![]() |
Re: Bancuri, Poze, Filmulete Funny
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=NN4Zk...eature=related
:lol: https://www.youtube.com/watch?v=GEb23...eature=related :lol: https://www.youtube.com/watch?v=rkV3iBW0HtM si cine zicea ca pufosi nu stiu sa danseze? https://www.youtube.com/watch?v=RJlPE...eature=related copii spun lucruri trasnite :lol: https://www.youtube.com/watch?v=_pj2N...eature=related wanna hand grenade? https://www.youtube.com/watch?v=SZa39Iwg1Pg cine e sefu? https://www.youtube.com/watch?v=vatlq...eature=related si pentru cei care mai tin minte The Fresh Prince of Bel Air https://www.youtube.com/watch?v=EANIF9K8ODg https://www.youtube.com/watch?v=sGaua...eature=related |
Intr-un magazin cu papagali, o domnisoara interesata:
- Cat costa acesta? - 500 euro! - Dar acesta? - 300 euro! Neputandu-si permite asemenea preturi, il intreaba pe vanzator: - Dar mai ieftini nu aveti? - Ba da, la 1 euro, dar e vai mama lui si injura. - Ok, il iau pe acela, spuse domnisoara. Ajunge acasa si da la o parte panza de pe colivie, moment in care papagalul incepe sa o injure si sa ii spuna ce casa de cacat are si ce mizerie e. Fata revoltata pune panza la loc si uita de papagal vreo cateva saptamani. Aducandu-si aminte de el si gandindu-se ca nu cumva biata pasare sa fi murit, ridica usor-usor panza, la care papagalul se uita la ea si exclama: - Te mananca in cur, vad !!! |
tare rau!!!!!!!!!!!!!!
m-am cracanat de ras......... |
|
ce inventiv a fost ala care a facut site`ul :)) e un documentar demn de wikipedia =))
|
n tip opreste un taxi. Merg ei ce merg, si-n fata apare o intersectie cu semaforul pe "rosu". In loc sa frineze soferul accelereaza si trece
"pe muchie de cutit" prin intersectie.Pasagerul, alb ca varul striga: - Ce faci domne' esti nebun ?! Era sa ne ciocnim !...etc... - Lasa, domnu' ca stiu eu ce fac; eu sunt meserias... Mai merg ei o bucata de drum.Din nou o intersectie, si din nou pe rosu. Cu acceasi tehnica, soferul trece in viteza, evitand in extremis accidentul. Pasagerul, cu tahicardie, striga: - Ajunge omule ! Esti asasin sau ti-ai iesit din minti ! N-ai vazut ca era "rosu" ?! - Sefu', nu-ti fa probleme ca stiu eu ce fac. Domne', eu sunt meserias... Dupa inca o portiune de drum apare o intersectie cu "verde". Taximetristul, in loc sa continue, frineaza brusc - fara sa intre in intersectie. Pasagerul nu se abtine: - Acum chiar ca nu te inteleg !? De ce nu treci, ca doar e "verde" ? - Si daca vine cumva un meserias din dreapta !.... |
|
|
Alinuţ şi Alinuţa mergeau pe un pod. Podul s-a rupt şi Alinuţ a căzut şi a murit. Alinuţa a fost mai norocoasă: s-a prins cu ochiu' d-un cui.
Trei blonde blocate īn lift strigau pe rīnd "ajutor, ajutor". La un moment dat, una dintre ele: - Ce-ar fi să strigăm simultan? Şi īncep ele: "simultan, simultan". Iubitule, spune o blondă, azi, un coleg mi-a spus un banc cu blonde, de m-am prăpădit de rīs. Era cīt pe-aci să cad din pat... Doi poliţişti discută: - De ce īţi pui copilul să doarmă pe dulap? - Data trecută a căzut din pat şi n-am auzit. Poliţistul īn muzeu. Din neatenţie, dă jos o vază, care se sparge. Paznicul, palid, se apropie īn fugă: - Vai de mine, era o piesă care data de acum 3000 de ani. - Ce m-am speriat, credeam că am spart ceva nou. |
Doi poliţişti se īntīlnesc:
- Mă, se apropie Paştele, ţi-am cumpărat un ou Kinder. Se īntīlnesc şi a doua zi: - Ce zici, ţi-a plăcut oul? - Ciocolata era excelentă, dar capsula am īnghiţit-o cam greu. Un poliţist coboară din dubă, se uită īn jos, ia pe deget, gustă: - Hmmm, c***t, bine că n-am călcat īn el! La secţia de poliţie, vine un bărbat alergīnd şi strigīnd: - Domnule poliţist, te rog, arestează-mă imediat, īnchide-mă! - Dar ce s-a īntīmplat? - Am tras cu pistolul īn nevastă-mea. Patru cartuşe! - Ai omorīt-o, nenorocitule? - Nu, din păcate nu am atins-o. De aceea, vă rog, băgaţi-mă īntr-o celulă, repede! Doi poliţai patrulau prin cartierul inginerului Ionescu. Domnul inginer iese cu gunoiul pe la miezul nopţii. Un poliţai zice: - Ghiţă, uite un spion! - Nu, bă, e unu' cu gunoiu'! - Ba e spion! Mă duc să-i cer actele. Se duce organul la dl.inginer: - Actele dv., vă rog! - Ce acte, dom'le, am ieşit cu gunoiu'! - Eşti spion! Mergi la secţie. - Dom'le, sīnt ing. Ionescu, stau īn blocu' ăsta, la apartamentu' 8. - Ghiţă, du-te la asociaţie şi verifică! Se duce Ghiţă şi vine fuga īnapoi: - Nu locuieşte nici un ing. Ionescu la ap.8. Merg ei la secţie, dl. inginer tot face gălăgie că stă la ap. 8. Īl mai trimite şefu' pe Ghiţă īncă o dată la asociaţie să mai verifice, acelaşi rezultat: nici un ing. Ionescu la ap.8. A doua zi de dimineaţă, apare şeful poliţiei, vecin de scară cu ing. Ionescu. Aude povestea şi īl eliberează pe inginer. Inginerul merge supărat direct la asociaţie. Administratoru' nici nu-l lasă să deschidă gura: - Domnu' Ionescu, aveţi probleme. V-a căutat poliţia de 2 ori, da' le-am spus că nu staţi aici. - Dv. l-aţi accidentat? īl īntreabă agentul de circulaţie pe automobilistul care, ieşit din maşină, priveşte buimac la omul īntins pe trecerea de pietoni. - Nu l-am accidentat, ferească sfīntul, nici nu l-am atins! Voia să treacă, i-am cedat trecerea şi el, de uimire, a leşinat! La postul comunal de jandarmi se prezintă un individ cu aripa maşinii īnfundată. - Domnule plutonier, aveţi vaci negre īn satul acesta? - Din cīte ştiu eu, nu. - Dar capre negre? - Nu, nu cred. - Cai negri? - Nu. De ce īntrebaţi? - Īnseamnă că am lovit un popă. Īntr-un bar, intră disperat un poliţist: - Dom'le, ajutaţi-mă că mi-am īncuiat cheile īn maşină şi nu ştiu ce să fac! - Păi, ai lăsat un pic geamu' deschis? - Da! - Bine, uite, ia sīrma asta, īndoaie-o la vīrf, ca un cīrlig, şi prin geamul īntredeschis īncearcă să le-agăţi. - Mulţumesc, dom'le, m-ai salvat! După un timp, intră un alt tip īn bar ţinīndu-se cu mīinile de burtă, de rīs. - Ce rīzi, nene, ce-ai păţit? - E un poliţist afară care īncearcă să-şi scoată cheile din maşină cu o sīrmă... ha, ha, haaaa... - Şi ce-i aşa amuzant, noi i-am spus cum să facă. - Da, da' mai e un poliţist īnăuntru care-l ghidează! Un poliţist discuta cu doi colegi: - Băi, copilul meu e prost, nu ştie cīt face 1-1. - Bă, al meu e şi mai prost, zice al doilea, nu ştie cīt face 1+1. Al treilea: - Veniţi la mine acasă să vedeţi ce prost e al meu. Acasă la al treilea poliţist: - Bă, Costeluş, vino la tata, du-te la colţul blocului şi vezi dacă vin acasă. - Bine, tati, mă duc. După cinci minute: - Nu vii. - Vedeţi, bă? Cei doi poliţişti: - Ce prost, parcă nu putea să se uite de pe balcon! Un poliţist interpelează un individ beat turtă care īncearca să se urce la volanul maşinii sale: - Chiar intenţionezi să şofezi īn halul ăsta? - N-am de ales. Nu vezi că nu-s īn stare s-o iau pe jos? Un poliţist vede un automat, se apropie de el şi bagă o fisă. Deodată, apare un pahar şi īncepe să curgă cafea. Poliţistul ia paharul, īl bea şi mai bagă o fisă. Din nou apare un pahar, curge cafeaua pe care o bea poliţistul şi acţiunea se repetă de mai multe ori, pīnă cīnd īn spatele poliţistului se formează o coadă destul de mare. La un moment dat, o bătrīnă īl īntreabă pe poliţist: - Domnule poliţist, ne lăsaţi şi pe noi să bem o cafea, că de o oră stăm la coadă? La care poliţistul indignat răspunde: -Ce vrei, babo, ţi-e ciudă că cīştig? Un poliţist īşi făcea rondul, frecīndu-şi cu satisfacţie bulanul de mīnă. Văzīnd īn faţa sa o coajă de banană aruncată pe jos, omul cu bulanul exclamă vădit iritat: - Ptiu, fir-ar a dracului de viaţă! Iar o să cad! |
O blondă se plimbă cu prietenul ei pe lāngă o şosea circulată.
La un moment dat, tipul, fan Mercedes, īi zice: - Uite un Mercedes Vito! Blonda, lovită īn sentiment, coace ce coace şi, la un moment dat, cānd vede un BMW, zice: - Uite un BMW, boule! Fetele din ziua de azi īn liceu īnvaţă doar două litere şi două cifre: A4 şi X5, īncepīnd cu facultatea īnvaţă īncă două cifre şi o literă: Q7 şi X6. Din cauza crizei financiare, īncepīnd cu anul universitar 2009-2010, se va schimba programa la facultăţi şi se vor īnvăţa alte patru litere: RATB. O femeie se īntoarce acasă dimineaţă. Bărbatul o īntreabă unde a fost pīnă la ora aia, la care femeia răspunde că a dormit la cea mai bună prietenă a ei. Bărbatul dă telefon la 10 cele mai bune prietene ale soţiei. Nici una nu-i confirmă ca a dormit noaptea la ea... Se īntoarce bărbatul dimineaţă acasă. Femeia īl īntreabă unde a fost pīnă la ora aia. El răspunde că a dormit acasă la cel mai bun prieten. Femeia telefonează la 10 cei mai buni prieteni ai soţului ei şi, din toţi, 8 īi confirmă că īntr-adevăr noaptea precedentă soţul ei a dormit la ei, iar ceilalţi 2 insistă că īncă se află acolo... Īntr-o zi, la uşa unei bătrīne bate un domn, elegant īmbrăcat, cu un aspirator īn mīnă. Nici n-apucă bătrīna să deschidă, că tipul īncepe: - Aş dori să vă prezint cel mai performant aspirator... Īn timp ce vorbea, aruncă pe covorul din holul casei o cantitate considerabilă de bălegar, explicīnd: - Staţi liniştită, dacă acest aspirator nu curăţă TOT ce se află pe covor, promit că mănīnc eu ce rămīne! După ce ascultă toata povestea, tremurīnd de nervi, bătrīna īi răspunde: - Sper să ai poftă, că nu am curent de azi-dimineaţă! |
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:17. |
- Copyright 2026 4Tuning