Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   AMALGAM (https://forum.4tuning.ro/85-arad/5202-amalgam.html)

Raull222 24-04-12 13:55

Re: AMALGAM

Quote:

Originally Posted by NEo007 (Post 4994948)
Your date of birth and age are displayed in several places on the forum. Only the administrator will have access to your date of birth should you choose to hide it via the privacy option below.
Please contact the Administrator if your date of birth has changed.

Nu poti sa o schimbi tu, doar un administrator.

Multumesc!:D

BOGDAN_UWW 28-04-12 14:35

https://www.youtube.com/watch?v=RJ8Cc...&feature=share

muzica de pe dacia mea....

Maniak22 28-04-12 17:50

Quote:

Originally Posted by BOGDAN_UWW (Post 5001575)

Ti se desface masina bucati:)) Oglinda va cadea prima:))

liviu tex 29-04-12 13:19

ce misto...la 40 de ani ai sa fi complet surd!! bafta cu masina muzucala!;)

roli 29-04-12 15:27

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 5002553)

Daca si de la ce are el poti sa surzesti...

NEo007 29-04-12 21:17

Inseamna ca tu... :lol: :lol:

liviu tex 29-04-12 21:56

...e tare pt varsta mea!!

CRSNoLimit 29-04-12 22:49

Quote:

Originally Posted by BOGDAN_UWW (Post 5001575)

ce sistem ai pe masina ?:D

BOGDAN_UWW 30-04-12 00:26

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 5002553)

eh:lol: nici chiar asa...sunt 200-300 de w..poate nici atat...bafta si tie liviu:D
Quote:

Originally Posted by roli (Post 5002660)
Daca si de la ce are el poti sa surzesti...

bineinteles nu imi permit sa arunc bani pe sisteme audio care sa faca tabla in valuri si alte chestii...si nici nu vad rostul la ceva mai tare
Quote:

Originally Posted by CRSNoLimit (Post 5003160)
ce sistem ai pe masina ?:D

sony
Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 5001749)
Ti se desface masina bucati:)) Oglinda va cadea prima:))

nu se desface stai linistit:lol:
Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 5003085)
...e tare pt varsta mea!!

nu esti asa batran:-)

eu ma multumesc cu ce am pe masina...decat altii care au pe dacie difuzoarele prinse in fata aia de usa si data gaura aiurea....si castefon in el pt casete cu manele...

daca v-as spune pretul cd playerului , amplificatorului , subwooferului a-ti rade si cu curu`

altii si-ar dori si ce am eu sa aibe ei...

nu ma laud dar eu la 16 ani am ce nu au altii la 20 de ani...

01FTW 03-05-12 09:28

nu ma laud dar eu la 16 ani am ce nu au altii la 20 de ani...[/QUOTE]

dar si prin asta se intelege a fii o lauda..... dar spusa intr-un mod mult mai frumos :D:D:D....fara suparare

BOGDAN_UWW 03-05-12 14:31

:lol:

roli 03-05-12 16:39

Quote:

Originally Posted by BOGDAN_UWW (Post 5003244)
eh:lol: nici chiar asa...sunt 200-300 de w..poate nici atat...bafta si tie liviu:D

bineinteles nu imi permit sa arunc bani pe sisteme audio care sa faca tabla in valuri si alte chestii...si nici nu vad rostul la ceva mai tare

sony

nu se desface stai linistit:lol:

nu esti asa batran:-)

eu ma multumesc cu ce am pe masina...decat altii care au pe dacie difuzoarele prinse in fata aia de usa si data gaura aiurea....si castefon in el pt casete cu manele...

daca v-as spune pretul cd playerului , amplificatorului , subwooferului a-ti rade si cu curu`

altii si-ar dori si ce am eu sa aibe ei...

nu ma laud dar eu la 16 ani am ce nu au altii la 20 de ani...

La 16 ani te dai cu masina doar in nfs... Adica nu stiu ce poti avea la 16 ani ce nu are altu la 20?

Maniak22 04-05-12 18:10

Poate mai tine si el de volan la Dacie de pe genunchii lui tata:D pe la Pecica pe aratura.

calinpetco 05-05-12 00:40

vai da cat mai lasa cosciugele astea de dacii sa mai circule?!! ca daca pui in strada 10 lei si cheia de la dacie, iti ia banii da' cheia nu...

canny 05-05-12 08:20

poate sa spuna lumea ce vrea, dar va veni si vremea cand lumea va intoarce capul la vederea unei dacii 1300 restaurate

cat despre masini in stare precara sunt ff multe cazane pe strazile noastre si sunt "masini straine"

calinpetco 05-05-12 09:29

exact cum spui... sunt pe strada multe cazane "masini straine" dar daciile chiar sunt doar niste mormane de fier pe 4 roti... fara suparare... am si eu o dacie, d-aia de "export" adusa din ungaria, la vremea aia o minunatie, dar in ziua de azi... nu inteleg de ce nu le scot din circulatie, si nu vad nici logica pentru care unii inca circula cu ele... consuma cat un 7-ar, confort ai in ea cat in 4 barat... cand se gasesc masini bune la preturi accesibile...

BOGDAN_UWW 05-05-12 10:37

Quote:

Originally Posted by calinpetco (Post 5010343)
exact cum spui... sunt pe strada multe cazane "masini straine" dar daciile chiar sunt doar niste mormane de fier pe 4 roti... fara suparare... am si eu o dacie, d-aia de "export" adusa din ungaria, la vremea aia o minunatie, dar in ziua de azi... nu inteleg de ce nu le scot din circulatie, si nu vad nici logica pentru care unii inca circula cu ele... consuma cat un 7-ar, confort ai in ea cat in 4 barat... cand se gasesc masini bune la preturi accesibile...

sti care e faza? omu da dacia si isi ia golf 3 si ajunge in aceeasi stare....masinile nu sunt asa rele...difera doar posesorii....cu o dacie ai multe amintiri si iti intra la suflet...cand te gandesti ca asteptai 5 ani sa ai o masina ca asta....
unele sunt rable si merita scoase din circulatie dar nu toate daciile ;) am vazut aici la mine un bmw seria 3 din 2000....si aripile erau umflate de rugina...si pe la praguri putin...dar asta nu inseamna ca masina e rabla...ci posesorul e un cioban
dacia mea are pragurile originale . usile , nu a fost pusa sudura pe ea...si e din 1987...facuta pentru unguri...si a fost bagat ulei in praguri si in usi si in lonjeroane si e ca noua....

Maniak22 05-05-12 17:49

Quote:

Originally Posted by canny (Post 5010294)
poate sa spuna lumea ce vrea, dar va veni si vremea cand lumea va intoarce capul la vederea unei dacii 1300 restaurate

cat despre masini in stare precara sunt ff multe cazane pe strazile noastre si sunt "masini straine"

Daca chiar va fi sa intoarca cineva capul va fii pentru Dacia 1300 din anul 1969 pana in max 1975 cele ce aveau piese frantuzesti. Cele romanesti erau facute de cacat nu conta calitatea la romani si era si tabla subtire pe ele etc, de aceea au ajuns unde au ajuns. Nu va intoarce nimeni capul dupa plasticele de 1310, 1410 etc.
Daca o vrei clasica sa intoarca vreun barbat capul ca femeile nu vor face asta mai ales dupa una veche, fa-o sa arate cum a iesit pe portile fabricii nu pune neoane, culori albastre in bord, cd-player, subwoofer, geamuri electrice si alte brizbrizuri ca e plin de ele.
Am incercat si eu la un moment dat sa iau o Dacie 1300 si proprietarii ori sunt niste pensionari batuti in cap care au avut grija cat de cat de masina si nu vor sa o vanda doar la sume mari ce nu isi merita banii pe care nimeni nu le va oferi vreodata. In final vor ajunge un morman de rugina date pe un talon de RABLA ca restu Daciilor vechi pentru ca vor putrezi si rugini degeaba in spatele blocurilor in orgoliul proprietarilor de a le da cuiva mai departe sa le intretina. Ei nu inteleg ca masinile lor pentru care au asteptat ani de zile si si-au dat toti banii au ajuns sa valoreze NIMIC.
In alte tari e bataie pe masini clasice si stiti de ce ? Ca acelea au motoare adevarate, au un design placut si tot timpul au valorat ceva bani si nu s-au dat pe un telefon mobil si o cartela cum am vazut un anunt pentru o Dacie. Pentru acele masini chiar intorc multi capul iar singurul motiv pentru care va intoarce cineva capul pentru o Dacie peste multi ani vor fii cei nostalgici si tinerii care nu au prea vazut asa ceva din motivul ca au ramas doar cateva exemplare in nerentabilitatea de a le reface si intretine pentru ca nu vor valora niciodata prea mult chiar daca le vei numara pe degete.

BOGDAN_UWW 05-05-12 23:27

geamurile electrice e un + , de ce sa ma aplec eu sa deschid geamu din dreapta cand pot sa apas din buton lejer ? macaralele si instalatia sunt de uzina....
intoarce lumea capu si dupa 1310...daca e aranjat calumea....
becurile albastre le-am pus pt ca 2 becuri erau arse...si daca tot am desfacut am modificat putin bordul...am imbinat noul cu vechiul...
sunt destui colectionari de 1300...eu vreau sa fiu din putinii care au 1310...https://www.youtube.com/watch?v=QtJ6f...ature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?NR=1&fe...&v=HS1xd56m0ok
https://www.youtube.com/watch?v=vAK0g...feature=relmfu
https://www.youtube.com/watch?v=rgaxI...feature=relmfu

fiecare cu gusturile lui...rable sunt alea care nu sunt ingrijite..si dacii care sunt rable sunt alea intre anii 1996-2000....

Maniak22 06-05-12 02:35

Intoarce lumea capul dupa Dacia 1310 ?? Astept sa o vad si pe asta....

criss 06-05-12 03:59

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 5010884)
Am incercat si eu la un moment dat sa iau o Dacie 1300 si proprietarii ori sunt niste pensionari batuti in cap care au avut grija cat de cat de masina si nu vor sa o vanda doar la sume mari ce nu isi merita banii pe care nimeni nu le va oferi vreodata. In final vor ajunge un morman de rugina date pe un talon de RABLA ca restu Daciilor vechi pentru ca vor putrezi si rugini degeaba in spatele blocurilor in orgoliul proprietarilor de a le da cuiva mai departe sa le intretina. Ei nu inteleg ca masinile lor pentru care au asteptat ani de zile si si-au dat toti banii au ajuns sa valoreze NIMIC.

Am observat ca unii specifica in anuntul de vanzare "doar pentru cunoscatori" si nu ma refer numai la dacii,sa cunoasca ce? ,cat costa restaurarea? sau nu...,asta nu se ia in calcul cand stabilesc pretul de vanzare,important e ca-i frantzuzeasca sau pakistaneza,cu set borgo,pogo tralala,care si ala e uzat si trebuie inlocuit,dar daca nu esti cunoscator nu are importanta :lol:

91-GRS 06-05-12 04:56

Eu unu dupa asta as intoarce capul:D
https://www.4tuning.ro/images/dacia-r...0-0-1-95-0.jpg

!41! 06-05-12 06:42

Quote:

Originally Posted by criss (Post 5011407)
Am observat ca unii specifica in anuntul de vanzare "doar pentru cunoscatori" si nu ma refer numai la dacii,sa cunoasca ce? ,cat costa restaurarea? sau nu...,asta nu se ia in calcul cand stabilesc pretul de vanzare,important e ca-i frantzuzeasca sau pakistaneza,cu set borgo,pogo tralala,care si ala e uzat si trebuie inlocuit,dar daca nu esti cunoscator nu are importanta :lol:

Am observat pe forumul monomarca unde mai activez anunturi de genul. In general astia care vand pentru "cunoscatori" cer mult mai mult deoarece un "cunoscator" adevarat e si fraier si da oricat pe masina respectiva pentru ca el stie cat valoreaza. :) Aceeasi masina o gasesti pe sectiuni de interes general mai ieftina ca oricum un "necunoscator" nu e prea interesat de modelul respectiv . Cel mai interesant e ca oportunistii astia nici macar nu inteleg ce conteaza pentru un pasionat la masina pe care o au de vanzare.

canny 06-05-12 10:45

ma ce sa va zic, eu cand aveam dacia (inainte sa o modific) i-am dat ulei bun la motor si cutie, antigel bun si nu am legat cu sarma nimic pe ea si ca urmare am fost foarte multumit de ea , nu m-a lasat in drum, consum aveam cam 7.5 in oras care e consumul pentru un benzinar de 1.2i 1.3i 1.4i (majoritatea) si afara consuma in jur de 6.5 avand cutie in 4 trepte.
Dupa ce am modificat-o chiar intorcea lumea capul la maxim dupa ea, poate era din cauza zgomotului de la turbina si blow off dar cert e ca intorcea lumea capul.

Asta era cotarca mea si chiar eram mandru cand la semafor dadea jos geamul unu din x5 sa imi laude dacia

https://i654.photobucket.com/albums/u...anny_eu/s2.jpg
https://i654.photobucket.com/albums/u...u/DSC00944.jpg

Din punctul meu de vedere si al foarte multor oameni de pe planeta asta si nu numai din tara noastra, este ca indiferent ce masina ai, fie ca de noua a fost o masina buna sau o masina fara pretentii, cu pasiune orice masina se poate face frumoasa.

NEo007 06-05-12 14:57

Bine spus :-)
Foarte frumoasa Dacia ta Canny. Felicitari.

Maniak22 06-05-12 23:24

@91-GRS
Asta e una singura. Defapt a fost ca a vandut proprietarul de vreo 1 an si ceva jantele. Intradevar e frumoasa dar tu sincer ai da cateva mii de euro bune pe o Dacie ca asta ??
@Canny
Si a ta e frumoasa, dar cu ce se lauda baiatul ala de 16 ani nu prea se incadreaza aici.
Tuning au toate Daciile vechi. Tuning involuntar cand se carpeste sau se imbunatateste o parte a masinii din lipsa de fonduri si se face mai varza decat era, tuning de prost gust des intalnit si rareori de bun gust cum e Dacia albastra.
Cele de bun gust valoareaza chiar si 3-4000 mii de euro pe siteurile de specialitate, adica cele care arata aproximativ aproape ca si cand au iesit pe poarta fabricii iar restu sunt niste daramaturi din pacate.

morghen 07-05-12 12:46

Caut un atelier de tinichigerie serios, care nu se dau in spate de la lucrari migaloase.

91-GRS 07-05-12 18:23

Quote:

Originally Posted by canny (Post 5011586)
ma ce sa va zic, eu cand aveam dacia (inainte sa o modific) i-am dat ulei bun la motor si cutie, antigel bun si nu am legat cu sarma nimic pe ea si ca urmare am fost foarte multumit de ea , nu m-a lasat in drum, consum aveam cam 7.5 in oras care e consumul pentru un benzinar de 1.2i 1.3i 1.4i (majoritatea) si afara consuma in jur de 6.5 avand cutie in 4 trepte.
Dupa ce am modificat-o chiar intorcea lumea capul la maxim dupa ea, poate era din cauza zgomotului de la turbina si blow off dar cert e ca intorcea lumea capul.
Asta era cotarca mea si chiar eram mandru cand la semafor dadea jos geamul unu din x5 sa imi laude dacia
Din punctul meu de vedere si al foarte multor oameni de pe planeta asta si nu numai din tara noastra, este ca indiferent ce masina ai, fie ca de noua a fost o masina buna sau o masina fara pretentii, cu pasiune orice masina se poate face frumoasa.

Dacia ta chiar suna bine, adica eu unul nu mai auzisem sunet de turbo si bov de pe o dacie...

calinpetco 07-05-12 21:51

Quote:

Originally Posted by canny (Post 5011586)

https://i654.photobucket.com/albums/u...anny_eu/s2.jpg
https://i654.photobucket.com/albums/u...u/DSC00944.jpg

pai vad in ea o gramada de influente non-dacia... daca e atat de incantatoare dacia, de ce n-ai lasat-o originala...? cu astfel de modificari e clar, intorci capul si dupa lastun...

despre consum n-are rost sa stam la povesti, dacia consuma cat consuma alte masini azi dar parcurgea distanta in de 5 ori atata timp... de ce au daciile km putini, ca atat au reusit proprietarii sa faca, mai mult nu le-a permis distanta/timp=viteza...

n-ai ce sa apreciezi la o dacie... tehnologie 0, performante 0, inovatie 0, calitate 0, design 0... eventual sa vezi una, cum am avut si eu ocazia, de prin 84 parca, cu 800 de km la bord... exact in starea cum a iesit din fabrica... m-a impresionat exact prin acel lucru care nu-l vezi la dacii... totul era la locul lui(inca), deci practic nici nu stiu ce m-a impresionat, lipsa uzurii... atat.

aaa, da, si cauciucurile "danubiana", dar repet, nu pentru calitate m-au impresionat ci asa, ca sentiment nostalgic...

Maniak22 07-05-12 21:53

Quote:

Originally Posted by calinpetco (Post 5013911)
pai vad in ea o gramada de influente non-dacia... daca e atat de incantatoare dacia, de ce n-ai lasat-o originala...? cu astfel de modificari e clar, intorci capul si dupa lastun...

despre consum n-are rost sa stam la povesti, dacia consuma cat consuma alte masini azi dar parcurgea distanta in de 5 ori atata timp... de ce au daciile km putini, ca atat au reusit proprietarii sa faca, mai mult nu le-a permis distanta/timp=viteza...

FOARTE BINE SPUS.

calinpetco 07-05-12 22:02

cel mai funny erau explicatiile bosorogilor cand nu mergea masina bine... "e de la benzina, atat e de proasta benzina ca din cate locuri alimentezi, tot altfel tre sa reglezi carburatorul"... bah pe cat era de simpla alimentarea la cotetele alea, pe atat de pretentioase erau, si in acelasi timp, masinile alea " cu motor capsat si electronica multa ca de-ti pica un senzor mori" mergeau inr-o zi cat dacia in 7 ani...

Maniak22 08-05-12 03:05

Dar cu Dacia ai multe amintiri ca ti-a intrat la suflet de cate ori te-a lasat in drum cand lumea iti era mai draga si asta sigur din cauza listei lungi de piese de calitate ce s-au pus pe masina. Ai fost la mare si la munte cu ea si probabil ai si f..ut in ea si ai si f..ut cu gandul la ea cand asteptai mai ceva ca dupa un Ferrari Enzo sa fii si tu peste ani si ani fericitul proprietar al unui asemenea bolid. La un moment dat sigur ti-au si furat ceva din ea sau de pe ea ca se potrivea orice cheie la ea. Ai bagat-o prin toate gropile si ai urcat-o pe toate coclaurile si ai zis mamaaa:evil_laug ce masina si a 2-a zi uitai ca era in service. Cand ai facut accident cu ea cel putin unul din masina murea daca nu mai multi. Ai putut-o carpi/repara pe genunchi in orice colt de strada si te mai ajutau si altii ca sigur au intampinat si ei aceleasi probleme ca dehh problemele si mai ales rugina apareau inevitabil. In fond ce mai conteaza daca asa iti faci amintirile....... iar amintirile sunt Dacia ar spune un pasionat.

BOGDAN_UWW 08-05-12 08:36

eu cu fosta dacie (UWW) am facut 4 drumuri ARAD-BOTOSANI si 1 drum ARAD-BUCURESTI si culmea...nu s-a dereglat nimic la carburator...
deci mai repet oadata:???: cum ai grija de ea asa merge....
si sa nu uitam...BMW`ul e36 si cu ala daca faci accident e cam grav...tot se sifoneaza..

eu am dacia asta de vreo 8 luni...a stat 5 ani masina...am schimbat la ea pistonase spate , ferodouri de frana , pe fata am schimbat pistonasele de la etrier , garnituri .. si pompa de frana , in rest am mai schimbat piese de design...si de acum 8 luni cand a fost la atelier nu am mai umblat la motor;) si a cam luat forja....
si oricum la faza cu...``intri cu ea prin toate coclaurile si a2-a zi e in service nu e adevarat...fosta dacie a mancat 2 ani numa drumuri de bodrog in padure , toata era plina de noroi..si nu a avut nici pe dracu;)

eu zic ca ar trebui sa incheiem acest subiect pentru ca deh voi spuneti ca sunt rable(bmw ursulet din 1983 si ala are rugina...si un golf si multe altele...) si altii sustin ca nu sunt rable si ca sunt bune...fiecare cu parerea lui

roli 08-05-12 13:48

Quote:

Originally Posted by BOGDAN_UWW (Post 5014319)
eu cu fosta dacie (UWW) am facut 4 drumuri ARAD-BOTOSANI si 1 drum ARAD-BUCURESTI si culmea...nu s-a dereglat nimic la carburator...
si sa nu uitam...BMW`ul e36 si cu ala daca faci accident e cam grav...tot se sifoneaza..

eu am dacia asta de vreo 8 luni...a stat 5 ani masina...am schimbat la ea pistonase spate , ferodouri de frana , pe fata am schimbat pistonasele de la etrier , garnituri .. si pompa de frana , in rest am mai schimbat piese de design...si de acum 8 luni cand a fost la atelier nu am mai umblat la motor;) si a cam luat forja....
si oricum la faza cu...``intri cu ea prin toate coclaurile si a2-a zi e in service nu e adevarat...fosta dacie a mancat 2 ani numa drumuri de bodrog in padure , toata era plina de noroi..si nu a avut nici pe dracu;)

eu zic ca ar trebui sa incheiem acest subiect pentru ca deh voi spuneti ca sunt rable(bmw ursulet din 1983 si ala are rugina...si un golf si multe altele...) si altii sustin ca nu sunt rable si ca sunt bune...fiecare cu parerea lui

cat timp mai vrei sa crezi ca permisul din nfs e bun si la dacia ta?
taicato a fost cu masina in x,y,z locatii...

poti sa iti cumperi mertan ES clas, ca daca nu ai grija de masina tot rabla ajunge, nu masina e proasta ci persoana care o conduce pt ca nu o intretine.

Maniak22 08-05-12 16:32

Quote:

Originally Posted by BOGDAN_UWW (Post 5014319)

Vrei sa spui ca taicato a facut drumurile si tu ai stat maxim pe scaunul din dreapta. Pai daca zici ca nu are nimic Dacia aia de ce ai dezmembrato si o tii pe caramizi si ai luat-o pe asta? Era plina de rugina si aia sa fim seriosi. Fara suparare hai sa terminam aici pana luam si noi carnetu sa le patim pe pielea noastra nu sa auzim din povesti de faimoasa Dacia.

BOGDAN_UWW 08-05-12 17:36

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by roli (Post 5014756)
cat timp mai vrei sa crezi ca permisul din nfs e bun si la dacia ta?
taicato a fost cu masina in x,y,z locatii...

poti sa iti cumperi mertan ES clas, ca daca nu ai grija de masina tot rabla ajunge, nu masina e proasta ci persoana care o conduce pt ca nu o intretine.

domnu` aici vorbim de dacii nu de permis..si nu ma lua pe mine cu nfs`uri;) ai dreptate in legatura cu masina ca , daca nu o intretii ajunge rabla orice masina ar fi

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 5014960)
Vrei sa spui ca taicato a facut drumurile si tu ai stat maxim pe scaunul din dreapta. Pai daca zici ca nu are nimic Dacia aia de ce ai dezmembrato si o tii pe caramizi si ai luat-o pe asta? Era plina de rugina si aia sa fim seriosi. Fara suparare hai sa terminam aici pana luam si noi carnetu sa le patim pe pielea noastra nu sa auzim din povesti de faimoasa Dacia.

am facut si eu drumuri cu dacia....masina aia nici nu mai exista...a ajuns asa pentru ca nu am mai circulat cu ea si stand in ploaie in fata casei a ruginit....acuma nu aveti de ce sa va mai luati la dacie si incepeti sa va luati de altceva..sunt satul de oameni ca voi...tipic romanesc....:x
chiar daca nu am fost la volanul unei dacii mii de km asta nu inseamna ca pot sa imi dau seama cum poate fi masina..cu asa ceva am crescut si la ora actuala am asa ceva...si eu ma ocup de ea

Maniak22 08-05-12 18:57

Tu cat mai ai pana la permis ? 2 ani si ceva?

Maniak22 09-05-12 00:02

Copii si Dacia :))) prea tare
https://www.youtube.com/watch?feature...&v=abQmhfo_lN0

BOGDAN_UWW 09-05-12 00:55

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 5015690)

dar totusi sunt niste copii facuti pentru alocatie....care in afara de distrus nu stiu nimica...

http://www.feeder.ro/2012/05/08/daci...-free-miorita/ ceva interesant:D

canny 09-05-12 12:04

Asta cu influente non dacia e tare, parca era forum de tuning nu de masini restaurate. Fiecare isi modifica masina dupa cum crede.
Dar bune rele cum erau 40 de ani a miscat o romanie intreaga batrana dacie.
Iar cand spui tehnologie 0, ar trebui sa te gandesti ca reno12(dacia 1300) a fost proiectata de francezi undeva prin anii 65-66 (au trecut cateva primaveri de atunci), la vremea aceea era destul de avangardista, avea si design si tehnologie avand in vedere ca au existat si modele cu cutie automata, geamuri electrice.. variante sport cu motor aspirat de 1.6 peste 120 cai, modele 4x4 s.a.m.d.
Dar asa e la noi ne place sa denigram totul.
Daca pustiul e mandru de Dacia lui lasati-l sa fie, ca poate cand va ajunge sa aiba varsta va putea putea sa isi aleaga ce masina vrea sa foloseasca in fiecare zi.

All times are GMT +2. The time now is 18:00.

- Copyright 2026 4Tuning