![]() |
|
2 Attachment(s)
hai ca pun si eu una, nu e prea faina dupa parerea mea si mai mergeau cateva modificari, da m-am plictisit de ea
|
Re: Comentarii lucrari!
<<3Xtreme>>
1.cam putine modificari....... 2.proiectoare ireale 3.selectii cam nasoale 4.nush cum ai putea face u burnout'ul ala pe suprafata de jos.... un sfat? incearca sa pui plasa in los sa dai q negru(grila fata) |
Quote:
|
Quote:
|
trickz...n-am stiut de regula aia ... nu ma mai scuz acuma in orice caz no sa-se mai repete
|
2 Attachment(s)
m-am jucat si io un pic . mai mult de plictiseala :x
|
frumoasa masina mari
cateva greseli dar s-ar putea sa mi se para numai mie pragul pare ca intra cam mult in roata fata si roata spate parca e cam mica si cred ca puteai sa faci ceva mai frumos cu oglinda :) |
2 Attachment(s)
:lol:un comm...va rog...sper sa va placa...enjoy it....
|
autOcty-culoare ireala...la stopuri in stanga e culoarea mai deschisa si in ambele parti se vede blurry plus ca nu sunt simetrice,jante plate si eleronu` cred ca este din alta pozitie...bafta:D
|
2 Attachment(s)
mam inspirat dupa altele de pe aici
|
rugina este ireala . la fel si masca aia rupta in fata si interiorul cu boxe este plat si se vede naspa :shock:
|
volkswagen-iroc-scirocco-2008
2 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
- mari - rechinul ala e cam ireal, buza aia nu prea merge & e prea pe burta! bara la rechin e dreapta. oricum e lucrat curat, dar are erori multe ori lucruri care mie nu imi plac!
+10 caractere old car |
|
2 Attachment(s)
hai ca va mai dau eu ceva
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:33. |
|
- Copyright 2026 4Tuning