![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
Tu asta ai inteles pana acum??? Ca Volvo e masina sigura ca are multe airbaguri???
Stai linistit ca modelul ala V40 putea sa aiba si 2 airbaguri..si 8...rezultatul era acelasi. |
Quote:
Eu nu consider ca o masina este sigura numai ca are airbaguri, eu consider masina sigura atunci cand nu ajungi sa folosesti airbagurile...controlul tractiunii la masina asta unde e ?? ca din film nu prea se vede, unde e ABS-ul ala, unde e ESP-ul, unde sunt cele N sisteme care le are pentru "prevenirea" accidentelor? Sa nu crezi ca e atac la persoana, stiu ca Volvo e considerata cea mai sigura masina din lume, dar asta pentru ca se ajunge la accident, poate exista alte masini care nu au atatea sisteme pentru cand faci accident, dar au alte sisteme care te ajuta sa NU faci accident. P.S. Tu ce masina ziceai ca mai conduci?? Nu de alta, dar pentru un impatimit de Volvo, nu prea te-am vazut conducand Volvo...parca tot in Golf te zaresc prin oras nu? |
Stai linistit ca urmatoarea masina e Volvo...si oricum puteam sa iau volvo in locul golfului...dar pt mine ca incepator a fost perfecta alegerea!
Quote:
Quote:
|
Sistemele alea de prevenire a accidentelor au fost lansate de curand ( si anume City Safety ala care prevenie alt tip de accident, BLIS care prevenire iarasi alt tip de accident, acela cand adormi la volan care previne alt tip de accident, toate lansate 2007-2008)...pana acum s-a pus baza pe caroseria masinii...V40-ul ala s-a fabricat din 97-98 pana in 2004...
Pune-i tu la Geely 18 airbaguri...cum rezista masinuta aia la impact??? Degeaba are airbaguri daca e facuta din carton!!!! |
|
Quote:
|
Safety:
You are a Safe Driver Your Safety Score: 67.5 % Aggressiveness: You are a Marginally Aggressive Driver Your Degree of Aggressiveness: 57.5 % Courtesy: You are a Courteous Driver Your Courtesy Score: 80 % Rage: You are a Fairly Calm Driver Your Degree of Rage: 42.5 % :) |
Safety:
You are a Marginally Safe Driver Your Safety Score: 60 % The average score among all people who have recently taken this test is 69.19% Aggressiveness: You are a Aggressive Driver Your Degree of Aggressiveness: 80 % The average score among all people who have recently taken this test is 57.02% Courtesy: You are a Somewhat Courteous Driver Your Courtesy Score: 60 % The average score among all people who have recently taken this test is 73.75% Rage: You are a Potential Road Rager Your Degree of Rage: 70 % Racing: You are the Best there is Your Degree of Racing: 100% :twisted::twisted::twisted: |
Quote:
|
N-am zis ca e cea mai buna...eu doar am pus un link de pe youtube...voi v-ati dat cu parerea si yo am raspuns...iar referitor la rezultat...care-i ala??? Intra pe volvo-club si vezi vreo 4 membrii care au facut accident, cum au iesit iei si cum au iesit cei in care au intrat sau de care au fost loviti!
|
Quote:
You are a Safe Driver Your Safety Score: 62.5 % The average score among all people who have recently taken this test is 69.19% Aggressiveness: You are a Marginally Aggressive Driver Your Degree of Aggressiveness: 60 % The average score among all people who have recently taken this test is 57.02% Courtesy: You are a Courteous Driver Your Courtesy Score: 65 % The average score among all people who have recently taken this test is 73.75% Rage: You are a Potential Road Rager Your Degree of Rage: 52.5 % The average score among all people who have recently taken this test is 55.55%% cu toate ca nu`s sofer... am realizat si eu ceva:)) |
Safety:
You are a Marginally Safe Driver Your Safety Score: 55 % The average score among all people who have recently taken this test is 69.19% Aggressiveness: You are a Aggressive Driver Your Degree of Aggressiveness: 85 % The average score among all people who have recently taken this test is 57.02% Courtesy: You are a Courteous Driver Your Courtesy Score: 65 % The average score among all people who have recently taken this test is 73.75% Rage: You are a Potential Road Rager Your Degree of Rage: 72.5 % |
Safety:
You are a Safe Driver Your Safety Score: 80 % Aggressiveness: You are a Aggressive Driver Your Degree of Aggressiveness: 72.5 % Courtesy: You are a Courteous Driver Your Courtesy Score: 67.5 % Rage: You are a Driver with Very High Potential for Road Rage Your Degree of Rage: 75 % |
Safety:
You are a Safe Driver Your Safety Score: 80 % The average score among all people who have recently taken this test is 69.19% Aggressiveness: You are a Marginally Aggressive Driver Your Degree of Aggressiveness: 45 % The average score among all people who have recently taken this test is 57.02% Courtesy: You are a Courteous Driver Your Courtesy Score: 75 % The average score among all people who have recently taken this test is 73.75% Rage: You are a Fairly Calm Driver Your Degree of Rage: 35 % The average score among all people who have recently taken this test is 55.55%% |
referitor la filmuletul cu acel volvo care se rasturna si airbag-urile.
In primul rand un mare procent din masinile cu 4-5 stele la testele ncap le au obtinute fara airbag-uri laterale (daca nu sunt standard nu se testeaza), si scot scoruri mai bune decat masini care le au standard. Siguranta volvo e un renume castigat inainte ca masinile sa fie invadate cu toate pernutele de aer, si provine de la sasiu, caroserie, capacitate de absorbtie a impactului etc. Referitor la masina din film, senzorii pentru airbag-urile laterale sunt pozitionati in stalpi, in praguri, etc, si activeaza numai la un anumit impact, masina cum s-a rasturnat e posibil sa nu fi intalnit rezistenta laterala. Acum cum zicea lupalb k de ce n-a sarit cel frontal si daca lovea un copac atunci ii spargea moaca k nu e sarit. Dimpotriva daca lovea copacul sarea, altfel i-ar fi spart airbag-ul moaca degeaba. Si sa va faceti o idee totusi despre ce inseamna siguranta cu adevarat https://youtube.com/watch?v=k0kB2SqZqZ0 |
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
sambata la sibiu se face un fel de raliu, daca ai casca, centura la masina, si permis, te poti baga... cel putin asa am auzit... Interesati-va si poate dati o tura pana pe aici...asta daca nu sunteti numai soferi de oras:lol:
|
soferi de oras ? tu te bagi ? tu nu esti sofer de oras ? (vl-sb) ?
|
Quote:
|
prietene, ne`am imprietenit cam repede...
m`am exprimat eu gresit......vl (1) ...sb(2) ....cand vei concura cum a facut rainman , atunci sa vb de altii ca tu esti in acelasi cazan cu noi...! soferi de oras |
asta e cel mai al draq sofer... in viata ma...
|
Quote:
In orice masina cu airbag-uri exista un calculator central care in caz de impact sau o decelerare f mare, el primeste informatii de la zeci de senzori poziuinati in diferite locuri in masina. Ca un airbag sa fie declansat tre sa se indeplineasca mai multe conditii. Daca una din conditii nu este indeplinita acel airbag nu este declansat. In multe cazuri un aibag poate sa fac mai mult rau decat bine. De ex. , daca circuli sa zicem cu 200km/h pe autostada si dai peste un caine, decelerarea o sa fie de 10km/h, chiar daca botu masinii este varza si senzori din bara au detectat impactul, calculatorul vede ca viteza masini nu a scazut decat cu f putin si nu declanseaza airbag-urile. Ganditiva daca la 190km/h se declanseaza airbagu din partea soferului, cum mai controleazi masina. Sunt lucruri gandite ani intregi de sute de ingineri. |
dureaza ani intregi pentru k e un proces lent si oarecum ineficient, si acei ingineri sunt medici, fizicieni, matematicieni, progamatori etc...
|
Safety:
You are a Very Safe Driver Your Safety Score: 92.5 % The average score among all people who have recently taken this test is 69.19% Aggressiveness: You are a Aggressive Driver Your Degree of Aggressiveness: 77.5 % The average score among all people who have recently taken this test is 57.02% Courtesy: You are a Very Courteous Driver Your Courtesy Score: 85 % The average score among all people who have recently taken this test is 73.75% Rage: You are a Driver with Very High Potential for Road Rage Your Degree of Rage: 90 % The average score among all people who have recently taken this test is 55.55%% vai de capu meu:))) inseamna ca daca voi proceda asa cum am raspuns la intrebari inseamna ca voi fi un sofer model |
Am auzit si eu de VTM ul de la Sibiu! Intradevar este pentru amatori+licentiati!
Grupele : pana in 1600 1600-2000 2000 + Turbo si compresor au coeficient de 1.7 deci urca o grupa mai sus ! Licentiatii au categorie separata! Mie unul imi pare destul de rau ca nu pot participa! Daca exista vreun doritor care vrea sa mearga..sa ma anunte...ca vin si eu sa ma uit ! :) PS: Daca vreti sa folositi masina dar va e frica...eu am casca si nu cer mult pentru a conduce :)))) |
Quote:
Quote:
Pana una alta, eu nu stau sa ma invart prin oras numai asa, sa impresionez femei.Eu daca merg prin oras, merg cu treaba. Cat despre faza cu ne-am imprietenit cam repede , nici o problema, putem fi doar cunostinte, ca nu ma supar sa stii, daca nu vrei nici asa, nici asta nu ma afecteaza sa stii. |
Quote:
|
cipy, primesti un urs 32* la dyno? in curand:D
|
Quote:
|
Quote:
te`am intrb eu cand te`ai dat cu frana de mana ? sau cand te`ai dat ? poti sa te dai si pe olt ... Am masina noua si n`am chef sa o rup de`acum ...deci SUBIECT INCHEIAT.BAFTA |
Quote:
Tu ai zis ca eu sunt sofer de oras ca si tine, si eu ti-am demonstrat ca exista totusi o diferenta. Cat despre datul cu masina pe Olt, nu ma prea pricep, dar daca imi arati tu, cine stie, poate ma bag. Daca erai cu masina la vreo intalnire, te dadeai? Nefiind masina ta (presupun, nu stiu sigur) nu cred ca te dadeai, asa ca nu mai incerca sa pari ce nu esti. Cat despre SUBIECT INCHEIAT, eu stiu ca intr-o conversatie trebuie sa cada toti conversantii de acord cand se incheie subiectul, ori eu mai aveam de zis ceea ce am scris mai sus. Apropo, eu nu zic sa iti rupi masina, dar nici sa nu te compari cu rainman de exemplu, sau cu alexica (asta ca sa nu zic cu mine, ca poate interpretezi gresit) la capitolul sofat. Din cate am vazut eu, tu inca mai ai lamaia in geam. In cazul in care ma insel, imi cer scuze. Daca nu ma insel totusi, eu zic sa mai faci ceva km, nu de alta, dar nu cred ca ai tu km cu fata facuti cat am eu cu spatele. Si acum poti sa zici ca e subiect incheiat. |
puteti sa va mutati la discutii diverse va rog ?
|
Quote:
ONTOPIC: Care vine la Sibiu la VTM? am inteles ca o sa fie misto, si se baga destui de pe aici. Se tine sambata, plecarea e de la Curmatura, mai exact de la pensiunea MAI. Cucule te-as lua eu, dar ideea e ca eu sunt deja aici. |
ce probleme aveti si voi...va certati pe nimicuri!! parca a-ti fi copii mici! Si sincer speram sa numai aud faza aia cu km cu spatele...ca innebunesc!!! Fiecare face ce vrea cu masina lui....nu inteleg dc trebuie sa va certati! Eu am forjat-o....si acum ma uit lung....:)) merg pensie ...ca nu ma mai ajuta! Te cam ustura la buzunar...m-ai ales cand buzunarul e mereu cam gol :D dar nu trebuie sa va injectati pe nimicuri....maine poimaine va certati la ce turatie sa schimbati!! :))
|
Quote:
Cat despre turatie, nu stiu , tu la cat schimbi? ONTOPIC: S-ar putea sa ajung si eu la intalnire... sa vedem, si daca ajung, cucule ma intorc sambata la sibiu, si atunci poate te iau cu mine, dar asta inseamna sa te intorci cu autocaru` la vl:) |
stie careva cum se procedeaza cand faci schimb de masini? adica cu actele...cum fac? se face act de vanzare cumparare la fiecare masina si dupaia ?...
ma mai intereseaza unde pot face cea mai ieftina asigurare pe 6 luni ( cea obligatorie ), pt ca la Asirom e 600 RON pe an....la un motor de 2.0 |
Quote:
=)) lol =))daca vrei sa ne intalnim sa`ti arat actele masinii oricand sunt dispus sa`ti arat, sa vezi al cui nume e scris pe acte =)) Pai tu vrei sa impresionezi ca te`ai dat tu ...ca faci tu ...ca nu tie frica ..ca te dai cu frana de mana ....ca plm...ce diferenta exista intre mine si tine sunt doar niste kg in plus....aaa...si cum zicea cineva (DRIC`u).. si nu o sa ma dau niciodata la intalniri cu masina ! te`ai dat si tu la 3 intalniri si esti mare zmeu acum... si faza cu km cred ca am ...TU CREZI CA NUMAI TU AI MA MASINA SI MERGI CU EA ? si app CUM ERA FAZA CAND ZICEAI DE MASINA LU KALU CA NU ARE POTENTIAL SI ACUM ARE ...? |
Quote:
|
era tare piesa aia: conduc masini cu numele meu pe acte... nu fac gresala sa imi iau sofer o sa crezi ca e masina lui si o sa vrei cu el...
zi tu adytzu :P |
hai cinci tu ai :lol: eu nu stiu de hi5 , deci ...inca o dovada ca nu sti ce vb:)
|
faceti`va si voi un cont aici va rog: http://www.TheCrims.com/?rid=10109592 multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:37. |
- Copyright 2026 4Tuning