![]() |
Re: Constanta - Accidente
Care are vreo informatie despre accidentul de pe B-dul Tomis in dreptul Postei de acum vreo 3-4 zile? S-a petrecut dimineata. Era si un stalp daramat acolo.
|
astazi un accident nasol la tom&jerry un tir a lovit o batrana pe trecerea de pietoni...a murit pe loc
|
1 Attachment(s)
Accidentul de ieri de la Tom&Jerry de pe eliberarii .
Se pare ca femeie avea ganduri sinucigase ( Emo ? :) ) pt ca lumea care a vazut accidentul vb ca pur si simplu a aparut in fata masinii. http://www.tvneptun.ro/reporter/stir...tir--ului.html |
Foarte trist accidentu. Oricum naspa rau trecerea aia de pietoni. Plus ca sunt 2 treceri pe eliberarii in maxim 100 de metrii !
|
noaptea trecuta 5 masini au luat foc intr`o parcare... http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...-explozii.html
|
eu stiam ca nu au voie tirurile pe aici ... soferi de tir ,rasa aparte
|
in seara asta era sa-i dau una lu un bou cu un logan nou cu lamai in geam ... in intersectia de la miga .. a trecut tomisu fara nici o apasare ... am vrut sa ma duc sa il intreb de sanatate da ... de ..... dar daca ma propteam in el il lasam fara dinti in gura .. ziceam ca e de la airbag ....
|
Quote:
|
sunt unii care sunt de pe alta lpanete fenomene ... offf stiu .. dar unii cateodata o merita
|
Despre accidentul de pe mamaia stie cineva ceva? (de acu 20 de minute) ..cred ca s-a lasat cu mortaciuni...
|
Aproape in fiecare seara in intersectia de la Miga imi trece cate unu prin fatza ca prin branza fara sa se asigure venind de pe Ferdinand. Chiar in seara asta m-am luat dupa un taximetrist, l-am claxonat si l-am injurat de l-am spurcat...era sa ma faca pilaf...daca ajungeam cu 2 secunde mai tarziu ma rupea...avea cel putin 50 in momentul in care a trecut intersectia. Asta ar trebui sa cobori la el, sa-i tragi 2 la ureche cu paru telescopic, sa te urci inapoi in masina si sa pleci. Asha frumos fara vorbe prea multe, vorba multa strica :|
|
cunosc sentimentu .... se uita in pul@ cu satelitu toti acolo .. si mai e intersectia aia de pe mircea de la spital care si aia e pacatoasa rau + aia cu ratiu ....
|
:)) ar trebui sa facem o brigada speciala de rupt capete la astia ... cred ca o sa primim si autorizatie :))
|
8 Attachment(s)
in seara asta ... opel vectra ... cica furat ... fugea de politie pe mamaia ... la sinele de la 102 a inceput sa faca balans .... dupa vreo 200 de metrii a ciupit bordura si sa rostogolit de 3 ori pana pe celalt sens... unii ziceau ca a murit dupa 45 de min de resuscitare altii ziceau ca e in coma .... altii ziceau ca erau 2 in masina ... in fine, lumea vorbeste .... viteza aproximata de politie 140km/h ... las pozele sa zica mai mult ..
|
Nasol... nici daca era furata nush daca merita sa alergi in halu ala, normal ei altfel vedeau treaba atunci nu se gandeau ce se putea intampla :| Pe al 2-lea il cautau prin pomi politistii.
Si pe Mircea prin dreptu la Epava era ceva in seara asta, cred ca pieton accidentat. |
6 Attachment(s)
Quote:
Attachment 675098 Attachment 675099 Attachment 675100 Attachment 675101 Attachment 675102 |
Nu pot sa uit cum se zbatea saracu om .. dar bine ca n`a ranit si vreun pieton nevinovat. Isi cam merita soarta
|
Asta se intampla cand esti "zmeu" si te bazezi pe masina,crezand ca n-are ce sa se intample.Si mai ales ca masina aia era veche. Oricum, nasol accidentu si-mi pare rau pt sofer.
|
mie nu-mi pare deloc rau ptr sofer puteti sa ziceti ca sunt nemilos... dar ptr oameni dastia nu am pic de mila... ciruclau 2ipoteze ca nu avea carnet si fugea de politie sau ca masina era furata... ia ganditiva ca daca acolo unde sa rasturnat era masina voastra parcata sau va plimbati voi cu prietena.... mai aveati mila ptr el?
|
1 Attachment(s)
l-am "gasit" azi (vineri) pe Aurel Vlaicu, pe langa Seat, Iveco ce e acolo
|
Quote:
|
Eterna problema cu violenta stalpilor/copacilor care se tot dau la masini :)
|
era un polo parca ..nu am vazut clar , la sensul in drept cu rex-ul acolo ... dar pe partea cu ghiolul ... era imbratisat cu un copac ... in seara asta l-am vazut
|
uite ca si dacia are putere :)):))
|
Quote:
|
Acum vreo ora am trecut prin Mamaia, zona statiei de troleu sau era la Aqua Magic (nu parcarea) era plin de cioburi pe marginea soselei si de alte bucatele de componente plastice (probabil de bara/far)...are idee cineva ce s-a intamplat?
|
accident grav cu victime ....un fiat coupe albastru a fost facut praf in jurul orei 23 !
|
adica masina lui cornel dxa....dar din fericire nu era el la volan. sau in masina.
|
DXA vanduse masina acum 3 zile.....
|
credeam ca era coarnel...off bine ca nu sau mai dus din cunoscuti.
care stie de accidentu de aseara din mamaia.. |
De dimineata pe Mamaia in dreptul servicelui Reno Franci ,o betoniera rasturnata...Nu cred ca au mai fost si alte masini implicate sau vreun ranit.
|
Quote:
am uitat sa specific. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Eu am vazut doar cioburile care au ramas in urma accidentului pe la 2:30 noaptea... |
pai nu misca nimic pana nu patesc ei ceva ... si atunci cand patesc ei ceva sar de cur in sus ca nu ii ajuta nimeni ... astia sunt oamenii
|
ala cu fiatu coupe il cheama flavius ,
am vaz la tv ca e pompier ... |
Treaba cu primul ajutor e cu dus si intors: daca vre-una din victime are o leziune la coloana si tu cand o scoti din masina ramane paralizata? Iar apoi te da in judecata si ajungi sa te injuri singur ca ai fost prost ? In general e de preferat sa acorzi primul ajutor de genu - legi un garou, pui un pansament, dar nu mishti ranitul din masina.
|
sau tot la primu ajutor ar intra si scosul/taiatul bornelor de la baterie si daca e posibil aruncat cu nisip/pamant pe unde sa scurs carburantul...
|
http://www.telegrafonline.ro/1225404...on_mortal.html ... il stiam pe baiat :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:07. |
- Copyright 2026 4Tuning