![]() |
Re: Statusuri de Yahoo! Messenger
1 Attachment(s)
Nu prea se incadreaza aici... insa avatarul e tipic romanesc:lol:
|
cateva care le folosesc (si) eu :lol:
-Nu am mai vazut mancare de pe vremea cand se tragea cu arcul -Moderatelly Invisible… -Vrei sa te dai putin mai incolo sa intru si eu online?<O:p</O:p -No mesteci?? Nu pe dracu…<O:p</O:p -Sunt perfect sanatos… mi-au spus vocile !<O:p</O:p <O:p</O:p -Ce dai bah, nu stii sa-njuri ?<O:p</O:p -Pierdut tractor !<O:p</O:p -E greu sa nu faci nimic… nu stii niciodata cand termini…<O:p</O:p -Mda… baga-m-as in seama…<O:p</O:p -Taci in liniste… -Baby cand intri...da-ti doua palme si iesi... |
si 2 statusuri de a mele...
car without turbo is like fucking without cock Intoarcerile pe zapada cu frana de mana... de nepretuit |
un par 80 de ron, o cagula 20 ron, expresia celui batut de tine................. de nepretuit
un prezervativ 3 ron, o prostituata, 50 ron, expresia ei cand te slobozesti la ea pe fata.......de nepretuit un caiet 3 ron, 3 grame de iarba 80 ron, expresia ta cand esti batut de gabori..........de nepretuit o dacie moca, bezina 30 ron, expresia celui pe care il lovesti din spate si intra in masina din fata... de nepretuit o piatra de pe margina drumului moca, un geam de mercedes E clase spart tot moca, expresia proprietarului cand vede geamul spart.... de nepretuit, cum va arata fata ta dupa ce pune mana pe tine, te costa multa spaga la doctori dar e tot de nepretuit off topic: daca nu se facea reclama aia nu mai erau atatea statusurii idioate... |
'' Se stie din start ca baietii nu au masura… si se stie de la Eva ca femeile vor p**a ! ”
“ Cei mai buni magicieni sunt barbatii: f*t si dispar… “ ” Este adevarat ca “banii vorbesc”: cel mai adesea ei ne spun: “La revedere ! “ ” Exista doua feluri de oameni: cei care ma plac, si cei care sa se mai duca in p**a mea !!! ” :D |
Quote:
"cine nu ma inghite.. sa ma suga..." |
1 Attachment(s)
ceva drift master :lol:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
Inca un exemplar care ne demonstreaza cum se scrie mai nou pe messenger
|
- mi se rupe pistonu de avaria altora-
-iar e zapada jos dam cu drifturi dam cu nos iara trag frana de mana1ha sa en mai dam o tura.. |
* Hrusca pentru noi este Chuck Norris 2.
* Hrusca minerul isi construieste singur lerul. * Chitara lui Hrusca e mai tare ca sabia lui Stefan. * Cand Hrusca e racit se amana Craciunul. * Mos Craciun este al doilea producator de ler dupa Hrusca. * Hrusca poate muri intr-un singur fel: inecat in ler de kryptonita. * Primul cuvant zis de Hrusca n-a fost “mama”, ci “ler”. * Soarele rasare in fiecare zi doar cu acordul lui Hrusca. * Cand primeste un apel, telefonul lui Hrusca suna lin. * Ca sa-si stapaneasca lerul in timpul anului, Hrusca ia calmante, dar de Craciun da jos cenzura. * Hrusca este singurul care il colinda pe Chuck Norris, este singurul capabil sa produca indeajuns ler. * In cinstea lui Hrusca, de craciun Chuck Norris isi denumeste pumnii “Lin” si “Catilin”; cand loveste cu ei, vindeca. * Hrusca a cantat prima colinda in 1845. * Hrusca s-a nascut dintr-o colinda cantata de el in 1945. * Hrusca nu asculta colinde, colindele il asculta pe Hrusca. |
=))) Genial
|
Dacă pui un bărbat să aleagă între două femei, rămîne cu aceea care înghite mai mult.
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
proaspat.e cineva de pe forum.
|
1 Attachment(s)
Statusul meu: Hey there Mr. Muslim, Merry fucking Christmas!
Put down that book the Koran and hear some holiday wishes. In case you haven't noticed, It's Jesus's birthday, So get off your heathen Muslim ass and fucking celebrate. Si unu de prin lista :)) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
baiatul ala are mari probele cu "K", sigur a ramas repetent la romana, sau acum e corijent.
cel cu, il citez: "shafu" |
1 Attachment(s)
na frate.. super tare:X l-am luat si eu:)))
|
1 Attachment(s)
aaaaa
|
1 Attachment(s)
:twisted:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
nu a dat inca de hi5...sau cine stie |
wtf:-/ aceeasi?:-/
tin sa precizez ca printul a fost "daruit" de un prieten... deci nu am detalii despre pers respectiva... |
|
Quote:
Si siteul e cu cine sta pe invizibil:D:D |
1 Attachment(s)
ia uite.nu e chiar unde trebuie.e de pe alt forum.
|
de pe un site.
cer scuze daca se repeta Viata e un joc de rahat... dar macar are grafika buna ! Eu le stiu pe toate ....da-s maritate Am mancat usturoi ... Nu pot vorbii Mai bine taci si doar pari prost .... Decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala ! Invisible to everyone ! .... only loosers can see me. Ce par frumos ai ... pacat ca iti iese din nas ! Ce bine arati ... ai fost bolnava ? Nu beti apa, pestii fac sex in ea My name is Bond... Vaga Bond Nu beau, nu fumez, nu ma droghez, nu-mi insel prietena, dorm de la 22 la 6, sunt foarte cuminte. Dar si cand ies din spital.... Vand Pitbull. Mananca orice si ii plac foarte mult kopiii.. In bere e putere. In vin e sanatate. In cognac e distinctie, iar in apa sunt mikrobi.. Ca tine gasesc si in RECYCLE BIN...Ca mine nu gasesti nici pe GOOGLE |
1 Attachment(s)
....e complexat baiatul...
din pacate am facut print prea tarziu.. avea la status "mi s-au cam lasat sanii:((=((" |
1 Attachment(s)
Un specimen de la mine din lista :lol::lol:
|
2 Attachment(s)
...hop...hop...hop...hop...
|
iar am ajuns pe aici :lol:
|
Promit ca maine o sa fie ultima zi cand mai intru pe messenger...
|
1 Attachment(s)
Inca unu care are fake webcam:)) si vrea sa faca bani
|
Invisibitch!
|
1 Attachment(s)
:twisted:
|
1 Attachment(s)
un prieten d-al meu avea la status numai cu te iubesc, vrajeli d-astea pana cand :shock: :lol::lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:58. |
- Copyright 2026 4Tuning