![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
SARBATORI FERICITE INFERNO SI SA AUZIM NUMAI DE BINE
|
Paste fericit tuturor membriilor clubului, tuturor posesorilor de autoturism marca BMW,Honda 1.6 , 125 de cai, multa sanatate si sa ne auzim numai de bine....poate facem si un gratar luni sau week-end-ul viitor
Maxim RESPECT!!! Va pupa Daffy!!! |
luciane eu si rupu te-am intrebat ceva.... elegant ar fi sa rasp. daca consideri k suntem prea slabi si arzi benzina degeaba iti dau eu bani de benzina.
|
PAshte fericit tuturor membrilor Inferno kt si tuturor cei ce acceseaza forumul nostru!!
|
Quote:
|
buna asta. nu m-am gandit. macar la mine e ieftin. consum de TDI
|
FEFE si RUP nu credetzi k ar fi mai ok sa continuam aceste discutzii dupa pashte?makr akum sa incetam cu certurile si astea??Pashte fericit FEFE si RUP :* app bafta cu noul club "succesuri" va doresc :)
|
nu cred k sunt certuri.... chiar deloc.
|
poate unii asa le considera.....vorbe rautacioase poftim :D
|
Quote:
doar ca lucian se fofileaza atata tot sa ne zica ca nu vrea sa se dea cu noi si aia e multumim de urare Paste fericit ! continuam discutia dupa Paste |
FEFE kt itzi consuma passatu? :))
|
Da nu ma DAU da nu ma DAU cu orisicine da nu ma DAU nu ma DAU ca am MOTOR si imi sta bine :))Are detoate are putere si are spate si are un MOTOR cu noroc cu un cuplu rau de tot!
|
8%..............@400NM cuplu
|
asta la mers lejer in bucuresti????
ce cod motor ai? de cati kw? |
Quote:
va lamuresc pe toti odata pt totdeauna INFERNO MOTORSPORT nu va mai participa la curse ilegale!!! Ne vedem pe 2 mai.... va rog sa continuati convorbirea asta pe YM la telefon sau chiar la un suc |
| All times are GMT +2. The time now is 08:12. |
- Copyright 2026 4Tuning