![]() |
Re: E30 - [B 89 EVL] 3 2.5 12v Coupe ( wip )
ai adus-o acasa? :D
|
Ti-a placut la satu mare in 14 ?
|
Da mi-a placut mult la Satu Mare,a fost un weekend superb.
Si da,am adus masina acasa,insa are ceva belele pe la directie,era de asteptat,tre sa-i fac geometria ,unghiu de fuga etc.. Daca nici atunci nu scap de belele la directie, o sa umblu la jante.. Si daca nici atunci nu e okay,banuiesc ca singura chestie care mai ramane,ar fi caseta de directie or so,habar nu am... O sa ma interesez oricum. Azi am fost cu ursu la munca.. :) a fost super tare ca desigur,a plouat,pe seara,m-a luat o durere insuportabila de cap,si deci i-am rugat frumos sm lase sa plec in plm acasa ca muream de cap, si deci am plecat pe la 20:00 cand de fapt trebuia sa plec la 22:00 buuuun... ploua urat afara :D ma sui in urs,nu prea avem chef de dat in ea... am lasat-o sa se incalzeasca ... nu mai puteam de cap in continuare... insa,am dat drumu la muzikie,a inceput sa vina chefu .. si la prima curba la stanga... am uitat de tot si de toate,si eram din nou,singur,in lumea mea,cu ursu,care desi avea pb cu directia,era controlabil... in fine,am facut de la piata presei libere pana la gara de nord , 1 ora si un sfert :lol::lol: pana s-a aprins beculetzu la benzen.. cand am simtit o oarecare chemare spre casa :lol: a fost super tare si super plin de politie :D aproape ca-mi parea rau ca nu ma vedeau in fapt,eram curios,cam ce doamne iarta-ma imi spuneau... ptr ce ma amendau :D |
pt bruscarea comenzilor masinii , sau ceva de genu asta :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
e adevarat, si mai este si caz penal :((
|
Da, e adevarata faza cu bruscarea comenziilor masinii...
|
santos fratelo fa ceva cu directia aia ca o sa-ti bruscheze astia :D permisu:D
|
te amendau pt derapaje controlate eu o patisem pt frana de mana :) si mai grav dak vor ei si dosar penal
|
pui in pericol siguranta circulatiei , e la penal treaba asta :|
|
Pericol public Santos asta :lol:
|
:) haios,doar ca ... nu e asa :)
cand o s-o rup de vreo alta masina... atunci da :) pana atunci,chiar consider ca merg okay... doamne,m-as apuca sa povestesc drumu de azi spre munca :lol: dus - intors, da deja devine penibil :D fiecare zi cu masina asta e o distractie suprema :D chit ca nu tzine decat 20 de minute.. o faza tare zilele trecute eram la semafor,cu geamu deschis,si trece un copilash cu mama lui :lol: si se opreste si se uita la masina mirat si zice scump de tot " mamaa ce masinaaa.... " :D mi-a facut ziua frumoasa :D |
ala e un viitor urs lover :) , foarte tare
|
Doar asa te apuca...de mic...e suficient sa vezi un "sant0s"...ca nu iti mai iese ursu in cap:-)
|
stie pustiu ce stie .....
|
si pe mine la fel m-a luat boala :)
eram copil si-am vazut 4 ursi, pacat ca nu-i mai stiu, se duceau spre drumu taberei , nu m-as mira sa-i stiu acum.. chiar eram prea mic,nu mai stiu cine erau :) ma oftic.. |
Adevarul e ca masina arata super bine. Culoare pica foarte bine pe ea + faptul ca e simpla. Nu kituri & other shit. Se vede ca e masina de pasionat si nu orice giga care si-o aduce din Germania doar de dragul de a avea masina sau ca a vazut ce face X si Y cu e30ul si vrea si el.
Bafta ;) |
nu`i baga pe toti in aceasi oala ;) sunt si pasionati pe`aici care prefera sa aduca din germania decat sa ia una rupta fwtuta de toti aici ;)
|
Aici nu ma refer la cei de pe 4tuning.
Ce zic eu sunt fel de fel de persoane care si-au luat un urs si la urma cica: Frate da al meu de ce nu se invarte? Il intrebi daca are autoblocant si cica nu stiu. Oricum majoritatea ursilor care-i vezi prin Bucuresti sunt masini bune, masini de pasionati. Rar mai vezi pe unu care nu stie pe ce lume traieste. |
A avut ochi bun copilu...si in legatura cu posesorii de ursi, cam asa e, nu multi mai sunt care nu stiu ce e cu el. Dar cunosc aici in BV un caz in care si-a adus unrsu facut din Germania si nu stie nimic despre el
|
mor de ciuda ca n-am avut zilele astea la mine o camera video :D
ca a tot plouat... si seara de seara si dimineata de dimineata,masina asta imi face viata frumoasa... :D nu ma pot satura de ea.. usor usor incep s-o invatz din ce in ce mai bine :D treapta 2-a e de baza.. :D acu ceva vreme mi-o incercam numai in a 1-a... si cineva(se stie el cine) imi zicea,ca 1-a e doar la misto, a 2-a e baza :D daca mai ies o sa iau si camera video,sa filmez :D sa fac un montaj frumos ptr ursulica, merita :D |
Da ... te-am ginit Vineri seara cand ai fost in Herastrau ... te manca putin talpa dar te-ai abtinut ... am vazut cum te tot uitai :lol:
|
hihi,i-am dat dupa aia...
la biserica aia acolo care te duce spre petrom,spre pipera,spre seat :X oh doamne,ce fel a fost,aveam o singura mana pe volan,in cealalta tigara,pe geam,initial am vrut sa-i dau la misto,un pic,dar s-a dus mult :D dar am tras invers de volan si voila :D a fost BOMBA! iubesc masina asta ! :D |
sefule, mai stii cumva codul culorii de la urs?
as avea nevoie pentru un prieten (bine nu are urs) da ii place culoarea. eventual dami PM daca il mai stii. mersi mult si cati mai multi km dea latu ' |
blue laguna seca
|
Quote:
|
cine-mi recomanda si mie un loc bun unde sa-mi fac geometria ? plz ..
|
autosoft, cei mai buni
|
70 Ron fata, am facut acum 3 saptamani.
Dar nu m-au lasat cu o impresie prea buna despre nivelul lor profesional :( |
sa-mi fac si pe spate geometria ?
sau doar pe fatza ? eu am atins bordura doar cu fatza... de fatza am probleme ca-mi trage stanga... rau ... |
Quote:
|
bun,deci sa ma duc la ei sau nu ? stiti ceva mai bun decat ei ?
alta intrebare exista vreo sansa ca in momentul in care eu am lovit bordura aia... https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1246696779 piesa asta,respectiv,cea dintre volan... si caseta de directie cred ca e .. asa,e vreo sansa ca piesa aia sa se fi futut ? si din cauza ei sa am probleme cu directia ? apoi,pedala de frana e slaba rau de tot,mi se intampla sa ajung si la fund cu pedala,ca sa pot frana.... ii mai trebuie lichid ? sau de la ce naiba e ? |
eu as zice sa faci geometrie si echilibrat fata/spate ... si cu siguranta se sechimba ceva
|
eu am dat cu janta de bordura si mi-am strambat bieleta..cam asta cred ca e problema..acum trebuie sa caud bielete de c220 w202 poate ma ajuta cineva..bafta
|
de cand are ursul geometrie reglabila pe spate??
|
cand franezi scoate vreun zgomot ceva ? mai uitate si tu pe la placute, pe la lichidul de frana, pe la discuri ....
|
Frate tu ai schimbat bieletele de directie si nu ai facut geometria ...cum cacat vrei sa iti mearga drept.Baga lichid si verifica placute.Zici ca tziai luat logan la dinastea te astepti.Si ursul are geometri pe spate daca vrei :)) prietenii stiu de ce.
|
tot astept sa-mi intre banii de la munca sa ma apuc sa-i fac geometria,apoi sa refac jantele....
doamne cate sunt de facut... nu stiu cu ce sa incep :( |
ehh...bani sa fie k de facut toate se fac,aia sunt o probelma mai mare :D
dar oricum incet incet ca de fiecare data o sa faci in asa fel sa fie bine...mai baga si ceva poze sa se mai bucure si ochiu' nostru putin k de cateva pagini incoace nu mai apare nimic:P hai bafta in continuare si sa stii ca imi place sa urmaresc acest thread pentru ca ai un fel asa de a povesti intamplarile tare si progresele care le-ai facut... Te salut!! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning