrOnOs aia...eu sunt ...:)):D am uitat ca pe forum am FunBMW sorry
|
2 Attachment(s)
from challenges....... :D
|
2 Attachment(s)
no limits dak tot face drift si scoate fum rotile ar trebui sa se miste nu? in rest e super frumoasa .Pun si io un scion fara multe modificari culoarea mia iesit cam saturata
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:07. |
|
- Copyright 2026 4Tuning