Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

ionutzzz 10-05-07 23:04

Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning

:))...lasa ca vin eu duminica..si va fac o demonstratie cu dacia mea d n-o sa ziceti ca-i adevarat..:)) ...o scot din viteze...si va pun sa impingetzi la ea :P..sa vedem cat prinde !!! :P abis

® Al3cS ® 10-05-07 23:06

Quote:

Originally Posted by BMW RECHIN_66 MON (Post 895241)
Ba da esti magar mare:D !Sa vezi ce te calc cu rechinu cand te prind:lol::lol:
Nu la o adica ai dreptate,sa vina mai multi,nu numai noi cei care ne adunam mereu!Dar na poate unii au treburi mai importante decat sa se intal cu niste soareci duminica seara si sa le asculte prostiile lor!Bafta si numai bine

Cine isi doreste cu adevarat .... face tot posibilul sa ajunga, chiar daca nu vin de fiecare data .... in fine .... fiecare cu treaba lui si cu gandirea lui .... pe mine chiar nu ma intereseaza ce cred altii despre mine sau despre noi cei care ne mai intalnim sa mergem undeva sa mai vb. Toata lumea in spatele calc. vb dar nimeni nu face.Asta este :evil: nu putem obliga pe nimeni sa vina.:rolleyes2 Nu stiu de ce am eu impresia asta ca ... daca ar face altcineva de pe acest forum o intalnire ar veni si altii ... cineva de "mai sus" :oops: :idea:

aleks 10-05-07 23:54

alecs, tu nu esti tocmai nou pe forum, stii f bine cum au degenerat discutiile la intalnirile de pe vremuri, tocmai de asta sunt destui circumspecti...
eu nu ma mai implic in organizare, si nici altii nu o mai fac, asta nu inseamna ca nu e mai mult decat de apreciat faptul ca se organizeaza intalniri.
eu sincer sunt mai mult decat bucuros de faptul ca sunt din nou pasionati de fenomenul asta, si ca sunt oameni care vin poate de la zeci de km sau renunta poate la o seara linistita cu prietenii sau familia ca sa mai "ia microbul" putin.
nu pot decat sa ma inclin in fata lor, si nu cred ca altii au alta parere...

® Al3cS ® 11-05-07 08:19

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 895321)
alecs, tu nu esti tocmai nou pe forum, stii f bine cum au degenerat discutiile la intalnirile de pe vremuri, tocmai de asta sunt destui circumspecti...
eu nu ma mai implic in organizare, si nici altii nu o mai fac, asta nu inseamna ca nu e mai mult decat de apreciat faptul ca se organizeaza intalniri.
eu sincer sunt mai mult decat bucuros de faptul ca sunt din nou pasionati de fenomenul asta, si ca sunt oameni care vin poate de la zeci de km sau renunta poate la o seara linistita cu prietenii sau familia ca sa mai "ia microbul" putin.
nu pot decat sa ma inclin in fata lor, si nu cred ca altii au alta parere...

Da aleks este adevarat ce ai zis tu dar... eu nu inteleg ceva :) ai zis tu ceva de organizare :???: ce organizare iti trebuie ca sa ne intalnim la ora h in locatia x si sa mergem la un suc undeva sa mai vb ? ce trebuie organizat pentru asta ? Multumesc de raspuns!

aleks 11-05-07 14:57

nu stiu dak stii ce intalniri se faceau acum ceva vreme...pe iarna asa ;)
iti amintesti anumite "sprinturi paralele" sa zic asa?
cerculetele facute cu cateva zeci de masini concomitent? burnuri cu multe masini? pozele de grup care ocupau toata parcarea de la sala sporturilor?
alea necesitau organizare, pana si de "organele legii" se "tinea cont" dak ma intelegi...
dar nu, de mers la un suc nu e greu, si nici organizare nu trebuie....
sincer eu as vrea sa mai vin, dar nu pot, pt ca sutn plecat mai tot timpul, si imi pare rau, sunt multi membri noi cu care n-am apucat sa schimb nici 2 vorbe, sa speram insa ca la intalnirile urmatoare sa se schimbe treaba si sa pot ajunge si eu

® Al3cS ® 11-05-07 15:54

Eu nu am zis nimic de acele "sprinturi paralele" eu ma refeream doar la faptul ca pentru nimeni de pe acest forum nu cred ca este un capat de tara sa vina la intalniri si sa mergem la un suc ceva :)

real_speedmasters 11-05-07 18:25

Quote:

Originally Posted by ® Al3cS ® (Post 896231)
Eu nu am zis nimic de acele "sprinturi paralele" eu ma refeream doar la faptul ca pentru nimeni de pe acest forum nu cred ca este un capat de tara sa vina la intalniri si sa mergem la un suc ceva :)

sa sti k ai dreptate.
cred, si sunt sigur k f multi ar vrea sa vina unde se aduna lumea... dar, poate nu au masina lor personala (e a lu' tata), nu e cine stie ce de modificata sau poate are muzik pe ea si atata, si cred eu k au o retinere (le e rusine) sa nu rada altii (cu mintea ingusta) de ei "iauite-l mah si pe asta, e mare inrait al tuningului si ce tromp. de car are......" si din cauza asta sunt f putini cei care se intalnesc intr-un final.
La o intalnire NU trebuie sa te dai mare cu car-ul tau...., ingamfat s.a.m.d....
vi in locul respectiv k vrei sa te dai cu altii la o liniutza, sa te uiti k face ala o demonstratie, mai vezi ceva la unu pe masina.... si "furi" si tu ideea dak e belea, mai schimbi o vorba... si multe altele.

parerea, conteaza.

bafta everyone.

Bmw_Rulllzzz 11-05-07 20:12

aleks, intr-adevar esti tare ocupat, nici prin london nu te-am mai vazut :lol:
deci daca e duminica intalnire....nu pot sa vin :D

MON-u 12-05-07 16:36

Quote:

Originally Posted by real_speedmasters (Post 896457)
sa sti k ai dreptate.
cred, si sunt sigur k f multi ar vrea sa vina unde se aduna lumea... dar, poate nu au masina lor personala (e a lu' tata), nu e cine stie ce de modificata sau poate are muzik pe ea si atata, si cred eu k au o retinere (le e rusine) sa nu rada altii (cu mintea ingusta) de ei "iauite-l mah si pe asta, e mare inrait al tuningului si ce tromp. de car are......" si din cauza asta sunt f putini cei care se intalnesc intr-un final.
La o intalnire NU trebuie sa te dai mare cu car-ul tau...., ingamfat s.a.m.d....
vi in locul respectiv k vrei sa te dai cu altii la o liniutza, sa te uiti k face ala o demonstratie, mai vezi ceva la unu pe masina.... si "furi" si tu ideea dak e belea, mai schimbi o vorba... si multe altele.

parerea, conteaza.

bafta everyone.

dar crezi k toti cei care ne intal acum sunt cu masina personala?!nu!;) dar nu cred sa fie cineva cu impresii printre noi cei care ne vedem duminica de duminica si nu cred k o sa rada nimeni dak o sa vina cineva cu o masina mai normala k doar noi nu suntem cine stie ce smecheri,eu unul am muncit din greu sa imi iau masinuta asta a mea si ma consider un norocos si un om obisnuit care are k pasiune,masinile si tot ce tine de ele!Sunt bine veniti toti cei care impartasesc aceasta pasiune chiar dak au masina personala sau a familiei!:-)
eu unul duminica seara am sa fiu k de obicei la 8 seara jos la stadion!Bafta si numai bine!;)

real_speedmasters 12-05-07 17:28

cred k o sa fiu si eu pe acolo. nu de alta dar vreau sa imi iau vro 3 placinte cu visine din mec.... ;)

® Al3cS ® 12-05-07 19:15

Poti sa vii :) o sa te asteptam :) .... daca nu am ras noi de magarul de ionutzzz =))=))=)))=))) nu o sa radem de tine :))=)) :lol:
P.S GLUMEAM ..... ne vedem jos la stadion DUMINICA LA ORA 20:00 ... cn vrea sa vina si ii face placere .... ne gaseste acolo
Later edit: Ionutzz sa pun poza cu climatronicul tau ?=)))=))=))

real_speedmasters 14-05-07 13:41

deci chiar nu am avut cum sa ma urc la volan ieri....... :(
am postat si la intalniri cauza.
cum am mai spus ar fi cel mai bine sambata.
astept parerile voastre.

ionutzzz 14-05-07 16:01

Mai baieti....mai copii...dak eu am avut curaj sa-mi aduc harbu meu printre voi...deeeeci..:)) ..sa nu le fie rushine la altii d masinile lor..conteaza sa aiba motor..4 roti + 1 d rezerva..si volan ... si benzina sa o poti forja ..ca sa am c filma eu cu alex :P ...

Sl1V3R 14-05-07 19:30

Daca vrei sa forjati chemati-l si pe DEN-u cu dacia verde... desi nu cred ca vrea... dar... if you wanna eat some dust, ask him :)

MON-u 15-05-07 13:12

Pana la faza cu forjatul masinilor mai intai trebuie sa vina lumea la intalniri!si dupa aia mai discutati!Daca se vine k duminica trecuta de nu aveam unde sa parchez masina........e clar!Bafta si numai bine!

Boasa 15-05-07 13:46

ce zicem sa mutam ora de la 20 la 21? rechin imi faci si mie un cd cu pozele de la salon? PLSSS! 10X!

® Al3cS ® 17-05-07 15:22

Eu zic ca si asa nu vine lumea la 8 .... dar la 9 nici atata... in fine ... cum vreti voi .... am auzit ca duminik a fost marfa tare=)) :lol:

Al3xxx 17-05-07 16:10

da ce carcotas esti tu ..... :)))

ionutzzz 17-05-07 16:28

asa-i nicu...noi am fost primii care am venit acolo...si ultimii care am plecat :)) da-o-n mama ei d treaba...eu imi turam acolo d nebun motoru si nu ma vedea nimeni:)) abis..bafta

vsa 17-05-07 20:44

vand bilet FIA GT Bucuresti la sectiunea vip, 500 euro tel 0745587871

vand bilet FIA GT Bucuresti la sectiunea vip, 500 euro
tel
0745587871

PYT 17-05-07 23:36

salutare! as vrea si eu sa stiu cateva locuri prin care se distreaza lumea sambata seara, ex. un biliard, o terasa, etc (doar numele localurilor, cu adresa vad eu cum ma descurc). ms mult, bafta

Andr3i 18-05-07 12:16

The Door (langa Sala Sporturilor), West End (Stadion), Marinarul (Insula)

Toate-s cluburi :D

Boasa 18-05-07 14:30

Ambiance (Tic Tac) -> biliard

MON-u 19-05-07 15:00

Quote:

Originally Posted by ionutzzz (Post 906013)
asa-i nicu...noi am fost primii care am venit acolo...si ultimii care am plecat :)) da-o-n mama ei d treaba...eu imi turam acolo d nebun motoru si nu ma vedea nimeni:)) abis..bafta

Lasa ma ionut k mam lamurit eu si cu intalnirile astea.....Bafta si numai bine!;)

ionutzzz 19-05-07 18:33

Dak nici duminik asta nu mai vin astea la MAREA intalnire....gata..imi iau concediu !!! ..:)) ..bafta si t mai astept la o liniutza sa t fac :))

real_speedmasters 26-05-07 11:16

de ce mah rechin ?!
pacat k ai plecat duminica mai devreme, n-ai apucat sa vezi tunurile de bass si turbinele ascunse pe care le am in car.

ionutzzz 26-05-07 12:20

pai cam atunci isi scoate si elcar-ul din service :P ...si eu :-S...

Bmw_Rulllzzz 27-05-07 12:15

deci in seara asta ceva ??????????????

sageata 27-05-07 15:18

3 Attachment(s)
cat serviti voi cafeluta ce ziceti de asta? o sa vin cu ceva mai multe cand ma intorc din TM si poate cu ceva mai multe, asa ca spionul.

Boasa 28-05-07 02:31

zic ceva ce o sa deranjere poate pe altii dar cei din piatra cred ca sunt mai uniti ca noi... :(

SashaNT 28-05-07 16:17

Quote:

Originally Posted by Boasa (Post 921584)
zic ceva ce o sa deranjere poate pe altii dar cei din piatra cred ca sunt mai uniti ca noi... :(

Peste tot sunt neintelegeri .. si pt a rezolva problemele trebuie cautata "BUBA",care sunt persoane cu intentii mai putin bune .. Acele persoane trebuie pur si simplu bagate in seama la un standard mai inferior.. :twisted: :)

MON-u 28-05-07 18:00

Quote:

Originally Posted by SashaNT (Post 922145)
Peste tot sunt neintelegeri .. si pt a rezolva problemele trebuie cautata "BUBA",care sunt persoane cu intentii mai putin bune .. Acele persoane trebuie pur si simplu bagate in seama la un standard mai inferior.. :twisted: :)

La asta kam ai dreptate!Sa vedem ce se poate face!:sad:

Quote:

Originally Posted by real_speedmasters (Post 919907)
de ce mah rechin ?!
pacat k ai plecat duminica mai devreme, n-ai apucat sa vezi tunurile de bass si turbinele ascunse pe care le am in car.
dar lasa ... poate le vezi de duminik in 2 saptamani cand poate mai ajung pe la voi. :D

Eu unu te astept cu placere!Poate pana atunci o scot si eu pe monica de la doctor si sper sa ii pun si carburatorul original,sa traga asa cum trebuie;) .....sa nu vii chiar degeaba la bc
:lol: ;) Bafta si numai bine!

Boasa 28-05-07 18:09

MONICA? :shock: :shock: :lol: :lol:

Ali_ump 28-05-07 19:55

Quote:

E doar aparent sa stii...sunt cativa...ma rog ..majoritatea pot sa spun... care intradevar trag in aceeasi directie...iar restu sunt in deriva:rolleyes2

cristi_407 28-05-07 20:16

Quote:

Pai daca la noi nu vin fete :)

SashaNT 28-05-07 20:36

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 922472)

Dar nici la noi nu prea vezi fete :))))))

cristi_407 28-05-07 21:08

Pacat...Daca vedem, poate lasam un pic sesiunea si veneam la NT :)

Boasa 29-05-07 00:28

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 922472)

Pai iesim cu fetele sau iesim intre noi cei cu masinile? Poate ar trebui sambata seara toti cu fetele si duminica fara...

Bmw_Rulllzzz 29-05-07 12:27

pai si poze ceva de la piatra ???

Boasa 29-05-07 13:18

Cine are sa le puna...

All times are GMT +2. The time now is 23:08.

- Copyright 2026 4Tuning