![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
super achizitie, t35 e printre cele mai bune machete de pe piata
|
Superbe achizitiile tale de cand nu am mai intrat pe aici. Wow, superbe Exoto-urile.
|
24 Attachment(s)
Bugatti Typ35 - CMC 1:18
Cateva poze alaturi de celalalt bugatti din colectie ... |
ce culoare minunata... :shock::shock:
|
Mult prea tari uzinele astea pe roti...
|
Nu prea mai e nimic de zis.Calitatea modelelor e cunoscuta de toata lumea presupun, si implicit standardul la care lucreaza firma respectiva.Modelele astea sunt opere de arta in adevaratul sens al cuvantului.
Oricum mi se pare geniala treaba cu demontatul rotilor.Mi-ar placea tare mult sa am ocazia vreodata sa desfac o roata la un asemenea model. :D :tenisclap |
Ce carutza...:-P
|
Ce mai este de spus cand iti bucuri privirea cu asemenea minunatii, care si la 1/1 erau niste adevarate opere de arta, decat ca iti multumim si iti dorim la cat mai multe ca sa ne bucuram si noi pe langa tine.
|
Detalii extraordinare, o macheta statica excelenta.
|
Nu prea imi plac mie "vechiturile" astea, dar macheta asta are ceva aparte ce imi incanta ochii, sa nu mai vorbesc de detalii....:shock:
|
superbe ambele modele
|
Ma bucur ca va place si ultima prezentata. E o macheta ce mi-o doream de mult, iar acum am prins-o si la pret bun. Urmatoarea pe lista de machete "disparute" de pe piata ar fi maserati birdcage, o masina pe care sper sa o iau anul asta.
|
mergi mai si schimb-o ca are rotile strambe :))
:) |
Mie nu-mi place caruta asta...are ea detalii, dar nu e masina...nu stiu...nu-mi place:twisted:
|
foarte cool asta - oare asa stateau rotile si la aia adevarata?? poate ca greutatea pilotului o aducea la linie - ca sa zic asa....:D
|
Din cate am vazut in alte poze cu masina 1:1 cam asa stateau rotile,oricum e superba.:cry2:
|
Quote:
|
nu e singura masina a epocii care avea aceasta 'tehnologie' aplicata la puntea fata
mercedes sskl avea la fel, iar macheta CMC reproduce inclinarea rotilor. ce-i drept, unghiul este mai mic, si probabil mai realist |
1 Attachment(s)
2 achizitii noi: cls + rolls
|
RR arata bine de tot...
|
Superbe ambele! Astept prezentarile cu interes, stiu un loc misto in Bran de pozal Cls-ul. :yes:
|
R.R. rulles:D
|
Astept cu nerabdare RR
|
21 Attachment(s)
Rolls Royce Silver Shadow MPW - Paragon 1:18
|
foarte bine realizat acest RR.......
|
Fără discuție pe culoarea asta arată mult mai bine decāt pe argintiu.
Frumos model, īmi place. |
Place totul... nu gasesc nimic urat la masina... Foarte frumoase farurile si emblema.
|
Modelul arata chiar bine.Fain facut si mecanismul de deschidere al capotei.Nu atinge capota emblema ? In rest vad ca arata chiar bine.E interesant ca interiorul e deschis la culoare, beige, si in portbagaj e o mocheta mov.:shock:
|
Quote:
Producatorul a facut un compromis cu deschiderea capotei. Ca sa evite distrugerea statuetei au limitat deschiderea la ~45grade. Balamalele alea cu arc arata bine in mare, dar sunt cam grosolane. |
Unul din cele mai frumoase modele RR!!!
|
Frumoasa macheta.Insa dupa parerea mea tot pe argintiu ii sta cel mai bine.Sunt vrajeli ca e mai frumoasa ba pe albastru ba pe negru.Masina se numeste SILVER SHADOW deci dupa denumire ne dam seama ca argintiul ii este atribuit.In schimb pozele sunt superbe ca de fiecare data.Bravo Andrei si te invidiez pentru pozele astea artistice!
|
arata prea....bine:D
|
Sublim.
Sunt cateva modele clasice care imi plac foarte mult. Nu sunt multe, dar pot afirma ca acest Rolls este printre ele, recent pentru ca nu era. Felicitari pentru poze, pentru achizitie. Inca o greutate adaugata la vitrina ta. Si cand spun greutate, nu ma refer la kg. Te-ai prisn de smecherie, da? :) :-P |
18 Attachment(s)
Mercedes-Benz CLS500 - Kyosho 1:18
|
Execelente pozele. Imi place culoarea , dar parca ar fi mers mai bine cu interior crem sau gri. Am observat ca pe stanga sticla de la far sta aiurea, nu se poate remedia problema?
|
Nu mi-am dat seama de far. Am vazut ca e bara prinsa unpic prost, dar cred ca se poate remedia problema.
Oricum, cls-ul kyosho e o macheta buna, dar la alinierea componentelor si-au dat in petec. Eu inca nu am vazut un CLS perfect de la cap la coada :) |
Frumoasa culoarea, insorita zi :X
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:05. |
- Copyright 2026 4Tuning