Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E46 - 320i B-19-RRM (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/74798-e46-320i-19-rrm.html)

Caius TM 06-09-09 08:25

Re: E46 - 320i B-19-RRM

1 Attachment(s)
:lol::lol:

rhadu 06-09-09 10:10

tare :))
raz, tu stai pe campia libertatii ?

alex.p7m 06-09-09 13:00

Quote:

Originally Posted by Raz6633 (Post 2614671)
Nu nu, azi, nu... am mutat-o pe partea cealalta :P...

O mai misc si eu din cand in cand sa nu faca panze de paianjen prin cilindri :P

ieri pe la 3 :)))) era acolo si pe la 5-6 knd ma intorceam spre casa era parcarea libera :))) Semn ca ai luat`o la tavalit :P

Raz6633 06-09-09 13:21

Las ca am alergat-o alaltaieri, (dar i-a placut) am fost sa o iau pe prietena mea de la aeroport, si eram in intarziere (luat flori, spalat masina)...

Si pe barbu vacarescu am arso bine de tot, lini de tramvai, slalom printre masini.

Ce sa vezi... in spatele meu, un E46 de SPP, dinala 330, cu girofare, chestii... Omu si el se grabea, girofare sirene...

Acum nu stiu cati or sa ma credeti, nici eu n-am crezut-o la inceput... tipu era praf, la volan... el cu 330 eu cu amarat de 320, nu s-a putut tine dupa mine, orice facea, tot mai bagam eu o fenta, o ceva.. si ma indepartam de el.

(mentionez pe sens opus era blocaj, deci nici gand de mers pe contrasens)

Anyway ajungem noi pe podu barbu vacarescu unde pe sensu meu de drum, se formase blocaj, si eu, vazand asta m-am cumintit. Si ill vad pe el... 'mandru' ma depaseste pe contrasens.

Again, eram in intarziere de vreo 15-20 de min.

Ajung la intersectia baneasa, dreapta pe DN1, si cox... numa 6500 a vazut masina... 160-170, numa d-astea... flashuri, slalom etc etc
Si ce sa vezi, la un moment dat, un Passat negru 2.0TDi B-30-SEN, si el cu slalom, se grabea senatoru probabil, tot la aeroport. Si pentru ca am vrut sa-mi demonstrez eu ca acesti 'mari' soferi, sunt praf... nu m-am lasat... si dai...

Pana la un moment dat cand tipu, face greseala in calcul... si de pe banda doi, intra pe banda 3, (eu de pe doi am ales banda 1) el pe 3 a prins o furgoneta in fata... eu liber... si m-am dus...

Ca idee ma grabeam asa tare incat (spre rusinea mea) am dat la o parte si un e92 335i care saracu mergea regulamentar... :P

Evident cand am ajuns la aeroport, n-a durat 1 minut, si o vad pe prietena mea iesind din zona libera....

Si acum cu mana pe inima pot spune... ca situatii de genul asta, momente ca astea, care te fac sa alegi BMW peste altceva. Cu toate ca masina are DOAR 150 de cai, care si aia sunt lesinati... masina era acolo, facea exact ce ii spuneam eu, avea resursele necesare, daca o tineai in banda de ture.

Anyway si asta a fost mica mea povestioara, metoda mea de a indeparta panzele de paianjen din cilindri :D

BMnWA 06-09-09 13:32

Quote:

Originally Posted by Raz6633 (Post 2615393)
Las ca am alergat-o alaltaieri, (dar i-a placut) am fost sa o iau pe prietena mea de la aeroport, si eram in intarziere (luat flori, spalat masina)...

Si pe barbu vacarescu am arso bine de tot, lini de tramvai, slalom printre masini.

Ce sa vezi... in spatele meu, un E46 de SPP, dinala 330, cu girofare, chestii... Omu si el se grabea, girofare sirene...

Acum nu stiu cati or sa ma credeti, nici eu n-am crezut-o la inceput... tipu era praf, la volan... el cu 330 eu cu amarat de 320, nu s-a putut tine dupa mine, orice facea, tot mai bagam eu o fenta, o ceva.. si ma indepartam de el.

(mentionez pe sens opus era blocaj, deci nici gand de mers pe contrasens)

Anyway ajungem noi pe podu barbu vacarescu unde pe sensu meu de drum, se formase blocaj, si eu, vazand asta m-am cumintit. Si ill vad pe el... 'mandru' ma depaseste pe contrasens.

Again, eram in intarziere de vreo 15-20 de min.

Ajung la intersectia baneasa, dreapta pe DN1, si cox... numa 6500 a vazut masina... 160-170, numa d-astea... flashuri, slalom etc etc
Si ce sa vezi, la un moment dat, un Passat negru 2.0TDi B-30-SEN, si el cu slalom, se grabea senatoru probabil, tot la aeroport. Si pentru ca am vrut sa-mi demonstrez eu ca acesti 'mari' soferi, sunt praf... nu m-am lasat... si dai...

Pana la un moment dat cand tipu, face greseala in calcul... si de pe banda doi, intra pe banda 3, (eu de pe doi am ales banda 1) el pe 3 a prins o furgoneta in fata... eu liber... si m-am dus...

Ca idee ma grabeam asa tare incat (spre rusinea mea) am dat la o parte si un e92 335i care saracu mergea regulamentar... :P

Evident cand am ajuns la aeroport, n-a durat 1 minut, si o vad pe prietena mea iesind din zona libera....

Si acum cu mana pe inima pot spune... ca situatii de genul asta, momente ca astea, care te fac sa alegi BMW peste altceva. Cu toate ca masina are DOAR 150 de cai, care si aia sunt lesinati... masina era acolo, facea exact ce ii spuneam eu, avea resursele necesare, daca o tineai in banda de ture.

Anyway si asta a fost mica mea povestioara, metoda mea de a indeparta panzele de paianjen din cilindri :D

:)) tare misto aventura pacat ca nu ai putut filma ca era ceva tare de tot :)

gelu_r 06-09-09 14:06

Abea cand ai zis Anyway la sfarsit am vazut ca vorbesti despre tine..la inceput am crezut ca vorbesti din Transporter :)
ps: aia 150 cai sunt sufiecienti in bucuresti...deja daca aveai 192 cand dadeai a doua in aglomeratie,trebuia sa ai grija sa nu se duca usor in stanga sau dreapta de cur:D

alex.p7m 06-09-09 14:33

hahha :))) tare chiar ca dak filmai :)))) erai transporter reloaded :))

daffy duck™ 06-09-09 17:56

foarte tare faza....

Tweety_rzw 06-09-09 18:19

Păi RRM aici e vorba de îndemânare ,se pare că o ai şi stăpâneşti foarte bine maşina,şi vorba aia nu e dacie BMW'ul să te lase în drum,ai grijă de buburuză shadow line vine bine, mai şti că ţi-am zis eu asta inainte şi ai zis că va fi prea neagră ,deci tot la ideea mea ai ajuns;) e unu dintre cel mai clean e46 de pe forum şi făcut cu bun bun bun gust şi piese de calitate cu toate că nu postez mereu la orice modificare urmăresc orice mişcare de'a ta cu maşina şi apreciez omul ce îşi i-a produse de calitate pentru bijuteria lui ,felicitări Răzvane !Bucuria bmw'ului tău este de nepreţuit,pentru toate celelalte există master card:lol: :!:

alex.p7m 06-09-09 18:43

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 2616092)
Păi RRM aici e vorba de îndemânare ,se pare că o ai şi stăpâneşti foarte bine maşina,şi vorba aia nu e dacie BMW'ul să te lase în drum,ai grijă de buburuză shadow line vine bine, mai şti că ţi-am zis eu asta inainte şi ai zis că va fi prea neagră ,deci tot la ideea mea ai ajuns;) e unu dintre cel mai clean e46 de pe forum şi făcut cu bun bun bun gust şi piese de calitate cu toate că nu postez mereu la orice modificare urmăresc orice mişcare de'a ta cu maşina şi apreciez omul ce îşi i-a produse de calitate pentru bijuteria lui ,felicitări Răzvane !Bucuria bmw'ului tău este de nepreţuit,pentru toate celelalte există master card:lol: :!:

vezi copile ca si dacia e buna ;)) dak ai grija de ea :) si eu am dacie si :-? cred ca m`as fi tinut dupa el :)) ca si eu am un stil de mers sportiv dar si prudent ;)) in acelasi timp si cred ca singura diferenta ar fi facut`o masina si acei cativa ani care ii are peste mine ca sofat :D ( asta ca o paranteza ca ziceai tu ca nu e buna dacia + ca fiecare om se bazeaza pe masina lui si o cunoaste :D ) oricum tare faza

Skillzu 06-09-09 21:02

Quote:

Originally Posted by 7rUe.4liFe (Post 2616128)
vezi copile ca si dacia e buna ;)) dak ai grija de ea :) si eu am dacie si :-? cred ca m`as fi tinut dupa el :)) ca si eu am un stil de mers sportiv dar si prudent ;)) in acelasi timp si cred ca singura diferenta ar fi facut`o masina si acei cativa ani care ii are peste mine ca sofat :D ( asta ca o paranteza ca ziceai tu ca nu e buna dacia + ca fiecare om se bazeaza pe masina lui si o cunoaste :D ) oricum tare faza

Tu chiar crezi ce spui ?
Le vorbesti altora cu "copile".Tu esti batran rau saracu ...
Vedeti-va ma de lungul nasului.
Aici nu e topic despre dacii,si nici dacia vs bmw, si nici cat de buna e dacia.
Nu ti s-a adresat tie,deci nu trebuia sa te simti tu rpd,ca ai dacie,si tu consideri ca e masina buna,si pe deasupra se tine si dupa un bmw de 150 de cai.
Daca era cineva care sa se ofenseze, ar fi fost razvan, ca si el a avut dacie.Dar nu e cazul oricum.

Imi rezerv dreptul de a sterge toate posturile tip messenger sau offtopic, asa ca fiti un pic mai atenti, scrieti doar daca aveti ceva de spus.

Xie77 06-09-09 21:37

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 2616454)
Tu chiar crezi ce spui ?
Le vorbesti altora cu "copile".Tu esti batran rau saracu ...
Vedeti-va ma de lungul nasului.
Aici nu e topic despre dacii,si nici dacia vs bmw, si nici cat de buna e dacia.
Nu ti s-a adresat tie,deci nu trebuia sa te simti tu rpd,ca ai dacie,si tu consideri ca e masina buna,si pe deasupra se tine si dupa un bmw de 150 de cai.
Daca era cineva care sa se ofenseze, ar fi fost razvan, ca si el a avut dacie.Dar nu e cazul oricum.

Imi rezerv dreptul de a sterge toate posturile tip messenger sau offtopic, asa ca fiti un pic mai atenti, scrieti doar daca aveti ceva de spus.

"Pe ei ca n-are gloante" :lol:

P.S. Razvane, frumoasa cursa ai tras...sa numai faci asta niciodata, sa pui in pericol tabla masinii, ca nu sti ce tampit iti facea o "farsa" ;)

dr_pricop 09-09-09 13:34

razvane la tine orice intamplare are un farmec aparte cred ca din faptul ca stii sa povestesti.din spusele tale eram in nfs :D si nu aveai 150 ci vreo 300 .si eu am o pisica de 150 de cai si o tin la ea ca la ochi din cap si mai am cateodata treaba si bag piciorul in ea si ma bucur ca un copil sincer.nu as da bmw pt altceva niciodata sincer.p.s ai o masina frumoasa facuta cu gust.bafta in continuare si sa ai grija de ea si la mai multe aventuri de genu:D

batz 09-09-09 13:40

un peu de cox:))) tare tare.da baietii de la securitate o ard cu 330 cat se poate de gol,dar din pacate nu prea stiu care e treaba cu el.:))ft bine ai facut!:D

Raz6633 09-09-09 14:30

Quote:

Originally Posted by batz (Post 2624741)
un peu de cox:))) tare tare.da baietii de la securitate o ard cu 330 cat se poate de gol,dar din pacate nu prea stiu care e treaba cu el.:))ft bine ai facut!:D

"cat se poate de gol" sa inteleg ca nici gaz n-au in el? :P sau poate ca nu o mai avea acei 231 de cai, i-au facut cip tuning si au scos 190 de cai :)

@Dr_pricop: Multumesc mult pt urari. Eu am momente dinastea doar cand am o problema, si chiar ma grabesc cu adevarat.... motive precum "mi se raceste pizza" sau "inchide la nush ce magazin" sunt niste motive puerile din punctul meu de vedere, si ca atare nu necesita asemenea riscuri... Daca ati merge cu mine(skilzu stie) intr-o zi normala.. fara nici o graba, merg mai incet si mai prudent ca un bosorg la varsta a 3a...

Intradevar si eu am avut o dacie, 1410 break... din 2001, motor cu injectie... era masina cu care iti faceai treaba, daca pica ceva, costa putin sa o repari.

Intradevar eu unu cu Break-ul nu as fi facut ceea ce am facut cu E46le... 1. Nu ajuta motorul, si 2. Masina nu ofera atata siguranta(cat am eu nevoie) pentru a face nebuniile astea... nu pot sa spune insa ca Dacia aceea era o masina proasta... nu, ba din contra este fix masina de care este nevoie pt aceasta tara...

All times are GMT +2. The time now is 18:49.

- Copyright 2026 4Tuning