![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
1 Attachment(s)
va salut, ar putea sa ma ajute si pe mine cineva, cu vectra mea b,facut un vt, cu niste folie neagra pe geamurile spate, si jantele originale din poza alta culoare, negru, gri inchis, nu vreau cv strident, culori absurde, cv simplu si cu bun gust,astept idei si de la voi,si semnalizarea mica din aripa fata neagra sau alba-transparenta,mutumesc mult anticipat!
|
1 Attachment(s)
Poftim, nu e mare lucru dar poate te ajuta.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salut..as dorii si eu sa imi schimbati la poza aceasta jantele..sa imi pune-ti unele BORBET T..atasez o poza si cu modelul de jante..si bucatica aceea din tripla sa nu mai fie crom sa fie putin fumurie..multumesc frumos.
|
Nimeni ???
|
1 Attachment(s)
@Cojo-Mai jos ai poza atasata!
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Buna seara! Se poate sa imi puneti jantele de pe seat pe audi ?vreau sa le cumpar si vreau sa vad cum dau ... si daca puteti sa o si coborati putin . Multumesc! 9 seara buna
|
1 Attachment(s)
Am marit putin jantele stock
|
Multumesc logan ... dar ideea e ca vroiam sa cumpar jantele de pe seat si vroiam sa vad cum ar veni
|
6 Attachment(s)
imi "montati" si mie va rog aceste 3 modele de jante:rolleyes2
Un Craciun fericit tuturor:!: multumesc |
nimeni nimic?
|
3 Attachment(s)
Buna seara si un an nou plin de impliniri tuturor membrilor.Vin si eu cu o mare rugaminte la voi pe care va rog frumoss sa ma ajutati sa o implinesc.Vreau la acest fiat ducato sa puneti pe plafonul masinii daca se poate o cutie sa para ca masina este frigorifica si logoul cu firma aceasta sa il puneti pe lateralul masini?.Va rog frumos daca se poate am mare nevoie.
|
Nu vrea nimeni sa ma ajute cu modificarile cerute acelui fiat ducato?Imi trebuie cat mai repede pozele cu ce am cerut deoarece vreau sa realizez o macheta cu acele semne si nu stiu cum vine.
|
3 Attachment(s)
Salut! as vrea si eu daca se poate sa imi puneti jantele astea pe masina.
Multumesc! Attachment 3137493Attachment 3137494Attachment 3137495 |
| All times are GMT +2. The time now is 19:26. |
- Copyright 2026 4Tuning