![]() |
Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii
folosesti bump?
|
Nu folosesc bump.Doar textura simpla , dar am incercat si cu bump si se vedea la fel .
Am vazut undeva ca scria ceva gen " splatter texture " pentru close-up dar nu scria cum se face sau ce inseamna. |
Re: Lucrari Mitza_pk
Salut, imi puteti face si mie un model cu un BMW si scris pe langa cu un rosu sangeriu RC' Final?
|
1 Attachment(s)
cum fac uzura pe discul de frana asa ca in imagine???
|
folosesti un bump 8) http://forum.cg-cars.com/gallery/browseimages.php?c=31
|
1 Attachment(s)
pentru rugina tot bump?
|
1 Attachment(s)
am si eu o problema cum pot sa fac sa numai imi mi se vada background-ul prin obiecte sau daca este vreo setare de facut inainte de a randa :( ca eu miam stors creieri dar nu miam dat seama ce sa fac
|
Pai ce vezi tu acolo nu e transparenta :)
Este de fapt reflexie, pentru ca ai la Enviroment o poza, iti ia reflexia direct, ai putea sa incerci sa schimbi modul reflexiei, nu am mai umblat prin max de o lunga perioada de timp, si nu imi aduc aminte exact acum, cum rezolvam eu problema. Te sfatuiesc sa folosesti HDRI-uri. ;) Daca totusi tii neaparat sa folosesti background-ul ala poti face in felul urmator, nu stiu cat de relevanta e, dar din cate imi aduc aminte pe mine ma ajuta uneori :) apasa f10 mergi la al doilea tab, apoi V-ray Enviroment, iar acolo ai Reflection/Refraction, bifeaza casuta din stanga apoi alege o alta imagine, una cat de cat asemanatoare cu background-ul ma refer la lumini etc ... sa nu iasa reflectii de padure pe ea intelegi :) Bafta |
mersi ,am sa incerc asa cum ai spus
|
modificare bara.
salut baieti.:D
am si eu nevoie de o poza cu masina din fata in cara sa am bara sparta sau crapata. puteti sa mi-o faceti si mie cu vreun program cv?https://i145.photobucket.com/albums/r...1/DSC02495.jpg |
Ce se poate face din ea?
5 Attachment(s)
ce se poate face din asa o masinuta?...as dori daka sse ofera cineva sa o modifice putin.nu exagerat...putin o grda mai la sol joasa,niste bari joase...niste jante pe 17,in principiu cum este acum dar totul mai jos...ceva real,ceva ce pot lua k exemplu pt la vara sa o modific(si sa nu coste nici mult,deci nu complicate:D ) daka se ofera cineva...
MULTUMESC P.S-daka trend`ul nu este postat unde trebuie rog un administrator sa`l mute si daka poate sa`mi lase un PM unde la mutat,un link ceva MULTUMESC PT INTELEGERE |
care ma ajuta si pe mne cu un blueprint cu un BMW 318 pisicuta in 2 usi plz:D
|
Ce inseamna randare???
Multumesc |
Quote:
....sau wiki care este un profesor mai bun decat mine iti spune: http://en.wikipedia.org/wiki/Renderi...er_graphics%29 |
multumesc mult!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning