Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Live for Speed (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/5200-live-for-speed.html)

Daniel_DRV 07-09-09 18:49

Re: Live for Speed

alinutzu ziceai ca ai 2 programe pt toate masinile intrebarea mea ar fi cum imi poti da jocul cu masinile pe care vrei sa te introduci ?, am vazut ca esti interesat de logan gt2 si altele...

VaLy_ALX 08-09-09 20:38

4 Attachment(s)
O mica sesiune de drift cu david ;)

dan.bordei 08-09-09 21:10

Salutare tuturor!
As vrea sa va propun un campionat S2 pentru jucatorii romani.
Eu unu am vorbit cu niste prieteni si pana acum ne-am strans 5 jucatori pentru acest compionat, ma gandeam sa incercam sa fim cel putin 10, asa ca astept pareri din partea voastra.
Nu conteaza cat de bun esti, sunt convins ca o cumpetitie intre romani ar fi foarte distractiva pentru toti.
Cei care vor sa participe trebuie sa aibe S2, nu concuram prin programe de retea sau alte chesti.

catalanu 08-09-09 22:29

Quote:

Originally Posted by dan.bordei (Post 2622909)
Salutare tuturor!
As vrea sa va propun un campionat S2 pentru jucatorii romani.
Eu unu am vorbit cu niste prieteni si pana acum ne-am strans 5 jucatori pentru acest compionat, ma gandeam sa incercam sa fim cel putin 10, asa ca astept pareri din partea voastra.
Nu conteaza cat de bun esti, sunt convins ca o cumpetitie intre romani ar fi foarte distractiva pentru toti.
Cei care vor sa participe trebuie sa aibe S2, nu concuram prin programe de retea sau alte chesti.

Am S2 . Ma bag cu cea mai mare placere.Propoun sa face-ti un thread dedicat

VaLy_ALX 09-09-09 16:15

1 Attachment(s)
Si pt ca imi place sa lucrez in photoshop am editat si o poza din lfs ;)
ahh si inca ceva as putea sa vin si eu la campionatul vostru dar nu prea ma pricep la racing , drift nu faceti ??

Bodyz 12-09-09 11:36

Hai sa organizam daca organizam demo!!! Sunt mai multi jucatori cu versiunea demo!!!

dan.bordei 12-09-09 12:21

Pentru demo ma gandeam la un campionat cu premi :)
Castigatorul primeste licientza S2, dar acest campionat are si intrare 10RON sau in functie de cati jucatori se aduna pentru a se cumpara S2, in felul asta mai mai isi cumpara si romanii S2.
De organizarea acestui campionat demo s-ar putea sa se ocupe Arges Team.

B-72-RZD 12-09-09 14:04

Campionat de ce, de drift, sau racing?

Gabriel B. 12-09-09 14:32

Cred ca cel mai curat ar fi de racing. Si cand spun racing, ma gandesc sa exploatam absolut toate posibilitatile demo (nu chiar si Reverse, cu toate ca ar fi o varianta).

Dupa parerea mea, ar fi bine sa se faca un clasament cu puncte, si sa se alerge in felul urmator:
- XFG @ Blackwood GP
- XRG @ Blackwood GP
- FBM @ Blackwood GP
- XFG @ Rallycross
- XRG @ Rallycross.
Toate acestea sa fie curse scurte, de sprint, maxim 10 ture. Indicat ar fi sa avem curse odata pe saptamana.
La sfarsit, propun sa se faca o cursa de anduranta (pe un traseu tras la sorti), de minim o ora (2, 3 poate), Individuala, pentru care pot eu sa fac rost de un insim, care sa masoare distanta parcursa. Aceasta cursa ar trebui sa valoreze mai multe puncte decat una obisnuita. La sfarsit se face totalul si avem un castigator fericit.

Cat despre campionatul de s2, asteptam idei!

Bodyz 13-09-09 18:43

As zice mai bn un campionat mai bn spus cupa de drift !!! Ar fi super tare!! Gen King of Europe :lol:

Liberta 14-09-09 13:35

Quote:

Originally Posted by Gabriel B. (Post 2633178)
Cred ca cel mai curat ar fi de racing. Si cand spun racing, ma gandesc sa exploatam absolut toate posibilitatile demo (nu chiar si Reverse, cu toate ca ar fi o varianta).

Dupa parerea mea, ar fi bine sa se faca un clasament cu puncte, si sa se alerge in felul urmator:
- XFG @ Blackwood GP
- XRG @ Blackwood GP
- FBM @ Blackwood GP
- XFG @ Rallycross
- XRG @ Rallycross.
Toate acestea sa fie curse scurte, de sprint, maxim 10 ture. Indicat ar fi sa avem curse odata pe saptamana.
La sfarsit, propun sa se faca o cursa de anduranta (pe un traseu tras la sorti), de minim o ora (2, 3 poate), Individuala, pentru care pot eu sa fac rost de un insim, care sa masoare distanta parcursa. Aceasta cursa ar trebui sa valoreze mai multe puncte decat una obisnuita. La sfarsit se face totalul si avem un castigator fericit.

Cat despre campionatul de s2, asteptam idei!

Am incercat sa mai facem odata un compinat LFS romania , la inceput am fost aproape 20 iar la sfarsit 3 sau 4 , nu avem romani care stiu ce inseamna o cursa , un fairplai , multi nu stiu regurile , Din pacate jucatori BUNI de LFS s-au retras , au mai ramas foarte putini , in afara de drift care este cel mai simplu lucru de facut in lfs cati dintr voi stiu sau sunt in stare sa faca o cursa , sa o termine ???
Cati sunt in stare sa alerge intr-o cursa de anduranta , ma refer la cateva ore nu la 5-6 10 ture ??? Aveti echipe de drift ??? unde alergati ??? vreu sa jucam si noi "Prodrive Racing Team " din cate stiu suntem singura echipa din romania care alerga in cateva campionate destul de tari , cu unele din cele mai teri echipe din lume , si nu cred ca ne-am facut de ras , am reusit in multe cursa sa batem piloti care au WR-uri !!!
Daca voi faceti un campionat nu conteaza Demo sau S2 noi adica "Prodrive " Ady , Razvan , Cosmin , alergam in acest "campionat " cu cea mai mare placere !

P.S. Sa nu va suparati daca am jignit pe cinava dar este pur adevar !!!;)

dan.bordei 14-09-09 22:44

Din pacate trebuie sa fiu de acord cu Liberta.
Singura echipa din romania care intradevar merita sa fie respectata este "Prodrive Racing Team". Principala problema este faptul ca multi jucatori romani se multumesc cu varianta demo pe internet si folosesc fel si fel de programe ca sa joace S2 in retea. Nu cred ca 100RON este un pret prea mare pentru cei care vor sa simta tot ce le poate oferi mai frumos LFS-ul.
O alta echipa profesionista in romania nu poate aparea prea curand pentru ca multi jucatori romani viseaza la echipe internationale sau pur si simplu refuza sa faca parte dintr-o echipa. Prodrive cred ca poate se schimbe aceste lucruri facand o echipa secunda formata din jucatori ce promit si in viitor pot face partea din Prodrive. Sunt sigur ca niste antrenamente printre profesionisti ii poate face pe toti sa progreseze.

In legatura cu campionatul de S2 as vrea sa stiu daca e cineva interesat si ar avea rost sa-l facem.

alinutzu05 14-09-09 22:56

Salut am ceva care ar putea sa va faca sa jucati mai des LIVE FOR SPEED .Se va organiza un campionat pentru cei care nu au liceenta in felul urmator........vei pune intr-un cont intre 10 si 15 lei dupa care vei primi data si ora si cum se va desfasura compionatul......cei interesati clic aici scrieti numele si echipa aici pe FORUM multa bafta...........cel care va DOMINA campionatul va primi liceenta S2 si vei primi 2 programe care sa iti deblocheze jocul.....ATENTIE este destul de greu si poate dura si 3 ore asa k va PROVOC....cel mai bun sa castige:x:x:x:x:x:x:x
Acestea sunt masinile si tipul ce cursa care va avea loc....:twisted:

- XFG
- RB4........Macadam........3 lap

- XRT .........Drift

- FZ50........Andurance 10 lap

- FXO GTR .........3 lap

- FBM si FOX ........3 lap
Astept sa va inscrieti k sa dau mai multe detali despre CAMPIONAT:D:D:D

LIVE FOR SPEED ROMANIA

Gabriel B. 15-09-09 14:11

Quote:

Originally Posted by alinutzu05 (Post 2640345)
Salut am ceva care ar putea sa va faca sa jucati mai des LIVE FOR SPEED .Se va organiza un campionat pentru cei care nu au liceenta in felul urmator........vei pune intr-un cont intre 10 si 15 lei dupa care vei primi data si ora si cum se va desfasura compionatul......cei interesati clic aici scrieti numele si echipa aici pe FORUM multa bafta...........cel care va DOMINA campionatul va primi liceenta S2 si vei primi 2 programe care sa iti deblocheze jocul.....ATENTIE este destul de greu si poate dura si 3 ore asa k va PROVOC....cel mai bun sa castige:x:x:x:x:x:x:x
Acestea sunt masinile si tipul ce cursa care va avea loc....:twisted:

- XFG
- RB4........Macadam........3 lap

- XRT .........Drift

- FZ50........Andurance 10 lap

- FXO GTR .........3 lap

- FBM si FOX ........3 lap
Astept sa va inscrieti k sa dau mai multe detali despre CAMPIONAT:D:D:D

LIVE FOR SPEED ROMANIA

Parerea mea este ca ar trebui sa dai mai multe detalii pe aici, ca sa atragi.
Intrebare: cum desemnati castigatorul la "drift"?
Plus ca asta nu-i demo deloc. Ca sa fie corect ar trebui sa se mearga pe configuratiile Demo.
Cum a zis si Liberta, 10 ture NU inseamna anduranta. Daca vreti anduranta, ceea ce ar fi indicat, probeaza consistenta, faceti o cursa de cateva ore. Eu am participat in 2 curse de 24h si 10 ture e Sprint, nu enduro.
In fine, daca o sa ai concurenti, ureaza-le succes din partea noastra.

Raz6633 15-09-09 20:08

Gabriel ai licenta? Detaliaza unde si cum ai alergat in cursele de 24h

dan.bordei 15-09-09 22:28

Sunt de acord cu gabi, campionatul demo ar trebui sa se joace tot pe internet si pe varianta demo. Daca se strang mai multi de 12 participanti faceti calificari pentru fiecare cursa, iar 10 ture e anduranta fi serios. Cursele trebuie sa aibe minim 20 ture (cele de sprint).
Eu cred ca cele mai bune etape pt voi ar fi cele prezentate de gabi:
- XFG @ Blackwood GP
- XRG @ Blackwood GP
- FBM @ Blackwood GP
- XFG @ Rallycross
- XRG @ Rallycross.

Si fara drift, nu poti sa faci departajari intre concurenti la drift.

Bodyz 16-09-09 08:41

Eu zic sa facem o cupa de drift la care sa concuram Twin!!! In timpul cursei vor fi doar 2 jucatori pe harta fac twin 2 lap la primu lap sta unu in fata iar la al doilea celalt! Si restul jucatorilor sunt la spectatori si desemneaza castigatorul!!! Apoi Intra alta serie de cate 2!

B-72-RZD 16-09-09 08:55

Cine zice ca nu se pot puncta jucatorii de drift?! :))

Ati auzit de LAPPER ?

Gabriel B. 16-09-09 14:21

Quote:

Originally Posted by Raz6633 (Post 2642629)
Gabriel ai licenta? Detaliaza unde si cum ai alergat in cursele de 24h

Pai au fost 2 curse de 24h organizate de LTC. Ideea era in felul urmator: Erau echipe de cate 2 concurenti, care puteau sa alerge si amandoi odata. Puteai intra si iesi din server la discretie. Distantele parcurse erau cumulative. La sfarsit se adunau distanta ta cu cea a colegului. In orice caz, daca vroiai un loc pe podium trebuia sa conduci full 24. La primul enduro am condus doar 10 ore eu, 5 parteneru si am iesit pe 10. La al doilea eu am condus full 24 (FXO@FE4), dar am avut un partener cam aiurea. In fine, per total am iesit pe locul 4, iar eu am avut locul 3 la distanta individuala.
Am ales enduro pt ca la sprint nu ma prea pricep, nu-s rapid.
Oricum, a fost o experienta :p

VaLy_ALX 16-09-09 17:44

Mai documentativa cum se stabilesc punctele la drift fratilor dar cum nimeni nu a participat deaia nu aveti de unde sa stiti .

Se strang un nr de jucatori sa presupunem 21 , cu nr asta se poate stabili top 16 jucatori, daca eram sub 16 de ex 14 faceam top 8 ca sa poata iesi nr par de perechi.
Cum sta treaba , fiecare drifter are dreptul la 2 runde fara pit intre ele , si el este arbitrat de 2 arbitri care iau in calcul viteza , unghiul , linia si cat de smooth esti pe tot parcursul traseului.Se ie in considerare cel mai bun scor din cele 2 runde facute. Ca sa poti sa arbitrezi calumea si sa se respecte toate regulile astea trebuie neaparat layouturi si nu obligatoriu pe car park sau autocross ci si in anumite parti din circuite unde se poate driftui calumea . Si trebuie precizat ca sunt un nr de jaloane pe tot layoutul dar nu foarte multe , de obicei sunt 3-4 care constituie un punct de referinta in calcularea punctajului si sunt plasate in interiorul curbei si anume viteza de intrare in curba respectiva , unghiul si cat de aproape de jalon ai fost , dar daca il trantesti esti penalizat la scor ( acelea jaloane se mai numesc clipping points ) .
La final dupa ce si-au terminat toti jucatorii runda lor sunt clasificati in functie de punctaj in top 16 , cine nu e in tot 16 e out.Perechile la top16 se fac dupa criteriul cel mai bun cu cel mai prost 1 cu 16 , 2 cu 15 si tot asa. In top 16 urmeaza twinurile , tot 2 runde , o runda x conduce in fata , o runda y conduce si se noteaza in functie de ce am precizat si mai sus si cat de frumos la urmat si reprodus miscarile celui care era in fata si cat de aproape e de el , se noteaza in sistemul 10 , 10-0 , 6-4 , 7-3 , cred ca v-ati dat seama, e mai greu umpic daca n-ati participat niciodata si daca e 5-5 este "sudden" adica inca 2 runde si tot asa pana se califica unul dintre ei si se merge asa din top 16 in top 8 in top 4 pana la finala. Pt stabilirea locului 3 se face un battle intre cei care au pierdut in semifinale. Trebuie sa mai precizez ca daca ai iesit cu masina cu toate cele 4 roti in afara traseului stabilit chair daca esti in drift si poti sa continui primesti 0 puncte .
Cam asa se procedeaza in campionate de drift in s2. Cei care ati participat vreodata stiti cum sta treaba.

Bodyz 16-09-09 19:43

Miar place sa particip la asa ceva!!! Chiar asta vroiam sa propun si eu!! Dar am doua probleme:1 nu am Licentza 2 a cam inceput scoala si nu prea am timp!:cry::cry::cry:

mrnej 18-09-09 18:53

Sall all tare de tot jocu jucam intre noi akuma am si eu o intrebare de unde iau jocu si cam ce mai trebuie sa iau pe langa joc ms anticipat :D

D0ryN 18-09-09 19:40

www.lfs.net

Wilgax 20-09-09 12:20

sall.va rog care stie sa-mi dea si mie o setare klumea la joc in ce priveste condusu.........da nu invart in curbe de volan ca disperatu.care stie vreo setare klumea ziceti-mi si mie!ms mult

dan.bordei 21-09-09 19:34

ce te intereseaza, un setup pentru masina sau sa-ti setezi volanul?

Wilgax 24-09-09 20:03

un setup pt masina sa pot manevra mai bine din taste.....sa intoarca mai rapid in curbe ca iau stalpii si parapetii!

alinutzu05 01-10-09 20:05

Race Demo Championship

Regulament:
1. Toti competitorii trebuie sa cunoasca regulamentul. Faptul ca nu a cunoscut una sau mai multe reguli nu este o scuza.
2. Pe timpul intregului campionat concurentii trebuie sa foloseasca acelasi nume al pilotului, nu sunt permise decar litere "a-z", "." si cifre "0-9"
3. Participantii la cursa pot intra pe servar cu 30 minute inainte de cursa pentru calificari, acestea vor dura 15 minute. Calificarile nu sunt obligatorii, cei care nu participa la ele vor lua startul de pe ultimele pozitii, in ordinea in care au intrat pe servar.
4. In cazul inca re ati avut un accident, si puteti acrosa alti concurenti sau ati ramas fara combustibil, apasati Shift+S pentru a intra spectator. In cursa puteri reintra oricand, dar daca nu completati jumatate din numarul de ture veti fi descalificat.
5. Respectati steagul albastru, care va indica faptul ca ati fost ajuns din urma de o masina mai rapida cu un tur sau mai multe, permite-ti acestia sa va depaseasca fara sa-l jenati.
6. Fiti atenti la aparitia steagului galbe, aceasta semnalizeaza faptul ca in fata dumneavoastra a avut loc un incident, circulati prudent pentru a putea evita un accident.
7. In momentul in care depasiti asigurati-va ca manevra nu pune in pericol siguranta pilotului depasit. In cazul in care suneti depasit nu acrosati adverasul, si nu ii inchideti trasa.
8. Cei ce nu respecta regulamentul vor fi descalificati, din acea cursa. La 2 descalificari pe din nerespecatarea regulametului se fac exluderi din campionat, se pot face contestatii, care vor fi judecate de organizatorii campionatului.
9. In cazul in care cursa se termina doar cu 5 sau mai putin piloti clasati, doar aceastia vor primii puncte in campionat, restul punctelor de fiind acordate.

Sistem de punctare:
Locul: 1 - 8 pct
2 - 6 pct
3 - 4 pct
4 - 3 pct
5 - 2 pct
6 - 1 pct

Modalitatea de desfasurare a campinatului:

XFG - Blackwood GP -RACE- 10 lap
-1 bucata Pit Stop Obligatorie
XRG - Blackwood GP -RACE- 10 lap
FBM - Blackwood GP -RACE- 20 lap
- 1 bucata Pit Stop Obligatorie
XFG -Rallycross- 10 lap
XRG - Rallycross -10 lap

Va astept cu comentari si inscrieri .........

Campionatul are loc Vineri 02/10/2009 la ora 22:00 incep antrenamentele si dupa la 22:30 incepem..Bafta tuturor si hai sa ne distram

GO GO ARGES TEAM GO GO GO

ROMANIAN LEAGUE

catalanu 01-10-09 20:14

Rostasian Oliver , nr499 daca se poate.

dan.bordei 01-10-09 20:19

D. Bordei , nr 23 . Ms anticipat ;;)

alinutzu05 01-10-09 21:55

Am adus cateva inbunatatiri pt regulament

Race Demo Championship

Regulament:

1. Toti competitorii trebuie sa cunoasca regulamentul. Faptul ca nu a cunoscut una sau mai multe reguli nu este o scuza.

2. Nu este permis limbajul vulgar!

3. Pe timpul intregului campionat concurentii trebuie sa foloseasca acelasi nume al pilotului, nu sunt permise decat litere "a-z", "." si cifre "0-9" .

4. Participantii la cursa pot intra pe servar cu 30 minute inainte de cursa pentru calificari, acestea vor dura 15 minute. Calificarile nu sunt obligatorii, cei care nu participa la ele vor lua startul de pe ultimele pozitii, in ordinea in care au intrat pe servar.

5. In caz de accident puteti acrosa alti concurenti; ati ramas fara combustibil etc. apasati Shift+S pentru a intra spectator. In cursa puteri reintra oricand, dar daca nu completati jumatate din numarul de ture veti fi descalificat.

6. Respectati steagul albastru, care va indica faptul ca ati fost ajuns din urma de o masina mai rapida cu un tur sau mai multe, permite-tii acestuia sa va depaseasca fara sa-l jenati.

7. Fiti atenti la aparitia steagului galbe, aceasta semnalizeaza faptul ca in fata dumneavoastra a avut loc un incident, circulati prudent pentru a putea evita un accident.

8. In momentul in care depasiti asigurati-va ca manevra nu pune in pericol siguranta pilotului depasit. In cazul in care suneti depasit nu acrosati adverasul, si nu ii inchideti trasa pentru ca ve-ti suporta consecintele.

9. Cei ce nu respecta regulamentul vor fi descalificati, din acea cursa. La 2 descalificari pe din nerespecatarea regulametului se fac exluderi din campionat, se pot face contestatii, care vor fi judecate de organizatorii campionatului.

10. In cazul in care cursa se termina doar cu 5 sau mai putin piloti clasati, doar aceastia vor primii puncte in campionat, restul punctelor nefiind acordate.

11.Spam-ul si flood-ul vor fi aspru pedepsite!

Sistem de punctare:

Locul:
1 - 8 pct
2 - 6 pct
3 - 4 pct
4 - 3 pct
5 - 2 pct
6 - 1 pct

Modalitatea de desfasurare a campionatului:

XFG - Blackwood GP -RACE- 10 lap

XRG - Blackwood GP -RACE- 10 lap

FBM - Blackwood GP -RACE- 20 lap

- 1 bucata Pit Stop Obligatorie

XFG -Rallycross- 10 lap

XRG - Rallycross -10 lap

Va astept cu comentari si inscrieri .........

Campionatul are loc Vineri 02/10/2009 la ora 22:00 incep antrenamentele si dupa la 22:30 incepem..Bafta tuturor si hai sa ne distram

GO GO ARGES TEAM GO GO GO

ROMANIAN LEAGUE

Liberta 01-10-09 22:32

Toate cursele se tin intr-o singura zi ?
Trebuia sa anunti cel putin cu o saptamana mai devreme acest eveniment , ptr ca vor fi foarte putini concurenti !!!
Eu nu pot alerga sunt la servici , asa ca va urez succes , si oricum maine , adica vineri la 24:00 avem o alta cursa .
Cred ca ar trebui sa te m-ai gandesti putin la cursele acelea ex : 10 ture rallicros si pit obligatoriu , trebuia cel putin 20 si pit sau vant , ma rog , tu ai ales , sper sa aveti oameni , succes!!!!

alinutzu05 02-10-09 07:21

hmmm da bine gandit......dar o sa facem la 20 de ture si pit la un nivel mai bun pt cei din DEMO.......deci ms pt propunere......oameni sunt suficienti.....si inca ceva......Evenimentul are loc azi si duminica la 22:00......:-P:-P:-P

O sa mai facem un campionat in care cei din DEMO vor participa pt castigarea liceentei S2 dar trebui sa vad cati se inscriu ...am deja 3......si vor pune 20 lei intr-un cont totul va fi garantat si in siguranta ca cel care a castigat va primi liceenta......8)8)8)8)..eu voi organiza dar ceva mai bine

extrm 05-10-09 13:58

mai joaca cineva :-P ?

alinutzu05 06-10-09 10:31

Romanian Championship
ETAPA I

Car- XFG
Best lap 10 lap Pit Puncte
1. Pilu no speed limit 1:35:56 17:37:14 1 8
2. Romm kimi 1:40:21 +0:50:88 1 6
3. Rufi/Midnights 1:42:52 +0:58:60 1 4
4. Mircea /Midnights 1:44:35 +1:27:40 1 3
5. Bogdan/Midnights 1:41:49 Descalificat 1 2

Car - XRG
1. Pilu no speed limit 1:38:63 18:14:09 1 8
2. Mircea/Midnights 1:43:75 +0:38:27 0 4 -2 PT
3. Room Kimi 1:40:83 +1:23:46 1 4
4. Mitza/argesTEAM 1:40:22 +1LAP 1 3
5. Bogdan/Midnights 1:39:86 Descalificat 1

Car -FBM
1. Pilu no speed limit 1:16:66 15:16:56 1 8
2. Mircea/Midnights 1:26:13 +0:30:47 1 6
3. Room Kimi 1:23:41 +1:24:00 1 4
4. Mitza/argesTEAM 1:23:63 +2:34:67 1 3

Romanian Championship
Etapa II

Car - XFG
Best lap 10 lap Pit Pt
1. prodrive DAN 1:35:70 34:01:88 2 8
2. Pilu no speed limit 1:36:41 +1:09:03 2 6
3. Bog/Midnights 1:38:70 +1:31:01 1 4

Car - XRG

1. Sorin Faur 1:34:45 1:34:45 2 8
2. Andrey.T/Midnights 1:44:10 + 2 lap 2 6
3. Pilu no speed limit 1:38:35 Descalificat

Car -FBM
1. Sorin Faur 1:15:04 15:51:71 1 8
2. Prodrive Dan 1:18:32 + 2 lap 1 6

Rezultate ROMANIAN CHAMPIONSHIP :

Punctaj
1. Pilu no speed limit 30
2. Sorin Faur 16
3. Room Kimi 14
4. Prodrive Dan 14
5. Mircea/Midnights 13
6. Andrey/Midnights 6
7. Mitza/argesTEAM 6
8. Rufi/Midnights 4
9. Bog/Midnights 4

CASTIGATOR

Pilu no speed limit

Domina strazile virtuale din LIVE FOR SPEED

L4uR 07-10-09 15:03

cand faceti urmatorul campionat?...in weekend sper...apropo...de drift nu faceti?...

D o n n 08-10-09 00:15

Sper sa nu fac offtopic,sau s agresesc topicul,dar cine m-ar putea ajuta si pe mine cu jocul lfs?nu l-am gasit pe nicaieri...adica decat ala demo...dar l-as vrea pe tot...:( ma paote ajuta cineva?

catalanu 08-10-09 13:39

Singura varianta ar fi sa cumeri licenta care costa 100 lei.Se poate si cu crack dar nu recomand sa vorbim despre crack-uri aici deoarece risti sa iei ban.

Eu recomand licenta.100 lei nu este un pret f mare pt ce ofera acest joc .

Choby 12-10-09 14:03

salut tuturor si eu joc Life For Speed exista vre`un server special la categoria demo ?

Choby 13-10-09 16:37

de ce nu mai este nimeni pe forum ??

D0ryN 13-10-09 17:08

Ca toata lumea joaca LFS, cine mai are timp de forum?!

All times are GMT +2. The time now is 06:53.

- Copyright 2026 4Tuning