![]() |
Re: Club ESPERO
bun venit dany..
deci cu cei care suntem din restul tarii cum facem cu stickerele?mie poti sa mil trimiti in format imagine la marimea originala..ca il scot eu la un atelier... |
Quote:
bine v-am gasit johnsonxxl pe tine si pe restul membrilor clubului si imi pare bine ca sunt cu voi in acest club ... Am inteles k e vorba despre niste stickere ca sunt 3 ron bucata si ca ar fi gata imi pare bine sa aud dak e asa si as vrea si eu vre-o 2 sau 3 cu cine pot sa iau legatura eu sunt din bucuresti daca acel cineva care le face imi poate da si mie un PM cu un nr de tel sau id ceva va rog .... |
1 Attachment(s)
pun si eu o poza cu masina mea cum ar arata cu un sticker pe spate facut de mine in Paint...
|
johnny noi toti vrem,dar vad ca baiatul care a zis ca le face nu mai da niciun semn...
|
Quote:
Probabil ca are si el treaba ma cine stie ce il retine hai sa nu fim carcotasi a trecut decat 1 zi de cand nu a raspuns probabil in seara asta sau in cursul zilei de maine ne va raspunde si vom primi stickere, Rabdare .... |
Vine careva sambata la vitan ?
|
eu nu vin... :D
@ gogu: se rabateaza oglinzile la toate Espero, poate ale tale sunt defecte.... Eu va sfatuiesc sa nu mai disperati cu stikerele alea ca vin ele.... pana acum cateva zile nu era nimic, si acum ca a zis unu ca le face incepurati sa ziceti ca nu mai da semne... Rabdare tati, sau nu mai puteti merge cu masina daca nu aveti stikerul ala lipit pe ea??? |
Quote:
|
CE e sambata in vitan ??
Vitantis ALL STAR DRIFT & Tuning.... |
Quote:
sunt defecte si ale tale... la toate Espero se rabateaza oglinzile... |
Aprob. La toate Espero se rabateaza oglinzile... Cand am luat masina acum 2 ani nici la mine nu se rabata cea din dreapta. Era bulita. Daca desfaci oglinda ai sa constati ca e ceva defect pe la mecanismul de prindere/rabatare.
cu stickerul se poate face si asa cum spune johnsonxxl: se trimite la marime originala si se scoate separat.Ramane doar sa ne gasim acum pe net. Eu am o idee: Fac un topic cu id de mess, de pe club espero. Cine vrea sa isi lase id-ul acolo e binevenit. Putem face si conf daca e nev, mai ales daca cineva are probleme de rezolvat cu masina. Mie unul mi se pare o idee buna, nu stiu voua cum vi se pare. |
3 Attachment(s)
Am revenit cu poze.
Le pot face le 2 tipuri fiecare in 2 variante: 1. Pe alb lucios sau mat 2. Pe negru lucios sau mat Pentru moment am facut 4 negre 4 albe, pentru a intra in posesia lor va rog PM Sper sa scuzati calitatea pozelor sunt facute cu telefonul. |
Quote:
app scuzati-ma ca nu am mai intrat nu am mai avut timp .... cu scoala si serviciu.. e cam greu...eram dator cu un logo stiu.. dar nu am mai avut timp... dar asta pare destul de ok..... si s-a bagat deja in productie..:) yo 1 o sa mi'l fac singur...... |
e o idee buna inger...dar totusi trebuie sa vorbim si pe forum sa nu-l ''ucidem'' ;)
|
Quote:
e cumva posibil sa ai functia de PM dezacvtivata ? ca mie asa imi apare |
| All times are GMT +2. The time now is 09:17. |
- Copyright 2026 4Tuning