Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

no limits design 05-03-08 10:27

Re: Comentarii lucrari!

4 Attachment(s)
o LUCRARE/zi (doua unghiuri in cazul meu)

HEMI CUDA enjoY

L33L00 05-03-08 11:36

din cate stiu nu ai voie sa "prezinti " masina pt 4t days inainte de 4t days .... anyway nu e cine stie ce , ai multe greseli iar singurele lucruri care sunt cat de cat acceptabile sunt c/p

no limits design 05-03-08 11:48

nu cu masina asta particip....nu te bucura degebaba.... am ceva mai frumos pentru 4tdays...e trimis deja

keemo 05-03-08 15:56

nu prea imi place cuda`u..nush cat de nerabdator erai sa postezi masina...sau sa o termini..te-ai grabit si ai dat-o rau in bara cu bg`u ....e blury si alungit...
diferenta mare de calitatea intre background si reclamele puse de tn...putin noise putea schimba putin situatia...trebuia sa nu te grabesti si sa gasesti un bg` decent...restul masinii nu o comentez...
felicitari ptr munca depusa, ca stiu cat de mult se lucreaza o masina din 2 unghiuri !
bafta !

MARI_NSL 05-03-08 16:15

2 Attachment(s)
ceva rapid si simplu :-)

keemo 05-03-08 16:23

masina e buna....refs`urile laterale lasa de dorit...reflexii de rasarit/apus de soare ... intr-o hala sau ce mama ei e.....

MARI_NSL 05-03-08 16:25

Quote:

Originally Posted by keemo (Post 1402241)
masina e buna....refs`urile laterale lasa de dorit...reflexii de rasarit/apus de soare ... intr-o hala sau ce mama ei e.....

pai au intrat pe geamul ala din stanga :lol:

ms pt comm :rolleyes2

Manson 05-03-08 17:13

smecherie masina...daia de mafiot:D

no limits design 05-03-08 22:59

Quote:

Originally Posted by keemo (Post 1402163)
nu prea imi place cuda`u..nush cat de nerabdator erai sa postezi masina...sau sa o termini..te-ai grabit si ai dat-o rau in bara cu bg`u ....e blury si alungit...
diferenta mare de calitatea intre background si reclamele puse de tn...putin noise putea schimba putin situatia...trebuia sa nu te grabesti si sa gasesti un bg` decent...restul masinii nu o comentez...
felicitari ptr munca depusa, ca stiu cat de mult se lucreaza o masina din 2 unghiuri !
bafta !

mersi de comment..... nu m-am grabit doar ca in perioada in car am facut cuda nu aveam internet.. si in comp nu aveam bg la unghi asa k l-am facut eu cu ce aveam pe acolo....cu masina asta vroiam sa particip la v4tdays dar am renuntat fiindca am avut alte idei so particip cu un 350z

poate o sa ii schimb bg-u` si am sa o aranjez putin acum ca am terminat masina pentru v4tdays;)

OmB* 05-03-08 23:56

1 Attachment(s)
masina de la challenges...

BMWfan 06-03-08 06:26

jantele sunt blurry si omul ala parca e prea luminat si trebuia sa aiba si el o reflexie pe masina cat de cat

3Xtreme 06-03-08 08:05

chiar asa BMWfan si omul e luminat din stanga, iar masina din dreapta si vezi ca jos, in apa, se vede culoarea portocalie de la semnalizare.

FunBMW 06-03-08 08:49

:):):)

2 Attachment(s)
inca o lucrare....am o mica greshala la janta de pe fata,si bara tot dupa fata....putin colturoasa...vedeti voi akl:) ....nush dak mai am greseli....mi le ziceti si voi....!!!! ...(by CrOnOs aia...eu sunt ...:)):D am uitat ca pe forum am FunBMW sorry

no limits design 06-03-08 11:46

2 Attachment(s)
from challenges....... :D

MM11AJJ 06-03-08 12:18

2 Attachment(s)
no limits dak tot face drift si scoate fum rotile ar trebui sa se miste nu? in rest e super frumoasa .Pun si io un scion fara multe modificari culoarea mia iesit cam saturata

All times are GMT +2. The time now is 11:07.

- Copyright 2026 4Tuning