![]() |
crys :)) te bagi peste placerea mea de a rade de/cu vlad.
poate vrea ceva ce numai eu pot sa ii ofer sare putin din buget, dar eu as lua asta :) http://www.emag.ro/notebook_laptop/n...-pLX.ALX0C.006 unde pot sa duc o boxa de 6x9 pe 3 cai pe care mnezo a pus`o pe statie si acum la volum mare distorsioneaza (membrana sau ceva - nu cunosc) !? |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Interesant ! NExt :arrow::lol::lol:
|
mnezo tot ce prinde strica :)))
|
Se Poate spune si asa !
|
nu exista totusi un depanator care sa ma poata ajuta si pe mine ? ca mnezo o da cotita :)
|
Re: Masina pentru incepatori
Era dacie :)
|
Poate fi si mama lu Mercedes, daca are probleme la timonerie, n-o sa-ti intre usor in viteze...
|
Intreaba la service-ul Panasonic din Nicolina, dar ma indoiesc ca se complica ei.
|
Ambreiajul e cam tare la unele Dacii si multi nu il apasa pana la capat, o mai patesc si eu dupa vreo ora-doua prin oras il calc insuficient si ma trezeste cutia imediat, de scos din viteza iese, de intrat...iti dai seama imediat daca nu ai apasat suficient pentru ca nu intra usor, lenesii se imping in schimbator si atunci se aude binecunoscuta caraiala.
Oltcit nu am avut ocazia sa conduc, dar cred ca e acelasi sistem pe cablu nu? |
Topicul Neamtului cu plecarea la KOE . S-a stabilit locul de intalnire si ora exacta de intalnire si plecare;)
https://forum.4tuning.ro/347-piatra-n...pe/page-7.html |
@bmw
nu se complica. eu caut un nea` tractor, depanatorul. care are timp si-i place rachiul :D |
@skimpy: Iti plac privelisitile de seara din Frumoasa?:evil:
By the way, da bine steagul Mariei Britanie pe cupola! |
Sky inca oleak si faci F16 din Matiz :D sa iti traiasca :D
|
am fost cu czr, un coleg matizar din constanta sa isi caute cazare, dar pana la urma tot la mine a ramas :)
tu pe unde erai si ce masina rulai ? :D de ce nu ai venit sa ma laud si eu cu boxele din portbagaj ? ! :)) |
imi cer scuze , era la chiosc, serveam cafeaua cu niste prieteni, nu am vrut sa vin sa ma bag aiurea in seama te-am vazut cu colegul tau cu matizul!
Next time! |
eh, nici o problema. data viitoare vii si cu o cafea :) si cu prietenii.
|
Skimpy Cd-ul meu cu Lambada ??? Cand il pot reasculta ?
|
=)) lambada ruleaza fin. cand ai binevointa sa ne intalnim. nici acum nu am facut copie la el, asteptam sa ma tragi de urechi.
si nu e numai lambada, este si rihana pe cd`ul ala =)) |
|
dacia e buna ,(eu unu pe dacia am facut scoala )sau ceva micut si compact pt traficu din iasi... tabla e ieftina,piesele la fel,dar daca $$$ nu e problema poti sa mergi si cu E classe.....:twisted::twisted:....... la faza cu ambreiaju e posibil sa fie duse sincroanele la cutie....
am vazut spre mirarea mea mentionat si bmw-ul ursulet...:shock:.e total gresit sa urce cineva cu lamaia pe tractiune spate....parerea mea...cat inca nu s-a uscat cerneala pe permis... tractiunea spate ,fara control electronik ,da batai de cap la destule persoane cu carnet de ani de zile....in nici un caz cuiva care abia invata sa conduca...o seara placuta si drive safe ;) |
salut....stie cumva cineva de pe aici numarul lui liviu ungureanu?:oops: acela care descuie orice masina fara cheie:D....
|
dai si numele sa stie unde cauta politia :)):twisted:
|
ce s-a mai intamplat prin copou ? ca n-am mai dat pe acolo de ... ieri :p . azi am stat pe tusa , ca n-am avut cu cine sa o dau pe copou :(
|
se mai aduna lumea pe copou ? am fost de cateva ori si era gol. eu astept o invitatie :)
|
Quote:
|
intrebare intrebatoare:
unde pot sa testez si eu "sunetul" de pe masina? sincer, nu stiu cum se procedeaza, cat despre inscris la un concurs si verificat acolo, nu cred ca e cea mai buna solutie ? este in iasi cineva care poate sa faca acest lucru ? sau poate pot sa fac eu acasa. prefer sa va intreb pe voi inainte sa incerc tot felul de solutii home made. deci, unde pot sa vad cati db scot in acest moment ? |
:rolleyes2Domnu sky mai da si tu pe copou sau te tine domnisoara in casa hmmmm fetele astea ce fak din uni se stiu ei care:-P
|
Si eu recomand dacia ! prima mea masina :D foarte eleganta ! iar daca sti sa stapnesti dacia dupa aia te uric fara probleme in orice alta masina !
|
nu e din cauza fetei. si pe copou am ramas fara folie. si e plin de garda. de fiecare data cand trec, nu vad pe nimeni si prefer sa ma mai plimb prin oras.
|
A dat frigu` ! S-a golit tot domle` :) ! Stii ce e bine sa sa te plimbi prin Pacurari, Dacia, Podu Ros, Bucium! Strazi bune, politie putina! E mai bine :) ! Fara impresii,doar prin Dacia mai dai peste niste nebuni (aia de mai sus,aia din Dro :) )! Facem o mini intalnire de seara pe undeva prin Bucium?
|
pai spuneti ce planuri aveti. ies la 6 de la serviciu, ajung acasa, mananc. deci dupa 8 vin unde vreti voi :)
|
totusi, un decibelmetru nu are cineva?!
|
Astia de la politie ar cam fi obligati sa aiba...ia da-le un motiv sa il foloseasca :P
|
pt suceava se anunta cineva?
|
OSMS pleaca o parte sambata, si o parte duminica dimineata (majoritatea). Sunt sigur ca si AMC-ul pleaca organizat, si probabil tot duminica.
|
zyzu si pentru restu gastii din iasi... sambata vor fi liniutze iar duminica va fi etapa nationala de drift ;)) va asteptam pe toti la suceava ;))
|
Cum sambata liniute?
Hotarati-va "in pana mea" :))) |
Quote:
|
Quote:
|
am aflat de la un prieten , ca este un nene in iasi , cu un toyota land cruiser care are montat un bullbar , si face praf toate taxiurile care ii taie fata . il stie cineva ??? are tot respectul meu , am sa-i pup bullbaru :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:23. |
- Copyright 2026 4Tuning