![]() |
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
:))...lasa ca vin eu duminica..si va fac o demonstratie cu dacia mea d n-o sa ziceti ca-i adevarat..:)) ...o scot din viteze...si va pun sa impingetzi la ea :P..sa vedem cat prinde !!! :P abis
|
Quote:
|
alecs, tu nu esti tocmai nou pe forum, stii f bine cum au degenerat discutiile la intalnirile de pe vremuri, tocmai de asta sunt destui circumspecti...
eu nu ma mai implic in organizare, si nici altii nu o mai fac, asta nu inseamna ca nu e mai mult decat de apreciat faptul ca se organizeaza intalniri. eu sincer sunt mai mult decat bucuros de faptul ca sunt din nou pasionati de fenomenul asta, si ca sunt oameni care vin poate de la zeci de km sau renunta poate la o seara linistita cu prietenii sau familia ca sa mai "ia microbul" putin. nu pot decat sa ma inclin in fata lor, si nu cred ca altii au alta parere... |
Quote:
|
nu stiu dak stii ce intalniri se faceau acum ceva vreme...pe iarna asa ;)
iti amintesti anumite "sprinturi paralele" sa zic asa? cerculetele facute cu cateva zeci de masini concomitent? burnuri cu multe masini? pozele de grup care ocupau toata parcarea de la sala sporturilor? alea necesitau organizare, pana si de "organele legii" se "tinea cont" dak ma intelegi... dar nu, de mers la un suc nu e greu, si nici organizare nu trebuie.... sincer eu as vrea sa mai vin, dar nu pot, pt ca sutn plecat mai tot timpul, si imi pare rau, sunt multi membri noi cu care n-am apucat sa schimb nici 2 vorbe, sa speram insa ca la intalnirile urmatoare sa se schimbe treaba si sa pot ajunge si eu |
Eu nu am zis nimic de acele "sprinturi paralele" eu ma refeream doar la faptul ca pentru nimeni de pe acest forum nu cred ca este un capat de tara sa vina la intalniri si sa mergem la un suc ceva :)
|
Quote:
sa sti k ai dreptate. cred, si sunt sigur k f multi ar vrea sa vina unde se aduna lumea... dar, poate nu au masina lor personala (e a lu' tata), nu e cine stie ce de modificata sau poate are muzik pe ea si atata, si cred eu k au o retinere (le e rusine) sa nu rada altii (cu mintea ingusta) de ei "iauite-l mah si pe asta, e mare inrait al tuningului si ce tromp. de car are......" si din cauza asta sunt f putini cei care se intalnesc intr-un final. La o intalnire NU trebuie sa te dai mare cu car-ul tau...., ingamfat s.a.m.d.... vi in locul respectiv k vrei sa te dai cu altii la o liniutza, sa te uiti k face ala o demonstratie, mai vezi ceva la unu pe masina.... si "furi" si tu ideea dak e belea, mai schimbi o vorba... si multe altele. parerea, conteaza. bafta everyone. |
aleks, intr-adevar esti tare ocupat, nici prin london nu te-am mai vazut :lol:
deci daca e duminica intalnire....nu pot sa vin :D |
Quote:
eu unul duminica seara am sa fiu k de obicei la 8 seara jos la stadion!Bafta si numai bine!;) |
cred k o sa fiu si eu pe acolo. nu de alta dar vreau sa imi iau vro 3 placinte cu visine din mec.... ;)
|
Poti sa vii :) o sa te asteptam :) .... daca nu am ras noi de magarul de ionutzzz =))=))=)))=))) nu o sa radem de tine :))=)) :lol:
P.S GLUMEAM ..... ne vedem jos la stadion DUMINICA LA ORA 20:00 ... cn vrea sa vina si ii face placere .... ne gaseste acolo Later edit: Ionutzz sa pun poza cu climatronicul tau ?=)))=))=)) |
deci chiar nu am avut cum sa ma urc la volan ieri....... :(
am postat si la intalniri cauza. cum am mai spus ar fi cel mai bine sambata. astept parerile voastre. |
Mai baieti....mai copii...dak eu am avut curaj sa-mi aduc harbu meu printre voi...deeeeci..:)) ..sa nu le fie rushine la altii d masinile lor..conteaza sa aiba motor..4 roti + 1 d rezerva..si volan ... si benzina sa o poti forja ..ca sa am c filma eu cu alex :P ...
|
Daca vrei sa forjati chemati-l si pe DEN-u cu dacia verde... desi nu cred ca vrea... dar... if you wanna eat some dust, ask him :)
|
Pana la faza cu forjatul masinilor mai intai trebuie sa vina lumea la intalniri!si dupa aia mai discutati!Daca se vine k duminica trecuta de nu aveam unde sa parchez masina........e clar!Bafta si numai bine!
|
ce zicem sa mutam ora de la 20 la 21? rechin imi faci si mie un cd cu pozele de la salon? PLSSS! 10X!
|
Eu zic ca si asa nu vine lumea la 8 .... dar la 9 nici atata... in fine ... cum vreti voi .... am auzit ca duminik a fost marfa tare=)) :lol:
|
da ce carcotas esti tu ..... :)))
|
asa-i nicu...noi am fost primii care am venit acolo...si ultimii care am plecat :)) da-o-n mama ei d treaba...eu imi turam acolo d nebun motoru si nu ma vedea nimeni:)) abis..bafta
|
vand bilet FIA GT Bucuresti la sectiunea vip, 500 euro tel 0745587871
vand bilet FIA GT Bucuresti la sectiunea vip, 500 euro
tel 0745587871 |
salutare! as vrea si eu sa stiu cateva locuri prin care se distreaza lumea sambata seara, ex. un biliard, o terasa, etc (doar numele localurilor, cu adresa vad eu cum ma descurc). ms mult, bafta
|
The Door (langa Sala Sporturilor), West End (Stadion), Marinarul (Insula)
Toate-s cluburi :D |
Ambiance (Tic Tac) -> biliard
|
Quote:
|
Dak nici duminik asta nu mai vin astea la MAREA intalnire....gata..imi iau concediu !!! ..:)) ..bafta si t mai astept la o liniutza sa t fac :))
|
de ce mah rechin ?!
pacat k ai plecat duminica mai devreme, n-ai apucat sa vezi tunurile de bass si turbinele ascunse pe care le am in car. |
pai cam atunci isi scoate si elcar-ul din service :P ...si eu :-S...
|
deci in seara asta ceva ??????????????
|
3 Attachment(s)
cat serviti voi cafeluta ce ziceti de asta? o sa vin cu ceva mai multe cand ma intorc din TM si poate cu ceva mai multe, asa ca spionul.
|
zic ceva ce o sa deranjere poate pe altii dar cei din piatra cred ca sunt mai uniti ca noi... :(
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
:lol: ;) Bafta si numai bine! |
MONICA? :shock: :shock: :lol: :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pacat...Daca vedem, poate lasam un pic sesiunea si veneam la NT :)
|
Quote:
|
pai si poze ceva de la piatra ???
|
Cine are sa le puna...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning