Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club ESPERO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/92327-club-espero.html)

johnsonxxl 07-10-09 17:15

Re: Club ESPERO

bun venit dany..

deci cu cei care suntem din restul tarii cum facem cu stickerele?mie poti sa mil trimiti in format imagine la marimea originala..ca il scot eu la un atelier...

Dany_1987 07-10-09 17:23

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 2700655)
bun venit dany..

deci cu cei care suntem din restul tarii cum facem cu stickerele?mie poti sa mil trimiti in format imagine la marimea originala..ca il scot eu la un atelier...

bine v-am gasit johnsonxxl pe tine si pe restul membrilor clubului si imi pare bine ca sunt cu voi in acest club ...

Am inteles k e vorba despre niste stickere ca sunt 3 ron bucata si ca ar fi gata imi pare bine sa aud dak e asa si as vrea si eu vre-o 2 sau 3 cu cine pot sa iau legatura eu sunt din bucuresti daca acel cineva care le face imi poate da si mie un PM cu un nr de tel sau id ceva va rog ....

Dany_1987 07-10-09 17:44

1 Attachment(s)
pun si eu o poza cu masina mea cum ar arata cu un sticker pe spate facut de mine in Paint...

87-bob 07-10-09 18:11

johnny noi toti vrem,dar vad ca baiatul care a zis ca le face nu mai da niciun semn...

Dany_1987 07-10-09 18:15

Quote:

Originally Posted by 87-bob (Post 2700789)
johnny noi toti vrem,dar vad ca baiatul care a zis ca le face nu mai da niciun semn...

Probabil ca are si el treaba ma cine stie ce il retine hai sa nu fim carcotasi a trecut decat 1 zi de cand nu a raspuns probabil in seara asta sau in cursul zilei de maine ne va raspunde si vom primi stickere, Rabdare ....

Rob3rt_espero 07-10-09 18:17

Vine careva sambata la vitan ?

mike-fullspeed 07-10-09 20:02

eu nu vin... :D

@ gogu: se rabateaza oglinzile la toate Espero, poate ale tale sunt defecte....

Eu va sfatuiesc sa nu mai disperati cu stikerele alea ca vin ele.... pana acum cateva zile nu era nimic, si acum ca a zis unu ca le face incepurati sa ziceti ca nu mai da semne... Rabdare tati, sau nu mai puteti merge cu masina daca nu aveti stikerul ala lipit pe ea???

^^Splash^^ 07-10-09 20:13

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 2701128)
eu nu vin... :D

@ gogu: se rabateaza oglinzile la toate Espero, poate ale tale sunt defecte....

?

nu e adevarat .nu la toate se rabateaza .la mine de exemplu sunt normale.au arc la ele care le permite sa sa strange sper usa in cazul in care sunt lovite,dar nu raman asa ,arcul le trage imediat inapoi

Dany_1987 07-10-09 20:25

CE e sambata in vitan ??

Vitantis ALL STAR DRIFT & Tuning....

mike-fullspeed 07-10-09 21:38

Quote:

Originally Posted by ^^Splash^^ (Post 2701169)
nu e adevarat .nu la toate se rabateaza .la mine de exemplu sunt normale.au arc la ele care le permite sa sa strange sper usa in cazul in care sunt lovite,dar nu raman asa ,arcul le trage imediat inapoi

sunt defecte si ale tale... la toate Espero se rabateaza oglinzile...

ing3r 08-10-09 00:28

Aprob. La toate Espero se rabateaza oglinzile... Cand am luat masina acum 2 ani nici la mine nu se rabata cea din dreapta. Era bulita. Daca desfaci oglinda ai sa constati ca e ceva defect pe la mecanismul de prindere/rabatare.
cu stickerul se poate face si asa cum spune johnsonxxl: se trimite la marime originala si se scoate separat.Ramane doar sa ne gasim acum pe net.

Eu am o idee: Fac un topic cu id de mess, de pe club espero. Cine vrea sa isi lase id-ul acolo e binevenit. Putem face si conf daca e nev, mai ales daca cineva are probleme de rezolvat cu masina. Mie unul mi se pare o idee buna, nu stiu voua cum vi se pare.

eugen_dwc 08-10-09 08:53

3 Attachment(s)
Am revenit cu poze.
Le pot face le 2 tipuri fiecare in 2 variante:
1. Pe alb lucios sau mat
2. Pe negru lucios sau mat
Pentru moment am facut 4 negre 4 albe, pentru a intra in posesia lor va rog PM

Sper sa scuzati calitatea pozelor sunt facute cu telefonul.

m1nor 08-10-09 12:55

Quote:

Originally Posted by eugen_dwc (Post 2702235)
Am revenit cu poze.
1. Pe alb lucios sau mat

Unde ai atelierul ? E mare...? te ocupi numai de colat masini..sau asta e una din ocupatii..?Pt ca si yo sunt in acelasi domeniu... si ma gandeam.... ca ne putem ajuta :).

app scuzati-ma ca nu am mai intrat nu am mai avut timp .... cu scoala si serviciu.. e cam greu...eram dator cu un logo stiu.. dar nu am mai avut timp... dar asta pare destul de ok..... si s-a bagat deja in productie..:) yo 1 o sa mi'l fac singur......

johnsonxxl 08-10-09 13:44

e o idee buna inger...dar totusi trebuie sa vorbim si pe forum sa nu-l ''ucidem'' ;)

^^Splash^^ 08-10-09 14:12

Quote:

Originally Posted by eugen_dwc (Post 2702235)
Am revenit cu poze.
1. Pe alb lucios sau mat

e cumva posibil sa ai functia de PM dezacvtivata ? ca mie asa imi apare

All times are GMT +2. The time now is 09:17.

- Copyright 2026 4Tuning