Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

codrin44 20-10-07 16:08

re: Club Ford Capri

Quote:

Originally Posted by nitu_ovidiu82 (Post 1157964)
ce radiator ai pe capri?

sierra 2.0 i-2 ventilatoare

nitu_ovidiu82 20-10-07 16:09

am crezut ca ii de dacia papuc , asta mai noua, ala mare si plat

nitu_ovidiu82 20-10-07 16:10

Quote:

Originally Posted by codrin44 (Post 1158624)
sierra 2.0 i-2 ventilatoare

pui o poza cu ventilatoarele sa le vad?

codrin44 20-10-07 22:58

4 Attachment(s)
singura faza e ca merg pe V6 ptr ca are intrarea pe dreapta si ca trebuie montat INVERS ca sa incapa fara sa tai suportii de prindere, singurii de care il poti fixa si cu cei doi "tarusi" care intorsi, se infing in traversa pe care e prinsa bara de torsiune.
din pacate nu am poze cu detalii....

codrin44 20-10-07 23:05

3 Attachment(s)
merg jantele sau vrea cineva sa le cumpere? sunt 4x100

cristi_radoi 21-10-07 01:28

salutare caprari,
nu am mai intrat de multisor si mi-a luat vreo 2 ore sa citesc paginile din urma.
Pentru cei eventual interesati am fost si am vazut la Focsani un Capri pentru dezmembrat. nu sunt sigur ce model e, cred ca e un MK2...
Firma de dezmembrari se numeste Automond, dinspre Bucuresti pe varianta. cei de la firma spun ca e din 69 (ar trebui sa fie MK1), dar eu am MK1 si nu e ca a mea. nu mai are motor (in linie), bara fata, capota, oglinda dreapta. in rest totul pare sa fie original. masina e murdara si prafuita, dar tabla pare in stare rezonabil de buna. M-a intrigat bordul, e mai frumos decat cel de MK1, e ceva mai modern, mai mare, cu mai multe sertare etc Masina are faruri rotunde (2 pe fiecare parte), iar lampile spate nu sunt dreptunghiulare, dintr-o bucata, ca la MK1, ci sunt compuse din 2 blocuri mai inguste puse unul peste celalalt. arata absolut senzational si par mai retro decat cele de pe MK1
Vorba lunga saracia omului. ati inteles despre ce e vorba, cine are nevoie de piese poate incerca...
bafta!

nitu_ovidiu82 21-10-07 10:29

Quote:

Originally Posted by codrin44 (Post 1159304)

sunt frumoase gentile,ai si flanse, la ce pret teai gandit?
felicitari ptr ventilatoare, arata f frumos

codrin44 21-10-07 11:57

n-am flanse :( si nici nu vreau sa fac... ma gandesc la pomana de 300 euro cu tot cu cauciucuri 205/50/15...negociabil ptr. fordisti

cv-03-btf 22-10-07 07:34

"codrineee' intrebari de baraj... unde pui filtrul / filtrele de aer si bateria....
bateria s-ar putea pune in spate dar filtrele dupa radiator nu dau prea bine.. iar pe langa radiator nu prea ai loc sa le duci in fata.. si apropo ce parere aveti despre filtrele sport...??? foarte multi nu le recomanda.. motiveaza ca in timp scurteaza " viata" motorului...!!!!
intrebari/variante la care eu nu ma pot hotara de mai multa vreme....

codrin44 22-10-07 18:30

eu am sa pun debitmetrele de aer in fata radiatorului,spre exterior ,cu un cold air intanke. alea de la KN sunt trompete si mai proaste decat cele normale dar sunt si filtre conice bune.

florin_cars 22-10-07 23:20

Quote:

Originally Posted by nitu_ovidiu82 (Post 1157960)
o fost in arad vara asta unu alb de vanzare cu motor de 1,6 diesel, alb cu piele alba sau imitatie, tunnerit discret de un batran, in stare de functionare cu 2000 euro neg. acum nu stiu cei cu el

ahh..acum o saptamane FIX, pe la ora 20:30 ti-am vazut fundul prin AR...traversai o linie de tramvai..knd cel ce era q mine..mi-a zis: "uite ce masina"...si eu zic: "Capraaaa":oops: :lol: :lol:

TZG@ 23-10-07 12:01

am auzit ca nu mai exista capra de la focsani, cea rosie de la dezmembrari... acu' 2 saptamani am trecut pe-acolo si-am vazut-o, am zis c-o sa opresc la intoarcere... n-am reusit nici asta in schimb s-a dus un prieten de-al meu si nu mai era acolo...

TZG@ 23-10-07 12:02

inca ceva, ati mai auzit ceva de omologarile de la RAR? vreau motor mare si n-am cum sa-l pun :(

johnny111 23-10-07 22:19

Quote:

Originally Posted by TZG@ (Post 1163342)
inca ceva, ati mai auzit ceva de omologarile de la RAR? vreau motor mare si n-am cum sa-l pun :(

Nu s-a schimbat nimic si nici nu se arata sa se schimbe ceva devreme. Singura optiune legala: motor care a mai fost montat pe modelul tau de masina, cu maxim 30% mai puternic. O parere: montezi un motor ceva mai puternic pe care sa-l modifici ulterior, cand mai aduni finante.

florin_cars 24-10-07 12:25

40% e maximul(si'n sus, si'n jos) de aia era bun 1.7-le..dar knd nu ai bani de moment..stiu cum e..eu aqm am amsina pe tusa..am tractari de fauct..si n-am cu ce...aseara am dus masina tractata la mecanic..si ne-am impotmolit toate 3 masinile(mecanicul, tractantul si eu) eu decuplat pe urma..si m-am dus cam 150m intr-un drift de nedescris...valsam si am ajuns la casa unde mecanicul va mesteri...dar ei 2..au ramas blocati si cu FWD, si cu RWD..tot eu am impins :cry:

TZG@ 24-10-07 23:06

din cate stiu conditiile sunt mult mai multe decat cea cu puterea... carburantul, pozitia tampoanelor...

CUMPAR 1,7 V4 :D

cosmineloo 25-10-07 00:42

fetelooooooooooooor!!!
vreau un carb pt 2.8. nu ma luatzi cu "pune injectzie".
vreau decat carburator. daca avetzi. imi trebuie unul k lumea. si nu neaparat la oferta. 0744319383. intru mai rar pe aici.
sper sa o termin anul asta.
daca nu promit ca la anul!!

panaitescud 25-10-07 03:34

Quote:

Originally Posted by codrin44 (Post 1159304)

merg destul de bine jantele alea pe capra...acum am vazut ca ai modificat arip a spate pt rezervor.

aripile dupa fata au fost date jos ?

cristi_radoi 25-10-07 15:46

Quote:

Originally Posted by TZG@ (Post 1163341)
am auzit ca nu mai exista capra de la focsani, cea rosie de la dezmembrari... acu' 2 saptamani am trecut pe-acolo si-am vazut-o, am zis c-o sa opresc la intoarcere... n-am reusit nici asta in schimb s-a dus un prieten de-al meu si nu mai era acolo...

nu stiu cat de actuala e informatia ta, eu am fost acolo vinerea trecuta, in 19 Oct, si inca era... Marti am vorbit cu proprietarul sa imi trimita ceva de pe ea prin posta si am facut afacerea. Cred, deci, ca e inca acolo, sau ce a mai ramas din ea. Tu spuneai ca ai un MK2, nu-i asa? pune ceva poze cu spatele, sa iti vad lampile, si cu bordul daca se poate...
salutare!

cv-03-btf 25-10-07 18:11

este... 250 eu plansa de bord..!!! cu banii astia iei un capri

codrin44 25-10-07 21:39

Quote:

Originally Posted by panaitescud (Post 1166576)
merg destul de bine jantele alea pe capra...acum am vazut ca ai modificat arip a spate pt rezervor.

aripile dupa fata au fost date jos ?

aripile sunt noi noi noi...

TZG@ 26-10-07 01:49

Quote:

Originally Posted by cristi_radoi (Post 1167329)
nu stiu cat de actuala e informatia ta, eu am fost acolo vinerea trecuta, in 19 Oct, si inca era... Marti am vorbit cu proprietarul sa imi trimita ceva de pe ea prin posta si am facut afacerea. Cred, deci, ca e inca acolo, sau ce a mai ramas din ea. Tu spuneai ca ai un MK2, nu-i asa? pune ceva poze cu spatele, sa iti vad lampile, si cu bordul daca se poate...
salutare!

nu... am un mk1... iti spun sigur :)

TZG@ 26-10-07 01:50

inseamna ca e aiurea informatia mea, duminica auzisem vestea...

cv-03-btf 26-10-07 07:59

Quote:

Originally Posted by TZG@ (Post 1168479)
inseamna ca e aiurea informatia mea, duminica auzisem vestea...

deci sigur masina este.. dar la preturile cerute de ei... nu as cumpara nici macar praful de pe masina... sunt curios ce ai cumparat tu.. cristi de la ei si iin ce pret..!!!!

cristi_radoi 26-10-07 11:32

Quote:

Originally Posted by cv-03-btf (Post 1168562)
deci sigur masina este.. dar la preturile cerute de ei... nu as cumpara nici macar praful de pe masina... sunt curios ce ai cumparat tu.. cristi de la ei si iin ce pret..!!!!

am cumparat pompa de picior pentru spalatorul de parbriz. mi-a cerut 50 RON, i-am facut o contraoferta la 40 RON si a acceptat. Intr-adevar au preturi mari, mi-au cerut 700 RON pentru bord, 500 RON ptr lampile spate, 600 RON ptr ornamentele laterale de la geamuri, si altele pe care nu le mai tin minte. ...scoruri, frate!!!
eram curios ce model e totusi masina aia, ca mie unul sincer tare mi-au placut lampile de pe spate. nu am incercat sa negociez pentru ele doar pe considerentul de a pastra intact aspectul original de MK1 la masina mea. daca m-as hotari totusi sa fac o struto-camila frumoasa, lampile alea le-as vrea...
bafta!

silencer 26-10-07 11:47

mda, cam jepcari nenea ăştia.. propun celor care stau mai pe lānga graniţa cu nemţia si alte ţări sa dea o fugă să aducă nişte capre să le dezmembrăm. eh? aveţi sufletu să tăiaţi o capră vre-unu?

TZG@ 26-10-07 13:14

eu ash taia o capra de 1,3 v4... pt motor, restu' cine mai doreste, cine mai pofteste...

TZG@ 26-10-07 13:15

Quote:

Originally Posted by cristi_radoi (Post 1168801)
am cumparat pompa de picior pentru spalatorul de parbriz. mi-a cerut 50 RON, i-am facut o contraoferta la 40 RON si a acceptat. Intr-adevar au preturi mari, mi-au cerut 700 RON pentru bord, 500 RON ptr lampile spate, 600 RON ptr ornamentele laterale de la geamuri, si altele pe care nu le mai tin minte. ...scoruri, frate!!!
eram curios ce model e totusi masina aia, ca mie unul sincer tare mi-au placut lampile de pe spate. nu am incercat sa negociez pentru ele doar pe considerentul de a pastra intact aspectul original de MK1 la masina mea. daca m-as hotari totusi sa fac o struto-camila frumoasa, lampile alea le-as vrea...
bafta!

nu stiu ce lampi spate ai vazut tu dar eu am pe masina, si cred ca mai am un set acasa de-alea simple... nu pe doua randuri...

TZG@ 26-10-07 13:17

1 Attachment(s)
lampi de-astea zic...

cv-03-btf 26-10-07 14:16

2 Attachment(s)
pompa din aia de picior am si eu una... disponibila... si altele..
imagini cu masina din sf gheoghe

panaitescud 26-10-07 14:53

Quote:

Originally Posted by cv-03-btf (Post 1169029)

arata destul de bine...nu ai poze si cu cea galbena..?

cv-03-btf 26-10-07 15:28

Quote:

Originally Posted by panaitescud (Post 1169094)
arata destul de bine...nu ai poze si cu cea galbena..?

nop/... cred ca il stiu pe proprietar.. e din brasov.. si nu sta de vorba cu aia care fac modificari pe capri...;))

cristi_radoi 26-10-07 17:30

Quote:

Originally Posted by cv-03-btf (Post 1169029)

asta este, intr-o vreme am lansat pe forum intrebare cu ce-as avea nevoie! Acuma am cumparat-o pe asta si gata... Noi 2 am mai vorbit, mai demult, despre un cablu de km si acum mai recent despre oglinzi. Oglinzile inca imi trebuie, desi un pont neverificat (inca) s-ar putea sa ma rezolve...
am intrat astazi pe un site nemtesc dedicat Capri, si nu am vazut nicaieri lampile spate asa cum sunt cele de la Focsani, si sunt tot mai nedumerit... Desi a trecut doar o saptamana de cand am fost acolo, incep sa am dubii asupra ce-mi amintesc privitor la faruri, dar stiu exact cum aratau lampile spate. ajung la concluzia ca masina aia trebuie sa fi fost vreun model mai special...
succes tuturor!

cristi_radoi 26-10-07 17:38

Quote:

Originally Posted by TZG@ (Post 1168950)
lampi de-astea zic...

eh, de-astea am si eu pe masina! alea erau cate 2, mai subtiri, una peste alta, pe fiecare parte...
intrebare deschisa: Scaunele originale! Pro sau Contra???

cv-03-btf 26-10-07 20:04

Quote:

Originally Posted by cristi_radoi (Post 1169393)
asta este, intr-o vreme am lansat pe forum intrebare cu ce-as avea nevoie! Acuma am cumparat-o pe asta si gata... Noi 2 am mai vorbit, mai demult, despre un cablu de km si acum mai recent despre oglinzi. Oglinzile inca imi trebuie, desi un pont neverificat (inca) s-ar putea sa ma rezolve...

in prezent am primit un set de oglinzi din fibra.. copie cupa ale mele... dar inca nu am reusit sa adaptez modulele electrice... si nu pot sa estimez pretul final...numai joystick. - ul am reusit cu greu sa-l procur la 25 lei... ar mai fi vorba de modulul electric sticla si folia de incalzire.... cand vor fi gata pun poze pe forum...
cat despre scaune..depinde de gustul fiecaruia...daca insisti ca masina sa fie suta la suta originala si de cat de tare sunt obosite scaunele originale..
eu personal le-am schimbat...!!! si optez si pe viitor pe varianta asta..

florin_cars 26-10-07 20:16

Quote:

Originally Posted by TZG@ (Post 1166268)
din cate stiu conditiile sunt mult mai multe decat cea cu puterea... carburantul, pozitia tampoanelor...

CUMPAR 1,7 V4 :D

Tu iara nu intelegi mai TZG :rolleyes2 :???:
alea 3 sunt conditiile IMPERIOS NECESARE, restul trebuie sa fie k ORIGINAL ;)
adika cat timp motorul s-a mai pus pe acea masina..de ce sa difere pozitia tampoanelor(suportilor) sau altor elemente ??!?! :shock: :evil: :???: :rolleyes2

florin_cars 26-10-07 20:18

Quote:

Originally Posted by TZG@ (Post 1168946)
eu ash taia o capra de 1,3 v4... pt motor, restu' cine mai doreste, cine mai pofteste...

eu doresc restul, dk auzi ceva..si fara acte..count me in :wink:

florin_cars 26-10-07 20:25

Quote:

Originally Posted by silencer (Post 1168817)
mda, cam jepcari nenea ăştia.. propun celor care stau mai pe lānga graniţa cu nemţia si alte ţări sa dea o fugă să aducă nişte capre să le dezmembrăm. eh? aveţi sufletu să tăiaţi o capră vre-unu?

Nu am sufletul....si nu merita aduse de afara..k ne ruuuup, esti dili, dili? :oops: :lol:

codrin44 26-10-07 22:48

Quote:

Originally Posted by cristi_radoi (Post 1169393)
am intrat astazi pe un site nemtesc dedicat Capri, si nu am vazut nicaieri lampile spate asa cum sunt cele de la Focsani, si sunt tot mai nedumerit... Desi a trecut doar o saptamana de cand am fost acolo, incep sa am dubii asupra ce-mi amintesc privitor la faruri, dar stiu exact cum aratau lampile spate. ajung la concluzia ca masina aia trebuie sa fi fost vreun model mai special...
succes tuturor!

masina este inca acolo, pe primul rand langa gard. modelul de ford capri mk1 GT, face lift,etc. are bordul cu 6 ceasuri ca la mk3. la cel de la focsani farurile nu sunt originale.

florin_cars 26-10-07 23:37

nu doar cele cu face-lift/GT au 6 ceasuri..si prima serie exista cu 6 ceasuri, conteaza nivelul de dotare..de ex seria 1, dotarea XL are 6 ceasuri.

doar GT/face-lift are stoape "duble" adika, urate, nashpa, corcite, bagaboante :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 20:49.

- Copyright 2026 4Tuning