![]() |
Re: Club ESPERO
supapele sunt bulite si la asta... Inainte sa o pui pe masina trebuia sa o verifici.... adica sa pui diluant acolo in camera de ardere si daca se goea camera e clar da nu inchid bine! da-o jos si fa treaba asta, sau poti sa o faci chiar la aia a ta!
|
RADIATOR ESPERO CU CUTIE HIDRAMATA
salut iar baieti.
de unde, cine stie sau imi poate da un numar de telefon de la un depozit de dezmembrari si espero sh, unde sa gasesc un radiator pentru espero hidramat (astea hidramate au in interiorul radiatorului mare un radiator mic, mai exact in partea stanga de ulei de la C.V.) sau daca re vreunu din voi, il cumpar. P.S. cel nou nu costa "decat" vreo 4 milioane sa ma impusc....va rog frumos, care stiti pe careva sa aiba asa ceva de vanzare sau vreun depozit SH, dati mi si mie un pm sau postati macar aici...va multumesc. transportul pana aici nu e problema, il platesc eu. P.P.S ma multumesc si cu un service, aici in iasi, care sa cositoreasca pe asta al meu bine pentru ca, daca as gasi macar asa, si asa ar fi bine..... |
Quote:
|
Quote:
Cum verifici tu supapele cu lichid de frana??? Sau cu motorina??? lol....:shock: |
Quote:
nu trebuie sa sari pe mine ;) |
Motorina e prea groasa.... si daca la supapa e foarte mica defectiunea nu o sa curga....!!!
|
Re: RADIATOR ESPERO CU CUTIE HIDRAMATA
Quote:
|
Baieti linistitiva problema nu este din chiuloasa,eu cand am luat masina prima oara am schimbat toti compesatori pentru ca faceau urat si exact acelasi piston de nu imi merge acum nu mergea nici atunci,am desfacut blocul sa ma uit de pistonane si segmenti buliti,surpiza in bloc era totul ok,analizand cu atentie compesatori vechi am vazut ca unul din ei numai avea ciupercuta aceea in cap,am scurtat putin un compesator si a inceput sa mearga pistonul respectiv dar nu foarte bine,intre timp satul de mersul ciudat al motorului am hotarat sa schimb chiloasa fiind sigur ca ea este problema,dar acum problema a revenit,putin probabil ca aceasta chiuloasa are aceeasi problema ca ceea veche pentru ca mia garantato mai multa lume,daca are cineva vreo ideee este bine venita,eu unul suspectez axa cu came sa nu fie dupa o alta masina
|
Daca era axa facea figuri la toate pistoanele... Eu ti-am zis parerea mea! Mai bine o faceai pe a ta! nici un mecanic nu garanteaza o lucrare ok cu piese SH! Tu ai ales varianta ce-a mai proasta.... ai zis ca nu vrei sa stai mult timp cu ea desfacuta... mai bine o mai desfaci odata acum nu??? Bafta!
|
cum se regleaza farurile?in afara de reglajul electric?parca mai au si unul manual al oglinzii dar nu stiu cum...
|
am gasit rotita aia..nu dadaeam de ea azi-noapte :oops:
|
Salut Am un espero lovit in fata faruri sparte bara din fata + capota ... motoru intact radiator la fel ... si in rest masina buna, de vanzare pt piese de schimb sau alte cele tel:0753542864 cred ca ne putem intelege
|
@Tigrut
Salut, Ce culoare este masina ? |
stie careva daca exista faruri cu lupa pentru espero?sau de la ce masina merg adaptate lupele...
|
Quote:
|
Apropo jhonny, iti tot vad masina la munca (tot prin zona muncesc si eu) si arata bine :) Dar tot nu imi plac farurile de astra :oops: In rest, ai adus-o pe calea cea buna, barile desi mai mari sunt finut lucrate si per total masina arata de o nota 8-8.5 ceea ce e bine pt o masina cu care se si merge des, nu doar pt show :)
|
Quote:
|
Quote:
M-ar interesa si pe mine, vreau sa stiu daca ar merge puse lupele respective ! |
Quote:
|
La fel facusem si eu faza cu chit si vopsea :lol: Acum e trasa pe dreapta putin... Iar ti-am vazut masina, erai in fata la alimentara pe la munca pe acolo... dar iar eram grabit... dar las' ca ne intalnim noi odata :)
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
pun poze cam cu arata acum
|
Quote:
|
salut baieti..am o problema...de 2-3 zile nu mai trage masina..adica pleaca cam greu si urca greu in turatii..nuj ce o fi...
|
Quote:
|
Quote:
multumesc oricum |
Asa e... trage numai gunoaie cand mergi cu cativa litri in rezervor.
Chiar si cei care aveti GPL, se recomanda cel putin un sfert de rezervor sa aveti in permanenta. Asta daca tineti la pompa voastra. :) |
Eu am topit o pompa de benzina..am mers fara benzina si s-a ars si apoi ma miram de ce nu mai merge pe benzina...am luat una noua BOSCH cu 250 ron, gasisem si ceva la 150 dar era de tot rahatu.
|
Quote:
|
filtrul ca filtrul..am ditamai problemele..:lol: pompa de benzina sa dus..si radiatorul mia pocnit azi...m-am si speriat
|
Quote:
|
Quote:
spune ti mi si mie care ati schimbat rulmentii la alternator daca e vreo diferenta intre ei,eu am inteles ca sunt 2 2202parca,i am si cumparat cineva mi a zis ca e 1mai mic si 1mai mare...va rog sa mi spune ti ca am de gand sa i schimb in weekend pt un moderator:nu pot sa postez ceva nou fara a cita ceva anterior,nu stiu daca e la toti asa bafta! |
fulia de la vibrochen e vreun intinzator ceva?se potrivsete la 1.5 16 v si de 1.8???
|
Quote:
dacase potriveste de la 1.5 asta nu mai stiu:rolleyes2 |
:)))) pompa de apa vine pe cureaua de accesorii ?????? lol....:shock::shock::shock:
john din cate stiu eu nu se potriveste fulia de la 1,5 la 1,8 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
salut cine stie sa mi spuna si mie cum se desfac semnalizarile la espero :rolleyes2 e cumva la fel ca la faruri ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:32. |
- Copyright 2026 4Tuning