Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club ESPERO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/92327-club-espero.html)

mike-fullspeed 13-07-10 23:12

Re: Club ESPERO

supapele sunt bulite si la asta... Inainte sa o pui pe masina trebuia sa o verifici.... adica sa pui diluant acolo in camera de ardere si daca se goea camera e clar da nu inchid bine! da-o jos si fa treaba asta, sau poti sa o faci chiar la aia a ta!

adutzu98 14-07-10 16:24

RADIATOR ESPERO CU CUTIE HIDRAMATA

salut iar baieti.
de unde, cine stie sau imi poate da un numar de telefon de la un depozit de dezmembrari si espero sh, unde sa gasesc un radiator pentru espero hidramat (astea hidramate au in interiorul radiatorului mare un radiator mic, mai exact in partea stanga de ulei de la C.V.)
sau daca re vreunu din voi, il cumpar.

P.S. cel nou nu costa "decat" vreo 4 milioane sa ma impusc....va rog frumos, care stiti pe careva sa aiba asa ceva de vanzare sau vreun depozit SH, dati mi si mie un pm sau postati macar aici...va multumesc. transportul pana aici nu e problema, il platesc eu.

P.P.S ma multumesc si cu un service, aici in iasi, care sa cositoreasca pe asta al meu bine pentru ca, daca as gasi macar asa, si asa ar fi bine.....

Hot_M@n 14-07-10 18:41

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 3516431)
supapele sunt bulite si la asta... Inainte sa o pui pe masina trebuia sa o verifici.... adica sa pui diluant acolo in camera de ardere si daca se goea camera e clar da nu inchid bine! da-o jos si fa treaba asta, sau poti sa o faci chiar la aia a ta!

asa cred si eu dar ce nu pot sa cred este ca daca i a montat cineva priceput chiuloasa pe masina cum de nu s a gandit sa verifice supapele ori cu lichid de frana motorina etc...:rolleyes2

mike-fullspeed 14-07-10 21:47

Quote:

Originally Posted by Hot_M@n (Post 3518257)
asa cred si eu dar ce nu pot sa cred este ca daca i a montat cineva priceput chiuloasa pe masina cum de nu s a gandit sa verifice supapele ori cu lichid de frana motorina etc...:rolleyes2

Cum verifici tu supapele cu lichid de frana??? Sau cu motorina??? lol....:shock:

Hot_M@n 14-07-10 22:22

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 3518679)
Cum verifici tu supapele cu lichid de frana??? Sau cu motorina??? lol....:shock:

aceeasi modalitate pe care ai spus o u mai sus acum nu stiu daca e k dar eu am vazut mecanici care verificau cu motorina...
nu trebuie sa sari pe mine ;)

mike-fullspeed 14-07-10 23:14

Motorina e prea groasa.... si daca la supapa e foarte mica defectiunea nu o sa curga....!!!

jhonny23 15-07-10 08:09

Re: RADIATOR ESPERO CU CUTIE HIDRAMATA

Quote:

Originally Posted by adutzu98 (Post 3517985)
salut iar baieti.
de unde, cine stie sau imi poate da un numar de telefon de la un depozit de dezmembrari si espero sh, unde sa gasesc un radiator pentru espero hidramat (astea hidramate au in interiorul radiatorului mare un radiator mic, mai exact in partea stanga de ulei de la C.V.)
sau daca re vreunu din voi, il cumpar.

P.S. cel nou nu costa "decat" vreo 4 milioane sa ma impusc....va rog frumos, care stiti pe careva sa aiba asa ceva de vanzare sau vreun depozit SH, dati mi si mie un pm sau postati macar aici...va multumesc. transportul pana aici nu e problema, il platesc eu.

P.P.S ma multumesc si cu un service, aici in iasi, care sa cositoreasca pe asta al meu bine pentru ca, daca as gasi macar asa, si asa ar fi bine.....

o sa gasesti radiator sh cu c/v automata ffff greu.......sfatul meu .....incearca sal lipesti......eu tot asa am facut mia refacut partea laterala dreapta(care era din plastic)cu una din aluminiu si ma costat 1,5 mil

Andutu TZH 15-07-10 20:00

Baieti linistitiva problema nu este din chiuloasa,eu cand am luat masina prima oara am schimbat toti compesatori pentru ca faceau urat si exact acelasi piston de nu imi merge acum nu mergea nici atunci,am desfacut blocul sa ma uit de pistonane si segmenti buliti,surpiza in bloc era totul ok,analizand cu atentie compesatori vechi am vazut ca unul din ei numai avea ciupercuta aceea in cap,am scurtat putin un compesator si a inceput sa mearga pistonul respectiv dar nu foarte bine,intre timp satul de mersul ciudat al motorului am hotarat sa schimb chiloasa fiind sigur ca ea este problema,dar acum problema a revenit,putin probabil ca aceasta chiuloasa are aceeasi problema ca ceea veche pentru ca mia garantato mai multa lume,daca are cineva vreo ideee este bine venita,eu unul suspectez axa cu came sa nu fie dupa o alta masina

mike-fullspeed 15-07-10 22:59

Daca era axa facea figuri la toate pistoanele... Eu ti-am zis parerea mea! Mai bine o faceai pe a ta! nici un mecanic nu garanteaza o lucrare ok cu piese SH! Tu ai ales varianta ce-a mai proasta.... ai zis ca nu vrei sa stai mult timp cu ea desfacuta... mai bine o mai desfaci odata acum nu??? Bafta!

johnsonxxl 17-07-10 02:40

cum se regleaza farurile?in afara de reglajul electric?parca mai au si unul manual al oglinzii dar nu stiu cum...

johnsonxxl 17-07-10 13:18

am gasit rotita aia..nu dadaeam de ea azi-noapte :oops:

tigrut 19-07-10 15:17

Salut Am un espero lovit in fata faruri sparte bara din fata + capota ... motoru intact radiator la fel ... si in rest masina buna, de vanzare pt piese de schimb sau alte cele tel:0753542864 cred ca ne putem intelege

Rob3rt_espero 19-07-10 19:50

@Tigrut

Salut,

Ce culoare este masina ?

johnsonxxl 19-07-10 20:56

stie careva daca exista faruri cu lupa pentru espero?sau de la ce masina merg adaptate lupele...

jhonny23 20-07-10 08:24

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 3529304)
stie careva daca exista faruri cu lupa pentru espero?sau de la ce masina merg adaptate lupele...

nu exista faruri cu lupa pt espero........dar in schimb merg adaptate lupele de la opel astra G ca sticla interioara este aproape identica cu cea de la espero cu mici diferente la sistemul de prindere in interior

banzay 20-07-10 08:36

Apropo jhonny, iti tot vad masina la munca (tot prin zona muncesc si eu) si arata bine :) Dar tot nu imi plac farurile de astra :oops: In rest, ai adus-o pe calea cea buna, barile desi mai mari sunt finut lucrate si per total masina arata de o nota 8-8.5 ceea ce e bine pt o masina cu care se si merge des, nu doar pt show :)

tigrut 20-07-10 09:08

Quote:

Originally Posted by Rob3rt_espero (Post 3529117)
@Tigrut

Salut,

Ce culoare este masina ?

Masina e visiniu cu 227.000 de km aprox, motor intact si functioneaza bn ...

ing3r 21-07-10 00:49

Quote:

Originally Posted by jhonny23 (Post 3530202)
merg adaptate lupele de la opel astra G ca sticla interioara este aproape identica cu cea de la espero cu mici diferente la sistemul de prindere in interior

Ce diferente la sistemul de prindere in interior?
M-ar interesa si pe mine, vreau sa stiu daca ar merge puse lupele respective !

jhonny23 22-07-10 08:51

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3530214)
Apropo jhonny, iti tot vad masina la munca (tot prin zona muncesc si eu) si arata bine :) Dar tot nu imi plac farurile de astra :oops: In rest, ai adus-o pe calea cea buna, barile desi mai mari sunt finut lucrate si per total masina arata de o nota 8-8.5 ceea ce e bine pt o masina cu care se si merge des, nu doar pt show :)

ms pt aprecieri .......dar daca erai un pic mai atent exteriorul nu este finisat este turnata doar fibra si data o mana de chit peste fibra si apoi dat un spray la culoare sa nu se ia garda de mine(eu fac naveta eforie constanta) ca nici timp si nici bani de finalizat lucrarea nu mai sunt......asa ca prefer sa mai unblu asa cu ea si asa am pu-so la vanzare......si sa faci o masina doar pt show mie personal mi se pare o tampenie(ca daca tot ai facut-o arata la toata lumea realizarea ta nu numai la show) si vezi ce poate si pe strada ....daca rezista barile pe ia ....daca nu crapa chitul nu cade farul ;))))) sa vezi daca lucrarea este de buna calitate sau proasta dupa caz........

banzay 22-07-10 12:23

La fel facusem si eu faza cu chit si vopsea :lol: Acum e trasa pe dreapta putin... Iar ti-am vazut masina, erai in fata la alimentara pe la munca pe acolo... dar iar eram grabit... dar las' ca ne intalnim noi odata :)

^^Splash^^ 23-07-10 17:58

Quote:

Originally Posted by tigrut (Post 3530273)
Masina e visiniu cu 227.000 de km aprox, motor intact si functioneaza bn ...

Salut .usile fata in ce stare sunt ? poti pune o poza cu ele ?au rugina ceva ? .mersi

jhonny23 24-07-10 07:07

5 Attachment(s)
pun poze cam cu arata acum

ALEX_BZN 24-07-10 09:59

Quote:

Originally Posted by jhonny23 (Post 3538988)
pun poze cam cu arata acum

dar la aripile de fata nu merge sa pui la loc bucata aia de tabla care ai taiat-o langa balamale?? ca din cauza ca nu e parca nu isi respecta masina linia?

johnsonxxl 25-07-10 14:24

salut baieti..am o problema...de 2-3 zile nu mai trage masina..adica pleaca cam greu si urca greu in turatii..nuj ce o fi...

sb05mhn 25-07-10 18:14

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 3541244)
salut baieti..am o problema...de 2-3 zile nu mai trage masina..adica pleaca cam greu si urca greu in turatii..nuj ce o fi...

Vezi filtrul de benzina sa nu fie infundat;)

johnsonxxl 25-07-10 20:47

Quote:

Originally Posted by sb05mhn (Post 3541748)
Vezi filtrul de benzina sa nu fie infundat;)

chiar filtrul e..il schimb maine..am aflat azi...nu mai merg pe rezerva de benzina niciodata:evil:

multumesc oricum

maryus_83 26-07-10 09:03

Asa e... trage numai gunoaie cand mergi cu cativa litri in rezervor.

Chiar si cei care aveti GPL, se recomanda cel putin un sfert de rezervor sa aveti in permanenta. Asta daca tineti la pompa voastra. :)

ALEX_BZN 26-07-10 09:33

Eu am topit o pompa de benzina..am mers fara benzina si s-a ars si apoi ma miram de ce nu mai merge pe benzina...am luat una noua BOSCH cu 250 ron, gasisem si ceva la 150 dar era de tot rahatu.

sb05mhn 27-07-10 20:10

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 3542048)
chiar filtrul e..il schimb maine..am aflat azi...nu mai merg pe rezerva de benzina niciodata:evil:

multumesc oricum

npc:-)

johnsonxxl 27-07-10 21:52

filtrul ca filtrul..am ditamai problemele..:lol: pompa de benzina sa dus..si radiatorul mia pocnit azi...m-am si speriat

tigrut 28-07-10 08:51

Quote:

Originally Posted by ^^Splash^^ (Post 3538135)
Salut .usile fata in ce stare sunt ? poti pune o poza cu ele ?au rugina ceva ? .mersi

NU am rugina pe usi nici pe prag a fost facut... dar eu dau masina completa cu 500E ca nu mai vreau sa o repar ...

87-bob 04-08-10 10:04

Quote:

Originally Posted by tigrut (Post 3547669)
NU am rugina pe usi nici pe prag a fost facut... dar eu dau masina completa cu 500E ca nu mai vreau sa o repar ...

salutare prieteni n am mai activat demult pe aici si mi era dor:D
spune ti mi si mie care ati schimbat rulmentii la alternator daca e vreo diferenta intre ei,eu am inteles ca sunt 2 2202parca,i am si cumparat cineva mi a zis ca e 1mai mic si 1mai mare...va rog sa mi spune ti ca am de gand sa i schimb in weekend
pt un moderator:nu pot sa postez ceva nou fara a cita ceva anterior,nu stiu daca e la toti asa bafta!

johnsonxxl 05-08-10 15:27

fulia de la vibrochen e vreun intinzator ceva?se potrivsete la 1.5 16 v si de 1.8???

Hot_M@n 05-08-10 20:44

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 3566103)
fulia de la vibrochen e vreun intinzator ceva?se potrivsete la 1.5 16 v si de 1.8???

salut johnson ,fulia este acea pe care vine cureaua de la anexele motorului alternator ,pompa apa servo
dacase potriveste de la 1.5 asta nu mai stiu:rolleyes2

mike-fullspeed 05-08-10 20:57

:)))) pompa de apa vine pe cureaua de accesorii ?????? lol....:shock::shock::shock:

john din cate stiu eu nu se potriveste fulia de la 1,5 la 1,8

jhonny23 07-08-10 08:58

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 3566665)
:)))) pompa de apa vine pe cureaua de accesorii ?????? lol....:shock::shock::shock:

pompa de apa nu vine pe cureaua de accesorii..........pompa de apa vine pe cureaua de distributie si are rol si de intinzator al curelei de distributie.......asa vine si la 1,5 normal....1,5 16 v.....1,8......si 20......fulia de la vibrochen se poriveste de la 1,8 este identica

Hot_M@n 07-08-10 09:52

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 3566665)

dap fara pompa de apa scz :oops:

ing3r 07-08-10 10:23

Quote:

Originally Posted by jhonny23 (Post 3569368)
asa vine si la 1,5 normal.

Sper ca te-ai referit la Cielo, cand ai zis 1.5 normal...NU ?

johnsonxxl 09-08-10 14:22

Quote:

Originally Posted by jhonny23 (Post 3569368)
fulia de la vibrochen se poriveste de la 1,8 este identica

esti sigur?pentru ca 1.5 are 16 valve iar 1.8 doar 8 valve

Hot_M@n 09-08-10 16:53

salut cine stie sa mi spuna si mie cum se desfac semnalizarile la espero :rolleyes2 e cumva la fel ca la faruri ?

All times are GMT +2. The time now is 02:32.

- Copyright 2026 4Tuning