![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
:rolleyes2 |
Quote:
|
ma grabesc....da nu stiu de ce.....oricum pentru 4tdays am facut ceva frumos....o sa vedeti:P
|
volkswagen-iroc-scirocco-2008 -back view
5 Attachment(s)
Attachment 471580Attachment 471581Attachment 471582
enjoy Attachment 471583Attachment 471584pt cei care au dorit cu plasa neagra ... enjoy |
frumos bravo.....
|
arata mai bn cu plasa neagra :lol: e mai diferit ....m-am saturat de ea neagra....
e tare de tot masinutza! bvo, mie imi place.... la vederea din spate, ce strica e emblema pusa aiurea in rest e bine ...bvo !! bafta ! |
Quote:
|
mie nu imi place culoarea si la plasa mergea niste umbra :)
|
2 Attachment(s)
masina unui foarte bun prieten
|
ai cateva selectii colturoase . masina nu prea e bine pusa in bgu . parca e bagata in zidu ala . janta spate este un pik mai mare si putin ovala . cred ca trebuia sa fie mai intunecata masina in spate ...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
@manson - opel vectra - arata misto, parca se ia dupa mine :o janta e aceesi si pe fata si pe spate ;) ferea! lumina vorba lu mari, la janta spate
@pikone - scirocco - arata mai fain asa! buna alegere cu jantele... @no limits - seria 1 - bun ozn-ul tau...imi place! bravo @no limits - urs - ursache asta e misto facut, e ireal rau pe lateral, se vede ca e facut pe calc! din bot e bine facut! bv tie! @FEAR - scion - pragul nu are aceeasi linie cu spoilerul fata, in rest e bine @zein - seat - cashcaraveta ta arata cam aiurea, jante strambe, culori ireale, folie naspa, mai ai de munca...incepe si tu cu lucruri mai simple si incet incet aprofundezi, incearca mai inati sa pui jantele bine si folia si dup-aia treci la spoilere si eleroane si ceva din partea mea facut in fuga la facultate cand nu aveam ce face |
masina e facuta in 10 minute ca idee...:D ca nu e buna calitativ poza
|
modificarile arata destul de bine, chiar dak sunt putine, dar trebuia sa ii scoti semnul de renault si grila. oricum, succes in continuare si sa ne incanti ochii cu operele tale
|
My Car
2 Attachment(s)
inca o lucrare....cred eu bunicica....:):lol::lol::D nush zicetimi si voi daca am gresit...ca sa pot corecta :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:18. |
|
- Copyright 2026 4Tuning