![]() |
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Daca pozele astea sunt facute la Prisma, imi tai gatu' !
|
3 Attachment(s)
am un cutit dar e cam tocita lama:-P .nu vreau sa te chinui(nu sunt din bucuresti asa ca nu mai stiu exact unde,dar era in drum spre aeroportul otopeni.;) uite si un lambo jalpa de prin anii '70 pozat tot acolo(uita-te cu atentie la poza lambo jalpa_1 pe fundal)
|
este vb de expozitia Mythos italia de la prisma de acum 2-3 ani.
|
My fault ! :oops:
|
SLR si CGT in Bucuresti, poza gasita pe un site de profil
http://exoticspotter.com/bt000135/bt000135_435030.jpg |
Vai....nu`mi vine sa cred :shock: .....un carrera gt shi un slr una langa alta:shock: prea tare poza....
|
deci...o mica recapitulare a masinilor mai tari din bucuresti:
- 3 slr-uri - argintiu, negru, gri petrol - ferrari nu stiu cate exact dar cel putin 5 din cate stiu eu - porsche 911 turbo FOARTE multe, la fel si carrera4 si 4s si carrera normale - din informatii oficiale vreo 80 de porsche cayenne din care 50 turbo doar in 2006 - bentley continental MULTE (faza tare cand au aparut ma uitam la stiri si cica Paris Hilton astepta masina ei de 6 luni un bentley GT, si eu vazusem in Bucuresti 3 :) ) - TVR tuscan parca - 2 Morgan - Lexus sc430 vreo 5 am vazut si cred ca sunt mai multe - S-uri nenumarate mai ales s600 ca motoarele mici nu se prea poarta - amg-uri si brabus-uri de toate felurile, M, S, SL, E, etc - Rolls-Royce vreo 6 parca - Corvette c06 4 bucati si modele mai vechi cateva - si multe altele dar nu imi amintesc acum ca mi se invart in cap oricum e o colectie fenomenala in bucuresti si nu numai |
Quote:
|
Quote:
|
tot ce ati vazut pe sectiunea asta de forum e mizilik pe langa ce o sa vedeti acum. e tata tuturor masinilor, nu se compara cu nimik altceva, tinetiva tare, asa ceva nu ati mai vazut si nici nu o sa mai vedetzi. va promit ca o sa aveti ce vedea, kiar merita.
|
Quote:
deja m-ai facut curios ... :D:D |
Quote:
|
10 Attachment(s)
new......SLR Mclaren' cu banu jos :!: Corvette C6 Cabrio, Cayenne Turbo S cu wyde body kitt, SL 500 (nimic neobisnuit, dar imi place cum ii sta langa iaht :))....................
|
Quote:
lambo doors..amg...capota SLR..jante SLR (din carbon cred...sau o imitatie de carbon..nu ma pricep)..ma rog..nimic neobisnuit :D pe ala cu SLRu nu`l opreste politia ca n`are placuta pe fatza ?:) sa`i ridice talonu..nu e corect :D:D:D |
pai din cate stiu eu sunt unele masini la care nu ai nevoie de numar fatza, scrie in talon parca;)
|
obligatoriu e pe spate. pe fata parca nu e neaparat. daca masina nu e prevazuta, sau ceva de genu asa...
|
2 Attachment(s)
Mercedesul de care vb anterior :D S klasse :shock: Prin bucale
|
crazy bodykit... sperie copii mici pe strada :lol:
|
Quote:
|
Quote:
Daca tot se vb de numarul din fata , ce urat strica masina cel de pe S :( |
Sincer, mie nu prea imi place S-ul asta ASMA...:sad:
Too freaky for me... |
slr ul este cel argintiu care avea nr rosi..apropo de nr...am vz l unele masini k o folie asa....lipita direct p masina...m intereseaza f mult
|
acele folii de care zici tu stiu ca sunt legale in U.K. dar de romania nu stiu ce sa zic :|
|
promiteam aseara ceva dumnezeesc....iata ca a venit
2 Attachment(s)
cei care asteptau sa vada ce nu au vazut pana acum o sa ramana acum muti de uimire.
|
of ce glumet esti
|
@maryusyk: Banuiam eu ca se ascunde ceva prostie in tine :D
|
Re: promiteam aseara ceva dumnezeesc....iata ca a venit
Quote:
|
e misto curtea in care se afla bestia...hahahhahahah....c poza...doamneeee..:rolleyes2
|
Re: promiteam aseara ceva dumnezeesc....iata ca a venit
Quote:
|
ma nu ne-am prins nici unu defapt se refera ca masina e pe GPL =)) =)) sau ca are numarul ala de TAXI pe el ;)) cam glumet baiatu !
|
Misto glumele astea, le faceam si eu prin `92 ...
|
offtopic...o masina mai exotica ca veyron-ul care poate fii?nu imi dau seama..?
|
Un Veyron custom-made ! :)) Sau o masina facuta in casa !
|
Quote:
http://962.com/other_racing_cars/199..._19r/index.htm https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/35371-mclaren-f1-gtr-longtail.html Am dat doar un exemplu... |
Quote:
asa mercedes CLK/GTR construita 1998/1999 in 25 de exemplare a fost cea mai scumpa 1.571.711 euro! iar offtopic: la ce spalatorie si cum spala veyron-ul casunuanu?pana si praful de pe el e f scump!nu cred ca isi permite praful sa se pune pe vopsea...:)) |
Quote:
Koeniggsegg CCX, Ferrari FXX, Ferrari P4-5, Maseratti MC12 Corse....si cam atat sincer :???: |
Quote:
cea mai scumpa masina e un mercedes(3 exempare,dar numai 1 in fct) f vechi din 1900,cam asa ceva,in valoare de 40.000.000 $ care este tinuta-n vid!!!!!doar la expozitii are contactul cu aerul! gata cu offtopicul! |
Quote:
|
sunt destule phantom-uri prin B
|
nu era vorba de phanton ci despre un rolls tot asa de prin 1908 care e asigurat la 34 de milioane de lire sterline sau ceva de genu asta
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:05. |
- Copyright 2026 4Tuning