![]() |
|
volkswagen-iroc-scirocco-2008 update
3 Attachment(s)
|
Re: Comentarii lucrari!
da, arata destul de bine si vezi ca pe bara, in partea stanga a imaginii se reflecta soseaua alt fel decat arata ea si inca ceva pe acolo. oricum, succes in continuare!
|
Re: volkswagen-iroc-scirocco-2008 update
Quote:
|
grila originala era crom si am incercat si neagra ... dar mia placut mai tare verdele ... acuma fiecare cu preferitele lui ... urmeaza sa fac si spatele,sper sa nu mai fac defel greseli [reflexi si alea alea].... eeeeeee asta nu mai e copiat dp alta masina modificata ci de pe un alt concept si am folosit mult brush
|
2 Attachment(s)
prima mea masina facuta.. o parere :-S
|
spoileru fata e stramb ... janta spate nu e din acelasi unghi cu masina originala ... iar culoarea este ireala ... citeste cateva tutoriale si asteptam lucrari din ce in ce mai bune ... multa bafta ...
|
Quote:
Quote:
mafionzoo-meserias mertzan bravo si tie pikone grila/plasa nu trebuia sa o faci verde in rest frumos |
Re: volkswagen-iroc-scirocco-2008 update
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
...Scion VT...usoare probleme de perspectiva la bara fata :shock:, dar nu am gasit un donor mai potrivit...astept si ceva comentarii daca se poate...bafta all...
|
2 Attachment(s)
un ursuletz...sorry pentru noise in exces...my bad:lol:
|
sincer urat frate :shock:
multe selectii colturoase. se vede urat rau pe latereal e plata . parca avea lucrari mai bune :-? |
2 Attachment(s)
:rolleyes2 ceva mai bun?
|
arata bine, dar trebuia sa lasi plafonul normal, ca ai facut niste greseli pe acolo si la cauciucuri se vede o urma de soare, dar acolo sunt nori
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:54. |
|
- Copyright 2026 4Tuning